» ULLARED

Får lägga upp bilder på det jag köpt i morgon för kameran vill inte det jag vill just nu. Fick även se att jag tatt alla andra kort i dag på fel håll :P. Jaja.

Lite utav det jag köpt idag:

- 2 par ridbyxor
- ridväst
- ridtröja
- boots till julia och Andrea
- ryktsten
- Lyckta till fönstret
- Tavla "ros"
- 2 hjärtstenar
- hörlurar till datorn
- bokstäver "love"
- Locktång
- lösögonfransar
- skärp
-en till tavla (vet dock inte vart jag ska ha den)
- lite grejer till henke

Kommer inte ihåg mer.

God Natt. I morgon väntar en kaotisk dag med massa norrmän :(.


» Bagaget är så fullt det kan bli. Och mycke...

dsc00072 (MMS)

Bagaget är så fullt det kan bli. Och mycket pengar är spenderade. Visar mer av vad jag köpt när jag kommer hem. Hörs!


» Nu ska vi knö;)

dsc00070 (MMS)

Nu ska vi knö;)


» Sitter i halmstad och äter thaimat nu;-). ...

dsc00069 (MMS)

Sitter i halmstad och äter thaimat nu;-). Ska snart ut och utforska stan lite innan vi åker mot ullared.


» UNDERBART!

Varit i stallet. Red ut helt själv på Julia idag. Gick jätte bra. Mötte bara en bil, men med den gick det fint så. Sist gånga jag red själv gick det ju mindre bra. Jätte skönt väder idag med. Perfekt ridväder. Men nu måste jag bege mig till jobbet. Ha det så bra.

» Det börjar kännas

Ennu en dag med jobb avklarat. Och efter det blev det stallet och en ridtur med Andrea. Lika kul idag med. Var helt säker på att jag skulle jobba 16-21.15 i morgon brukar ha den tiden och det hade verkligen varit skönt. Men denna månad har jag mer timmar så fick se att jag ska jobba 12.30-21.15. Denna helg har verkligen varit tuff. Är så mycket folk bhela tiden och så har jag bara haft långa pass typ. Men men en dag till, bara att stå ut;) På onsdag blir det i alla fall en biltur först till halmstad och sedan Ullared. Ska dit med mormor och morfar och Malin :). Kommer bli en kul dag tror jag. Torsdagen var jag också ledig. Men det ändrades idag. Ska jobba 8-16 eftersom chefen sa att det kommer vara kaos. Så det är en tuff vecka. Kommer väll somna på påskafton :( hehe. Vet inte äns vad jag ska göra så:P. Vad händer?

Hör nog i morgon innan jobbet :)

» MILLENIUM



Nu ska jag ta och sova. I morgon blir det jobb 9-16. Längtar verkligen till onsdag då jag är ledig efter 6 dagar med jobb. Mer av vad som händer på onsdag berättar jag i morgon. Nyss sett filmen pappa fick av mig i present. Den är såå bra! Kul att se hela filmen men, eftersom jag slummra till lite på bion sist:P.

Jag som skulle sova tidigt idag. Kommer dö på jobbet i morgon. I morgon SKA jag lägga mig TIDIGT!!! ;)

» Lördagkväll






» Usch, vad trött jag är

Är riktigt trött. Körde ju på mamma och pappa igår. Åkte endå hem vid 12 som blev 1 då pga sommartiden. Men har fått sova så lite det senaste dagarna så är riktigt trött. Men men jobbar bara till 15.30 idag. Plus att jag sitter i shoppen så det ska nog gå fint. Hoppas på lite mindre kunder idag. Men lär väll inte bli det. Igår var det nästan julhandel. Den kommande veckan kommer nog vara ganska kaotisk. Jaja ska dra mig till jobbet nu. Hörs efter jobb och stallet ;).


» Min roliga FREDAG :P

För dom då som har lika rolig fredagskväll som jag och är hemma och kollar Lets Dance :p Jag hejjar på Mattias hans sista dans var grym. Ska träna så jag med kan dansa så ;) hehe.

