» Rosor

Har beställt två ros-tröjor. En vit och en rosa. ♥


» Glitter shoe

Fick dom silvriga skorna idag. Riktigt höga dom med.


» Heja pappa

Heja Pappa som åker öppet spår idag, 9 mil! Tyvärr har jag inte ärvt något intresse för längdskidor utav min pappa. Tycker det är pest och pina, så det kommer aldrig hända att jag åker ;).


» 26.02.12



Jobbat idag 10-20 och som vanligt är ju söndagar väldigt segt. Men denna söndag fick ett liten annorlunda slut. Helt plötsligt gick brandlarmet och vi fick ta ut alla kunder. Alltså ingen övning, det gick på riktigt. Aldrig hänt förut tydligen. Det kan gå i resterandes lite och så. Men nu var det överallt det tjöt. Väl ute fick vi stå i en halvtimma säkert, medans brandkår mediers letade upp felet. Kunderna var lite irriterade, men tillslut kom vi in igen. Satte mig i kassan, han väll sitta ca. 2min så går larmet igen. Haha alla kunder kom typ springandes denna gång. Fast då var det nån från Securitas som tryckt på fel knapp. Så vi fick sitta där med tjutet i öronen i säkert en kvart innan dom fick av det ingen. Tinitus i morgon kanske. Var i alla fall lite kul att det hände nått på jobbet ;).


» Nya shorts

Två nya shorts som är i min ägo ;). Fast dom ljusa är "fransiga nertill" vet inte varför mina var just det men?


» Inget går som jag tänkt

Henna efter en heldag på jobbet. Tråkigt att missa det fina vädret som varit ute idag, men det ska väll komma fler sånna dagar. Är ju innte ens mars än, så vi lär väll få lida med lite vinter ett tag till. Tänkte kolla Vampire diaries, men såklart kommer inte nästa avsnitt förren mitten av mars :(. Så kollade bb i stället, då pajjade sidan. Går bra ;). Får väll kika på något annat.


Åhh, vad jag längtar till sommaren.

» Nytt

Köpt mig en ny jacka. Beställde även ett par svarta jeansshorts.


» trött

Nu ska jag sova...

Har varit hos mormor och morfar och fått åtit lite god mat och sett på tv ;). Vårdcentralen var lika onödig att gå till idag som alla andra gånger. Vilket betyder att dom inte gjorde något denna gången heller. Svensk sjukvård, vet dom äns hur man gör när man hjälper folk. För tror aldrig dom har hjälp mig i alla fall. I alla fall inte innan det blir så akut att man får ta saken i egna händer. Riktigt trött på dom är jag!

Jaja 2 veckor kvar till Näl, bara att stå ut. Om dom inte ändrar tiden en fjärde gång vill säga.

God natt!


» 24.02.12

Sitter och väntar på doktorn nu. Hoppas dom gör något så jag slipper må så dåligt. Efter det ska jag hem till mormor och morfar för middag och så :). Min familj är ju i fjällen för att åka tjejvasan och öppet spår.

Skulle varit publicerat kl. typ 14.00 idag, men appen funkar ju sååå bra ;).


» Pannkakor (glutenfria)

Idag blev det glutenfria pannkakor till middag. Dom smakade faktiskt väldigt gott. Men konsistensen var en aning knaprig. Men det överlever jag ;).


» 23.02.12

God morgon!

Ligger fortfarande kvar i sängen och har det gött. Idag har jag inget vatten mellan 8-16. Hade jag glömt bort. Så nu kan jag inte duscha och borsta tänderna! Får väll hälla en burk torrshampo i huvudet och försöka få fram några vattendroppar. För jag måste gå till vårdcentralen med min mage, försöka få lite ordning på den.

Sen får vi väll gratulera till Victoria och Daniels lilla tjej :).


» Jäkla html-koder

Gud för dessa koder för at få ordning på bloggen- Min förra bloggdesign var omöjlig att göra något med. Ändrade man något så sabbades allt, så bestämde mig för en ny. Tog en ganska färdig från nätet. Gjorde headern själv och så. Men det blir endå inte helt som jag vill. Önskar jag var dataproffs för tillfället och kunde photoshop ;) Men nej. Undrar vart mitt MVG i webbdesign tog vägen lr kanske mer hur jag fick det i första hand, haha.

Nu måste jag sova, godnatt!!