I morgon är det lång dag igen 8-18, tjohoo va kul :P Sen blir det hem och fixa till sig lite. Ska köra mamma och pappa och några till till mårtens. Jag ska vidare på kassafest hos Elin :). Får se hur länge jag är med. Börjar ju egentligen 9.30 s hade tänkt vara med . men eftersom det blir sommartid börjar jag ju 8.30 typ. Kan bli tufft. Ska försöka att inte glömma kameran i alla fall som jag brukar. Min är ju kass så måste ju låna pappas i så fall. Får köpa ny snart ;)

Hörs i morgon efter jobbet ;)

» Pengar gör folk galna :P

Var en lång dag på jobbet idag med miljarder av folk. tänk vad lite pengar kan göra på folk. Löjligt ju! jaja, jag hade ju och göra. Nu sitter jag å myser med godis och kollar lets dance. Hör av mig senare :p

» Jobb

Då var det dags att åka till jobbet. Lång dag idag. Hörs i kväll!

» Griniga kunder

Hemma från jobbet, som inte direkt var någon höjdare idag. Tyckte nog inte nån utav oss. Kunderna hade nog en dålig dag idag för folk var griniga och sura. Tror alla i kassan fick sig en utskällning av nån kund idag. Ganska grova sånna med och inte hade vi gjort något ens. Jag fick skäll av en kund att inte självutcheckningskassorna fungerade. Var ju han som gjorde fel. Funka ju liksom för alla andra. Men han var helt bestämd på att den inte fungerade och vägrade gå i min kassa så han gick till en annan :P Så kan det gå.

Nu ska jag se på Bella & Tyras show :) I morgon jobbar jag 9-19 så hörs inte försen kvällen.

» Stockholm och Malmö :D

Den 12 Juni ska jag på Kiss konsert med pappa :P Hehe. Han har lovat mig sen jag var jätte liten att när kiss återförenas och kommer till sverige igen så ska jag bjuda dig på det. Förra året lr a när dom var här sist så fick vi inga biljetter. Men i år blir det av. Så har bokat resa till stockholm nu :) Så nu kommer jag både till Stockholm och Malmö. Har även fått erbjudande att åka med till Danmark/Tyskland efter påsk. Men känner att jag behöver vara hemma och ta hand om Julia. Jobbar så mycket annars så hon behöver all tid hon kan få. Skickar med beställning i stället. Vet ju vad jag vill ha. Nä nu får jag på med Coop kläderna och göra mig klar ;)

Ha det så bra! Och ät mycket våfflor :)

» Tävling på NELLY.COM

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!

Hihi, kul grej :P


» The new colour

Bilder på håret:


» Behöver HJÄLP


Detta bettet är det jag har nu. En fråga till Emma lr någon annan hästkunning. Hur ska man spänna kedjan under så det inte blir för hårt lr för löst lr som för mig lossnar. En fråga till, Hur fasen sätter man alla tyglar och skit. Jag testade ju bara i dag och chansade m,en tror jag satt helt fel. Tror tilloch med jag satt det upp och ner :P haha stackars Julle :P


» Våffeldagen!

Var i stallet tidigt idag för att hinna till frissan 11.30. Testade det nya bettet på Julia idag. Verkade fungera mycket bra och hon verkade trivas med det förutom när kedjan flög av och piskade henne i ansiktet :P då var hon inte helt nöjd. Var hoss frisören och fick ÄNTLIGEN tatt bort utväxten, himla skönt :D Klippte även bort det slintna med. När jag kom hem gjorde jag våfflor till mig och Henke, är ju våffeldagen. Är ju egentligen en efterätt våfflor men men orka inte göra någon middag. Ska iväg och jobba kl. 16 så innan dess blir det lungt :)




» Hästträning med Johanna

Nyss kommit hem från dingle- Var med och hjälpte Johanna som skulle träna. Jäklar vad kallt det blev i slutet. Känns som en ny förkylning är på G. Hoppas inte. Vart på torp med henke också men blev bara en kortis då jag fick åka hem igen. Fick fixat nytt bett till Julia i alla fall. Så hoppas på att få stopp nu;).

Hörs i morgon för nu e jag trött!

» Ledig

Ledig idag skönt. För sen kommer jag jobba tors, fre, lör, sön, mån, tis. Nä ska äta lite frukost nu, sedan dra mig bort mot stallet och släppa ut hästarna. Även ta mig en liten tur. Så får jag höra med henke när vi ska åka.

Hörs sedan!

» Himla gott var det!

Nu är jag MÄTT!!! hehe Men det var ju så gott. I morgon är jag ledig, jag och Henke ska tydligen shoppa. Hans ide, trot lr ej :P. Nä ska kika på TV nu.

» Grattis Pappa!

Hemma efter en dag med jobb och sedan bar det av direkt till stallet. Idag fyller pappa år så snart kommer lite folk. Ska äta räkor :D Efterätten kommer jag inte ihåg... var något nytt mamma skulle prova på. Men hon brukar göra goda grejer så.

Min presen till pappa är i alla fall filmen "luftslottet som sprängdes" i bluray som han tjatar om hela tiden. Alla andra filmer som inte har det är skit enligt han :P Haha bara för att han skaffat det. Jajja, tur att han får en sån av mig då ;).

NÄ NU SKA DET ÄTAS VILL JAG LOVA!!


» sovdags

Bara tatt det lungt hela eftermiddagen/ kvällen. I morgon ska jag jobba 9-14 världens bästa tid typ :) Sedan blir det väll stallet och på kvällen blir det tårta med mera. Fira pappa som fyller år ;) Kom på att jag glömt slå in presenten :O jaja, löser sig.

God natt, gott folk :P

» Känslor och romantik ska det va! :P

I morse var jag i stallet, drog dit rätt tidigt. Tog även stallet för Andrea idag eftersom hon fyller och skulle på en massa trevliga grejer. Julia fick i alla fall sprungit av sig en del. såg nyss filmen "The blind side", den var faktist bra. Jag gillar känsliga och fina filmer. Det är nog min grej tror jag:P För min absoluta favoritfil är ju "The notebook" den e grym och man grinar lika mycket varje gång. Sen gillar jag ju "Perl Harbour", "the green mile", "Titanic" och så vidare. Helt enkelt filmer med mycket känslor och romantik :P

För tillfället ligger jag och myser med zigge ;) Funderar på att göra mig lite mat. Känner att illamåendet börjar komma. Brukar bero på att jag glömt äta mat:P Åt faktiskt 3 stycken av mina vaniljbullar förut:P Så HIMLA GODA!! hehe

» Man får gratulera!

Idag får jag gratulera min stallkompanjon Andrea när hon nu fyller 18 år och blir myndig ;) hehe Så ni spm ska ut på krogen till helgen får se upp :P.

Stort Grattis i alla fall! <3


» Söndag 21/3

Hej.

Ja igår var det utgång. Jag, Sofia, Jessica och Jessica var det. Först var vi på förfest hos Josefin, en tjej jag jobbar ihop med. Sedan gick vi vidare till Mårtens. Får ge ett stort tack till snälla vakten Markus som fixade in oss :). Det var en kul kväll i alla fall.

Idag var vi bjudna på middag till Mormor och Morfar och efter det blev det en ridtur med Andrea. Julia som stått i 3 dagar nu pga väder och jobb. Hon var WILD AND CRAZY om man säger så:P. Hon behövde springas av. Hon och Artina älskar att tävla med så jag och Andrea brukar få en del mjölksyra av att sitta och dra hela tiden:P hehe Men kul har vi.


» Mitt skönhetsskåp :P

Hehe, här har jag alla skönhets artiklar och grejer. Använder dock hälften. Men men.


» Från igår



Detta köpte jag igår

» Jeansjackan

Här är jeansjackan jag köpte idag, det andra får jag ta kort på och visa i morgon.


» En dag i gbg.

Nyss hemkommen från GBG. Rätt trött:P Fick köpt mig en jeansjacka, tröja, två par sorters leggings och ansiktsvatten. Så jag hittade allt en del. Blir väll en hemmakväll med familjen idag och ladda inför utgången i morgon. För då är det ALL IN ;) Ska drickas piggelindrinkar och grejer :)

Funderar på att köpa denna väska för att ha min dator i? tycker den är snygg. Skickade ju med min gamla väska med datorn jag sålde.


» Götlaborg nästa

Nu drar jag mig till göteborg där shopping väntas :)



Dagens klädsel

» Repris

Fick ett kommentar för ett tag sedan om att jag skulle skriva ett inlägg om vad jag använde för hårprodukter. Läste Nettans blogg idag och blev då påmind om detta ;) Så här kommer en repris av ett inlägg jag gjorde för ett tag sedan :).

Hår:

Grymt bra shampo och balsam enligt mig. Speciellt för oss som bleker håret.

Fullständigt paket för torrt och livlöst hår. Schampot återuppbygger och ger styrka åt mycket torrt och skadat hår. Balsam som reparerar på djupet och ger vitalitet och inpackningen mjukgör spröda toppar och ger styrka och glans.









L'Oréal Absolut Repair Lotion

Jätte bra att ta i när håret är handukstorkat.
Krama i topparna.