» New shoes

Glömt att visa dom nya skorna. En aning högre klack än vad jag trodde. Dom var typ 16 cm, men rätt hög platå fram som tur var. Nu väntar jag bara på dom silvriga.


» 21.02.12

Hej. Nu är jag hemma från jobbet. Hade tänkt träna efter jobbet. Men efter att ha varit på bosättning idag 8-18 så hade jag så ont i fötter och ben. Tycker jag ändå springer runt en del i kassan när jag växlar. Men tydligen inte. Sen är jag fortfarande hängig och magen suger. Så har bestämt mig för att prova skippa gluten. Hoppas det hjälper! Glutenfria brödet var dock ingen höjdare. Så har någon något bra tips lr recept på gluten fritt gott bröd tipsa gärna. Flingorna var dock helt ok :).

Tänkte kolla på big brother nu, men det funkar inget vidare. Får väll lika på nått annat. Har ju nya twilight filmen :)


» 20.02.12

Har väntat på att få kolla big brother hela kvällen. När klockan äntligen är 22.00 går jag ut och sätter mig vid tv:n och letar upp kanalen. Hittar den inte.. panik! Efter att ha kollat igenom ett antal ggr kommer jag på att min hyresvärd nyss bytt från comhem till Telia. Där rök den kanalen. Jäkla skit, blir nog tvungen att skaffa mig BB 24/7. För att vänta på pogrammet ska komma upp dagen efter på internet är ju segt.

Jaja, i morgon är det jobb. Extra tid, ska plocka upp böcker till bokrean som börjar snart. Kanske kan hitta mig några bra böcker :). Inte för jag finner ro till att lägga mig och läsa nån gång men. Finns ju kokböcker och sånt ;).


» Simsalabim


Simsalabim så var det gula fula borta...


» Hämta tapeter

Nu ska jag åka upp och hämta mina tapeter som kommit :). Så blir det tapetsering sedan när pappa slutat jobbet. Igår tog jag det bara lugnt, min mage är åt skogen igen så låg mest och kolla film och så. Sen har ju entligen big brother börjat igen så kollade på det. Nä nu ska jag dra mig ;).

» Nymålat

Nu är väggarna målade, väntar bara på tapeten som förhoppningsvis kommer på måndag. Nu ska jag lägga mig framför tv:n och vila. Känner mig lite dålig. Hängig och trött. Magen som spökar igen kanske?


» Fredagsmys och serier

Idag har det äntligen kommit nya avsnitt av vampire diaries och the secret circle :) längtat hela veckan! Sen stylisterna och kolla the voice... Har helt enkelt massa att ta igen. I morgon ska jag göra om hallen, så pappa och mamma kommer hit. Så ska jag laga mat till dom. Så nu ligger fläskfilén i marinad ;) Hörs!


» Mini chokladbollar

Mitt fredagsmys idag blir jätte små chokladbollar :) söta och goda ;)


» Jeffrey Campbell skor 50%

Måste tipsa er om members.com idag. Blir man medlem där kan du köpa Jeffrey campbell skor för halva priset. :)


» 17.02.12

Fradag idag :) Gött, för jag har ledig helg sedan. Jobbar 12-20 idag, så helt okej tid. Ska strax göra mig i ordning för jobb. Hoppas min a tapeter kommer idag med, så vi kan börja greja i morgon :). I kväll blir det lugnt, bara mys framför tv:n.


» So true



Hittade denna på Nettans blogg, tyckte den var bra så lånade den.


» Nelly high heels

Bilder från Nelly high heels.


» Då var denna dag gjord

Spinningen gick bra, kommer nog ha gött ont i rumpan i morgon. Tyckte passet var lite seegt i mellanåt. När jag tränar spinning så vill jag gärna ligga på max hela tiden. Så jag tyckte det var lite jobbigt att ligga ca. 70% av maxpulsen dom första 70 min av passet. Ville väldigt gärna upp med pulsen, som jag är van vid. Men tror om sagt det är lite av en vanesak. Men dom sista 20 min fick vi lov att ösa på gärnet. På något sätt gillar jag nog när man tar ut sig så blodsmaken börjar komma i munnen. Då känns det i alla fall att man tränat, än att ligga och mes trampa i 70 min, haha. Jaja ska tydligen vara bra för förbränningen. Så passet får ungefär 3,5 av 5 i betyg.