Beskrivning
· Reparerar på djupet och ger vitalitet åt försvagade hårfibrer.
· Håret blir återuppbyggt, mjukt och glänsande











L'Oréal Absolut Repair Serum

Jag använder det i både fuktigt och torrt hår. Gör att håret ser friskare ut. Döljer dom slitna topparna och ger håret glans.

Beskrivning
· Intensiv näring till försvagade och skadade toppar
· Jämnar ut och motverkar kluvna toppar för ett slätt och jämnt resultat
· Håret känns sammetslent, utan att bli fett





Just leave it conditioner

Jätte bra när man behöver bosrsta håret när det är blött. I alla fall om man har långt hår. Då slipper man dom där jobbiga toverna. Jag använder den jätte mycket.

Ett spraybalsam som ger glans och styrka .
Tillför näring och fuktighet utan att tynga ner.
Inehåller B-vitamin . Passar alla hårtyper . Färgbevarande med uv skydd.




Dessa finns att köpa på bellbox, frisörer och internet. Jag köper aldrig produkter i mataffären längre. Har man testat frisör produkter så märker man skillnad. Kommer ni med göra. Sen är dom ju mycket dyrare och alla har inte råd. Men dom är grymt mycket bättre. Ett tips är att köpa dom stora flaskorna ovan om man vill shampo, balsam och inpackning. Setet kostar ca. 1000:- men räcker desto längre. Jag har det och det är super.

När jag stylar håret använder jag björn axens volymaster (världens bästa uppfinning. Finns inget bättre jag lovar. Lockar jag håret gör jag det med min platttång. Och så hårspray på det. I bland har jag Oasis+ "dust it.  Har en annan massa skit i skåpet som aldrig används dock :P. Får nog undersöka om man kan använda det till nått ;)




» Hej svejs!


Idag jobbade jag ju som sagt ganska länge. Men hade turen att få vara rastavlösare så tiden rullade endå på ganska bra :). Har nu sålt min dator med. Ringde en på den förut när jag jobbade. Så kom dom och hämta den för en stund sedan. Tog inte ens upp och kollade på den. Jag kunde ju fan slängt i vad som helst. Inte kvitto lr nått ville dom ha?? Jaja, får väll hoppas den funkar bra för deras skull. Har även fått sålt min studentklänning jag hade på smögen. Köpte den för typ 299:- fick sålt den för 410:- + 36 frakt. Bra gjort där kände jag. Både hon som köpte datorn och hon som vann budet på klänningen heter Sabina, ganska grymt! hehe.

Nä nu ska jag se på Bella & Tyras show, den e bra :). Sen blir det ett härligt bad. I morgon väntas stallet tidigt och sedan drar jag mot GBG!


Båda sålda nu känns gött.

Köpte förresten skor till mig och nettan idag på coop. Ett par röda till mig och svarta till Nettan. Kostar ju bara 99 kr nu. Vilket kap. Är kopior av coverse kan man säga. Jäkligt lika och dom går som bare den. Alla köper dom. Så fick ju bli en i mängden:P hehe

» Jobb

Nu ska jag åka till jobbet. Där kommer jag spendera min dag 9.00-19.00. Så kan det vara. Hörs i kväll.

» Så kan det vara...

Inte gjort mycket idag. Var i stallet tidigt och hjälpte Johanna att ta ut hästarna. Longerade Julia. Och fick skynda mig till jobbet började kl. 12.00. Jobbade fram till 20.00. Efter det kom en turk och kollade på datorn. Han ville ha den för 1200. Snåla jäklar det där. Så kommar inte sälja till han. Börjar kl. 9.00 i morgon så får väll ta och sova strax. Hoppas på att bli rastavlösare i morgon. Annars kommer det bli en lååååååååååång dag :P Jaja snart är helgen här :). På fredag blir det göteborg med Joakim, skulle sett avatar 3D men den blev ju fullbokad så fort dom la ut den så får se om det blir någon bio. Lördag är det utgång på mårtens. Vilka som ska med är inte helt klart än. Mer än Sofia:P Nettan HÄNG MED!!!!!!!!! JAG VILL DET!!!! :) :) Och På söndag ska jag på spinning med familjen och enn kompis till henke.

Jaja, hörs väll i morgon ;)

» Lite mer vårkänsla

Tyckte det var dags att göra bloggen lite mer vårig. Är ju inte min starkaste sida det där med webbdesign. Fick dock MVG i det. Men inte lärde jag mig ett piss. Munkeröd SUCKS!!! Tack och lov att jag kom därifrån. Men nu tillbaka till ämnet :P Så nu är den rosa och trevlig ;). Jag har alltid gillat rosa så det fick bli det:P

» bloglovin´

Följ min blogg med bloglovin
Du kan se när jag lagt ut ett nytt inlägg och följa dina favorit bloggar.