På lördag ska jag prova det nya crossfit hade jag tänkt, ska tydligen vara skit jobbigt. Måste prova lite nya pass så man vet vad som passar en själv ;).

Nu sova i morgon jobb 10-18, efter det blir det Trollhättan och Lipz "Nelly High Heels" ;) Hörs!


» Grattis Emma

Grattis min fina Emma på 22 års dagen!

Har väldigt få kort på oss, men jag har några från våran oförglömliga Ayia Napa resa ;)


» 15.02.12

Ska snart slänga på mig träningskläderna och bege mig ner till gymmet. Ska köra 90 min spinning. Får passa på när det är typ enda onsdagen jag kan prova det passet. Fick min ledighetsansökan godkänd i dag, så på måndag ska jag till GBG och bli sminkad utav Emma :). Kommer bli riktigt kul!

» Tapeter

Åkte upp till färgbolaget och fixade tapeter nyss. Hittade tillslut en som jag kunde bestämma mig för. 700:- rullen, sim hittat ;). Tapeter är dyrt. Tur jag ska måla resten. Så till helgen ska det nog grejas om tapeten hinner komma ;)


» Äntligen!

Ringde min hyresvärd i morse ang. Silverfiskarna i badrummet och ommålning av hallen. Så ny ska antisimex fixa grejer och måla fick jag göra hur jag ville bara det var ordentligt gjort. Att jag inte ringt tidigare! Så nu ska det fixad färg och tapet ;) så får pappa komma och hjälpa mig ;). Hejdå gula fula tapet!!!


» En god middag

Varit och ätit på kvarterskrogen med Jessica. Lite mys såhär på alla hjärtans dag. Gud vilken god mat det var! Nu är jag verkligen helt proppmätt och ska lägga mig och kolla runt på nätet lite innan jag somnar ;)


» 14.02.11

Blir inget sjukhus besök för mig i morgon. För dom har flyttat tiden IGEN! Orka... Jag som bytt tid och allt. Men det värsta av allt, jag måste ta nya prover igen. Hartar allt som har med sjukhus, nåar och blod just nu. Har väll egentligen alltid gjort det, men nu extra mycket!

Ska riktigt unna mig i kväll på restaurangen, det är jag värd ;)


» Jordgubbar såhär i februari

Sitter och äter jordgubbar som jag köpt på Coop för en 10 krona ;) Goda är dom med!


» Alla ♥- Dag

Ha en bra och fin Alla ♥-Dag allihopa!


» Nya skor



♥ Två nya skor jag beställt, lär bli en del krog besök framöver? ♥


» Blommor

Köpt med mig blommor hem idag. Så nu är det fint på bordet ;)


» 13.02.12

Då har man varit på spinning nu på morgonen då. Skönt att ha det gjort men fy fan för att ta sig upp ur sängen för en sån sak. Ska strax åka till jobbet, jobbar 10-19.30 idag. I morgon är jag äntligen ledig = sovmorgon :D. Sen är det ju alla hjärtansdag med. Jag och Jessica har bokat bord på kvarterskrogen, så blir riktig fin middag ;). Hörs!


Bilden är från sportlife, men den får duga så länge. Saknar min vattenflaska :( Nån jäkel som snodde den!

» 12.02.12

Mys med Jessica, laddar inför spinning kl. 7.00 i morgon. Snark!


» Räkmacka <3

Mums!


» Lördagsmys

Nu ska jag unna mig lite lördagsmys efter en lång jobbdag! Räkor och aoli <3


» 11.02.12

God morgon!

Jag har prefix ätit frukost och ska strax bege mig till jobbet. Första helgen jag jobbar med dom nya tiderna. 10-20 idag och i morgon. Långa pass, men goa pengar.

Ikväll ska jag lägga mig tidigt, kolla lite tv bara lr så ;).


» Börjar inte försen 14 idag så tvingade ner...

img_8405 (MMS)

Börjar inte försen 14 idag så tvingade ner mig till gymmet lite. Jag gillar inte direkt att gå på gymmet, svårt att motivera mig där. Pass passar mig bättre. Men när jag är så lat och inte står upp på morgonen får jag skylla mig själv! :P  Nu ska jag fortsätta så jag hinner till jobbet med ;). ( appen krånglar så därför kommer detta inlägg mycket senare än det skulle)


» Vill ha!

Hade jag varit rik hade dessa varit mina NU!