» jobb inväntas

Ligger i sängen och slappar. Inväntar jobb. Ska jobba 16- 21.15.  Var i stallet i morse och red och så. Gick fin fint och hon blir bättre och bättre så det är kul :). Vill ha helg nu! Är ledig denna helgen så vore skönt om det gick fort. Men har två långpass nu på jobbet onsdag och torsdag så får väll se. Hoppas på många kunder så tiden rullar på.

» ROXETTE 14 AUGUSTI 2010

Den 14 augusti drar jag och Nettan förhoppningsvis på Roxette´s konsert. Kommer bli grymt!!!. Älskar deras låtar och alla e typ bra så lär ju inte bli en dålig konsert liksom. Får vi campa i bilen och fylla kylbagen med cider. Kommer bli som på film :P haha Hoppas på en riktig såndär svensk fin solig dag. Då blir det perfekt :P





Längtar redan :D

» Zigge

Bjuder på en söt Zigge :D




» Biljetterna

Biljetterna kom idag. Tågresan till malmö :)


» my today

Ligger i sängen nu och tar det lugnt. Idag har jag varit och fixat nytt foder till Julle. Så nu ska hon slippa svälta mer:P Nä var bara bra att hon fick mindre nu i helgen när mamma passade henne. Hon blir så strssad annars av att inte få motionera men endå få mycket foder. Men nu har hon fått nytt. Ska även testa ett lucen pellets med. Luktar skit, Andrea vet vad jag menar för hon har haft det. Får se vad Julia tucker om detta. Men blandar ju ut det men kornkrossen och hestekraft, så det ska nog gå ner för henne. Sedan åkte jag till stallet och tog ett hård pass med henne. Gick bra och hon skötte sig allt. Förutom hatt hon börjat sparaka väldigt när man ska galoppera. Hoppas hon slutar med detta snart.

Fått massa mejl och samtal på min gamla dator som jag håller på att sälja med. Ringde nån invandrare i morse, fattade fan inte vad han sa. Jaja, hoppas nån vill ha den. Den e faktiskt riktigt bra nu när jag fixat till den.

» Så kan det va...

Dags att ta sig lite frukost kanske? Nyss betalt rälningar och det var inte kul, fyfan. Skatten på bilen denna månad plus att när mamma och pappa var i Thailand använde jag tydligen väldigt mycket el så fick hjälpa till med den räkningen. Så blev lite mer utgifter en vanligt. Jaja, så kan det va. Ska åka och köpa foder sedan och så blir det stallet. Henke har ju kommit hem med så får se vad vi hittar på idag :P Haha han lär nog dra nån annanstans.

Hörs väll sedan.

» Visste du att...

En råtta kan klara sig utan vatten längre än en kamel.

Namnet Wendy dök upp för första gången någonsin i boken Peter Pan.

Människor och delfiner är de enda djur som har sex för nöjes skull.

Walt Disney har blivit nominerad till 64 Oscar och vunnit 26 som är rekord.

18 grader är den lägsta kroppstemperaturen som någon människa någonsin överlevt.

Det är möjligt att leda en ko uppför en trappa, men inte nedför.

En ko producerar cirka 200 000 glas med mjölk under sin livstid.

De flesta godissorter innehåller ämnet E211, vilket gör en hyperaktiv.

Det är större chans at du dör av en champagnekork, än av en giftig spindel.

Amerikaner äter i genomsnitt 18 tunnland pizza varje dag, året runt.

En gurka inehåller procentuellt mer vatten än vad Atlanten gör.

Folk i allmenhet är oftast mer rädda för spindlar än för döden.

En flodhäst kan springa lika fort som en människa.

Inga nya djurarter har tämjts de senaste 4000 åren.

Det tar ca 507 år för en snigel att ta sig runt jorden.

De flesta människor somnar inom sju minuter.

Världens högsta snögubbe var 22,17 meter hög.

En giraffpenis är nästan 120 cm lång.

70% av din kropp består av vatten.

En myra kan lyfta 50 gånger sin egen vikt.

Människan består av 206 ben.

Delfiner sover med ett öga öppet.

Hitler hade bara en testikel.

En igelkott har ca 6000 taggar.

I Virginia är det olagligt att ha sex med lamporna tända.

En svensk huggorm kan bli upp till 50 år gammal.

Landet Dubai har funnits i 30 år.

Ekorrens tänder slutar aldrig att växa.

Talet sju är ett lyckotal för regnbågen har sju färger.

Genomsnittsmänniskan äter under sin livstid ca 50 ton mat.

Det är fler som dör av fallande kokosnötter än av hajar.

Elefanter är det enda djuret med fyra knän.

Halle Barry har sex tår på ena foten.

En snigel kan sova i tre månader.

61% av alla träffar på internet är sex.

Kvinnor är bättre på att flyta än män.

Vänsterhänta personer är mer kreativa än högerhänta.

Jack Nicholson fick runt 600 miljoner kronor för att spela Jokern i Batman 1987.

American Airlines sparade över en tredjedels miljon genom att ta bort en oliv från salladen i första klass.

Cigarettmärket Lucky Strike var från början ett lotteri, där den lycklige vinnaren kunde finna en marijuanacigarett i paketet.

Människan har i genomsnitt arton skönhetsfläckar på kroppen.

En skunks lukt kan kännas inom radien av en mil.

När du är sur så andvänds 42 muskler i ansiktet, men bara 17 när du ler.

Flodhästen är det djur i Afrika som dödar mest människor.

Sverige var först med sexualkunskap i skolan.

70% av din kropp består av vatten.

Det går 86 400 sekunder på ett dygn.

I japan kan man köpa kalsonger i automater.

En stjärnfisk kan vända sin mage ut och in.

Cigarettändaren uppfanns före tändstickan.

En sats spermier innehåller ca 15 kalorier.

Människans starkaste muskel är tungan.

När Finland blev självständigt ville Åland bli en del av Sverige.

Coca Cola Zero innehåller exakt samma ämnen som Pepsi Max.

En kolibri slår 75 slag med sina vingar per sekund.

En guldfisk kommer bara ihåg de tre senaste sekunderna i sitt liv.

Vårt solsystem är 4,5 miljarder år gammalt.

En myra kan lyfta 50 gånger sin egen vikt.

Den kvinnliga hjärnan är mindre än mannens.

Leonardo Da Vinci uppfann saxen

Likt fingeravtryck är allas tungor olika.

97% av orangutangens arvsmassa är identisk med människan.

Alla svanar i England tillhör drottningen.

Bibliofobi innebär rädsla för böker.

Det krävs 16 liter vatten för att göra 1 liter öl.

Du andas dagligen in en liter av andra människors anala gaser.

Gummiband håller längre om de fryses ner.

En blåvals hjärta slår endast 9 slag per minut.

Oprah har sex tår på ena foten.

Under ett år sväljer du ca 15 insekter medan du sover.

En känguru kan bara hoppa om dens svans nuddar marken.

I genomsnitt har tjejer bättre betyg än killar.

Nordamerika avlägsnar sig från Europa med 8 cm om året.

Hjärnan är mer aktiv när vi sover än när vi ser på tv.

En miljard sekunder motsvarar ca 31 år.

Människans starkaste muskel är tungan.

Kattens kiss glänser under svart ljus.

Ugglor är det ända djuret som kan se färgen blå.

I genomsnitt skrattar en normal person 13 gånger om dagen.

Det vanligaste ordet i världen är okej

» MALMÖ

Jag och mamma bokade nyss en helg i Malmö i mitten på april. Våren sägs ju ha kommit dit nu så när jag åker dit om en månad hoppas jag på värme :).  Ska bli så skönt att bara få ta det lugnt, sova på hotell, äta hotellfrukost, gå på restaurang och shoppa. Kommer bli kul tror jag. Hoppas Anderea är villig till att passa Julle en helg :P Ska se om nån e sugen på att motionera av henne lite kanske med. Emma, Majsan? hehe Kommer bli tjeckt;9 Får lönen dagen innan jag åker med. PERFEKT!!!


» tuff helg

Kommer nog vara lite dåligt med uppdatering denna helg. Jobbar hela helgen och långa dagar, så det händer inte så mycket annat. Plus att jag är så trött när jag kommer hem så jag orkar inte :P Men men får se om jag slänger in nått. Ska försöka. Nu blir det i alla fall tv softa ;)

» Min dröm utbildning!

Imagekonsult utbildning - 22 veckor

En helhet inom styling som du inte hittar någon annanstans!