» 09.02.12

Jag överlevde att lämna lite blod i morse. Hon var faktiskt riktigt bra på att sticka. Ända gången det kändes någorlunda okej. Även om jag höll på att dö innan och förberedde mig på det värsta. Nu ska jag göra mig lite mat ;)


» Gott :)

Fila dags :) gymmet sen kanske?


» Blodprov i morgon

I morgon måste jag åka till vårdcentralen och lämna blodprov inför sjukhusbesöket nästa vecka. Vet inte riktigt hur det ska gå? Sista sprutan jag tog på sjukhuset grinade jag som aldrig förr, men då träffa hon ju fel och grävde typ i armen på mig. Plus att jag var rätt sönder stucken. Så vi hoppas på att det går mycket bättre i morgon. Man får gärna följa med och hålla mig i handen :).


» 08.02.12

Jobbar till 20 idag. Sedan blir det hem och slappa i sängen. Kanske nått bra på tv ? Orkar inte göra något ansträngande i alla fall.


» 07.02.12

Varit ledig i dag. Inte gjort särskilt mycket. Varit och fikat på Lejas med Emma. Kul och höra hur det går för henne med utbildningen och så. Jag vill också hålla på med nått jag tycker är kul. Ska se till att ordna detta!

Sedan var jag på gymmet (efter 2 månaders uppehåll pga magen) och körde 75 min spinning med Jessica. Har entligen fått tvingat med mig henne på spinning. Lite oschysst att börja med ett 75 mins pass, men ska det va så ska det ;) haha ska nog få med henne igen :P Sjukt jobbigt var det i alla fall speciellt scooter låten som var över en kvart lr nått, nästan så man ramlade av cykeln.

Min mage har dock blivit sämre igen :(. Så ska ringa vårdcentralen i morgon och höra vad jag ska göra, ska endå boka tid för prover och grejer som måste göras innan besöket på näl. Stressigt liv, Thailand igen tack! 

image description

» 06.02.12

Första dagen på jobbet efter 1 månad ungefär. Skulle haft en mjukstart, men fick börja med att jobba över. Då va man igång igen då. Hörs senare!


» Inget bra slut ...

Melissa dog nyss i O.C, då var den serien förstörd. Kan väll knappast vara värt att fortsätta kolla. Nä får bli vampire diaries nu i stället.


» 05.02.12

Blev utgång igår med, var riktigt trött men kvällen slutade riktigt bra endå. Har fått tatt igen lite missad sömn nu i alla fall. Ska äta lite frukost, sedan duscha och så. Ska på middag till mormor och morfar, visa lite Thailands bilder och så ;) hörs!


» Mys


» Mot G-stad

Mot g-stad och nettan :). I natt kommer mamma hem med, då får jag mina taxfree grejor :)


» 03.02.12

Hej.

Idag har jag haft tvättid, så har sprungit upp och ner med det. Har även städat i ordning min lägenhet och fått ordning på alla grejor. Ska om en stund fixa mig i ordning lite för att åka till Nettan och Kajsa i Grebbestad. Kolla deras lägenhet som jag inte varit i och sedan äta kräftor och så :). Ska bli trevligt.

Så vi hörs senare!

Tumblr_lytnllowap1rose5vo1_500_large

» Bacardi breezer strawberry

Världens godaste bacardi breezer eller cider överhuvudtaget. Den finns inte här i Sverige, vilket är sjukt dåligt. Men köpte med mig 5 stycken från Thailand. Och dom kommer drickas med mycket kärlek ;).


» Mumma :)

Tänk vad lite morotskaka kan smaka gott!! MUMS :D


» Varmt och skönt

Köpte mig en ny one piece idag. Bra att ha så man inte fryser ihjäl här hemma. Köpte den på pondus. Det var 70 % rea, så istället för 1299:- blev det 390:- gör bra ;). Nu blir det O.C och morotskaka :).


» 02.02.12

Då var man hemma i lägenheten igen. Mycket skönt att få sova i sin egna säng. Ska snart börja packa upp väskan. Sedan måste jag åka till torp och fylla på kylskåpet. Men först mysa med lite film och så :).

» Skit Sverige

Det suger att vara hemma, svin kallt. Sen är dygnet helt fel så jag vill bara sova. Ska snart ta min lille Saab in till Uddevalla och tsar upp min super tunga väska. Men ska bli gött att få mysa ner mig i min säng och göra sig lite hemma stadd. Hörs!