Kombinera vår Stylistutbildning med Make-up artist så har du en unik Image-konsult utbildning med allt som du behöver kunna för att hitta dom rätta jobben!! Vi lär oss allt om utsidan av kunden/modell men vi går även in och tar reda på vad kunden har för behov och önskemål! Här får du hela biten av att kunna göra om en kund och att göra alla typer av sminkningar, även inom teater och tv/video!

Nu har vi även lagt till Hårstylist till
vår Imagekonsultutbildning! Allt inom hår:

  • Touperingsmetoder
  • Långhårsuppsättningar
  • Aftonbrud-uppsättningar
  • Verktygslära - Hantera locktänger, nålar, plattång
  • Ergonomi
  • Lockar, vågor
  • Löshårseffekter
  • Flätor
  • Tvinning
  • Fäste av tiara/brudslöja
  • Färgning
  • Slingor
  • Folieslingor
  • Blekning
  • Toppning av hår
  • Styla kort hår

Kursstart Heltid

  • HT, Heltid: 16 aug - 27 jan 2011. Göteborg

Heltid:

22 veckor, mån-tors 9.00-16.00

Pris: 89500 kr.  ANSÖK NU

Examen

Efter utförd examen vid Svenska Stylistskolan kommer du som elev att vara en marknadsfärdig imagekonsult.

Du kommer att kunna jobba nära människor med att styla dom på utsidan men även ta fram deras image och ta fram deras inre vackra sidor så att det blir en total helhet.

Bredden på var man kan jobba är unik för denna utbildning. Allt inom:

  • TV
  • Foto
  • Video
  • Modevisningar - Catwalk
  • Film - Rekvisita
  • Makeup
  • Hår
  • Beauty
  • Spa
  • Skönhetssalonger - Plastik
  • Blomsteraffär
  • Bröllopsarrangör
  • Festarrangör
  • Kläd-boutique - Stil & färg
  • Personalshopper
  • Personlig stylearrangör - Kläder, Hår, Makeup
  • Affärsbidräde
  • Dekoratör
  • Rekvisitör

» Longeringssystem

Fick köpt en sådan här till Julia idag :). Så nu slipper jag ställa om och så på Johannas, nu har hon en egen som kommer vara inställd efter henne. Skönt :).


» Torp, mitt andra hem typ :P

Drar mig till torp nu för att inhandla lite grejer :) Hörs sedan!

» Slapp dag!

Idag har det varit en lugn dag. Log väll i sängen fram till tolv. Drog mig sedan till stallet där jag pysslade och grajade lite. Longerade Julia då hon hade fått hosta idag. Fick låna en longerings grej av Johanna. Den var GRYM åker nog och köper en till Julia redan i morgon :P. Bra när man kan testa innan så man vet att det fungerar. Har ju haft jätte krångel med Julia när det gäller longering det sista. Men kan kanske få ordning på detta nu då. Gött!!!

Nu ska jag se på Tv och hjälpa pappa som har köpt ny mobil som han inte förstår sig på, hehe.

» Avatar 3D

Jag vill åka till göteborg idag och se Avatar i 3D på bio, nån som är sugen:P ?


» Lite nytt i garderoben


» En måndag i mars

Hej.

Idag har jag varit i stan på morgonen. Hälsade på på gamla skolan "John Bauergymnasiet". Dock var inte våra gamla klasskamrater där. Men rektorn fick vi träffat i alla fall. Efter det blev det torp en sväng, fick handlat lite endå. Får lägga upp bilder på det sedan. Sedan var det ungdomsmottagningen för nytt recept. Så nu sitter jag bara och tar det lungt, sedan ska jag till stallet ;). I uddevalla var ju jätte fint soligt väder och så kommer man hitåt mot munkedal det är jätte mulet och grått. Så trist, en anleding till att jag kan rida i rudhuset idag då i alla fall:P utan att känn att man missar det fina vädret.


» Bilder från gårdagen

Jag och Andrea tog en tur hem till mig och mamma var ute med kameran. Morfar kom även bort med morötter så då blev dom nöjda.


» Natti

Nu måste jag sova, lovat Andrea att vi ska vara vid stallet vid 10 i morgon så. Tog hem alla grejer och smörjde dom i dag. Riktig slavgöra det där. Tog i sär alla remmar och var duktigt. Men fy fan va tid det tog. Enligt schemat är jag nu ledig i 5 dagar. Underbart! Hörs i morgon!


» Julles Farfar en kändis ;)

Här är Julias farfar. Han är en jätte känd travhäst. 
 

Mack Lobell efter Mystic Park - Matina Hanover är en amerikanskfödd travhäst som är den första och hittills ende 4-årige travare som vunnit Elitloppet (1988), då med John D Campbell. Mack Lobell vann även Elitloppet 1990, då med Thomas Nilsson i sulkyn.

Vid tre års ålder satte han sitt personliga rekord 1.09,7 vilket då var världsrekord för travare. Bland segrarna i USA står bland andra segern i Hambletonian Stakes som en av de främsta.

Som fyraåring köptes han till Sverige, framför allt för avelsändamål, men han fortsatte också att i viss utsträckning tävla.

Under sin aktiva tid sprang han in en vinstsumma på 3 917 594 USD motsvarande cirka 26,6 miljoner SEK. Detta var under 80-talet. Tänk vad det hade motsvarat i dag. Av alla lopp han gjort så har han vunnit 73% av dom och placerat sig 93%. Ganska bra gjort inte konstigt att Julia har Myror i rumpan och inte kan stå still när man har en sån farafar. Kolla klippet nedan hur stort han leder vid målgång.



Håller ju på att träna bort Julias travartrav, men trava kan hon vill jag lova. Ibland är det kul när hon drar på:P

» Kul pogram

Sitter och tittar på sveriges värsta bilförare, riktigt kul :P haha. Det måste ju vara lite fejkat så dålig kan man ju ändå inte vara. I morgon blir det jobb igen. Ska även på möte med chefen, spännande och läskigt :P haha men det ska nog allt gå fint. Nu ska jag kika vidare ;)

» More work

Det ver min lediga dag detta ja, en kort stund i alla fall. Blir nu jobb 11-19 i stället. Men men kan behöva lite tider kanske??? Jaja måste tvätta håret snabbt nu och ta mig upp ur sängen. Så får vi höras sen i kväll i stället. Ha en bra dag :D

» Klassåterträff 19/2

Lite bilder från klassåterträffen jag var på 19/2. En riktigt rolig kväll hade vi. Kommer nog bli en ny snart :)


» Min nya dator :)

Gillar min nya dator jätte mycket än så länge. Internet fungerar som det ska, dn hänger inte uppp sig, den är riktigt snabb och snygg ;) Såååå mycket bättre än min förra:P Får väll se om man kan sälja den gammla på blocket lr något. Den fungerar ju liksom, men mindre bra om man säger så.




Har till och med en fjärrkontroll till datorn. Så när jag ska se på film kan jag sitta med den och spola, pausa, stoppa och starta :P haha Får nog testa en film sedan ;)

» Spännande



Vem gillar inte stora paket :D !!!

» Julle

Här är Julia i sitt nya träns och förbygel med martingal. Hon fick även ett flugtäcke och ett skritttäcke. Men det får komma bilder på det senare.



Hon hatar att stå stilla, har verkligen myror i baken. Så fick nöja mig med detta kort utomhus :P



Närmare bild på tränset :) Hon stod stilla nu med så var lättare ;)



Förbygeln.



trött Julle :)

» Bilder från horse show


» Från Thailand :)

Grejerna jag fick av mamma och pappa från Thailand.


» 3/3-10

Åhh vad det är skönt att vara ledig. Sov till halv 11 idag och ligger fortfarande kvar i sängen och tar det lugnt. Ska se till och städa upp lite på mitt rum här sedan. Vid två tiden ska jag bort till stallet och rida en sväng med Andrea. Hoppas Julia inte är lika fjantig idag. Igår stod vi i säker 20 min för att komma över en snö-vall. Tillslut fick jag hoppa av och platta till så det blev en väg in. Då kunde hon gå, den lilla mesen. Jaja får se vart det bär av idag. Vi hade tänkt marknadsplatsen och gallopera av dom i snön. Men det är vägarbete där nere och jag vet inte hur julia fixar grävskopor och sådant. Får se vad vi gör. Ska i alla fall ta med kameran bort och ta kort på hennes nya grejer.

Tror och hoppas min dator kommer idag, senast jag kollade var den sorterad i GBG så har jag tur så :D


En bild på saltkällan dit vi tänkte rida ;) hehe

» Trött som vanligt

Är trött efter stallet. Har varit duktig att gå dit bort två dagar i rad nu. Utan att ta bilen alltså. Strax ska jag till jobbet vilket jag inte alls är sugen på. Skulle vilja ligga och sova. Men är ledig onsdag och torsdag nu skönt :) Ska se om jag inte kan få in lite bilder med på det jag köpte till julia m.m.  Nu ska jag vila innan jobbet.