» Hej svejs!


Idag jobbade jag ju som sagt ganska länge. Men hade turen att få vara rastavlösare så tiden rullade endå på ganska bra :). Har nu sålt min dator med. Ringde en på den förut när jag jobbade. Så kom dom och hämta den för en stund sedan. Tog inte ens upp och kollade på den. Jag kunde ju fan slängt i vad som helst. Inte kvitto lr nått ville dom ha?? Jaja, får väll hoppas den funkar bra för deras skull. Har även fått sålt min studentklänning jag hade på smögen. Köpte den för typ 299:- fick sålt den för 410:- + 36 frakt. Bra gjort där kände jag. Både hon som köpte datorn och hon som vann budet på klänningen heter Sabina, ganska grymt! hehe.

Nä nu ska jag se på Bella & Tyras show, den e bra :). Sen blir det ett härligt bad. I morgon väntas stallet tidigt och sedan drar jag mot GBG!


Båda sålda nu känns gött.

Köpte förresten skor till mig och nettan idag på coop. Ett par röda till mig och svarta till Nettan. Kostar ju bara 99 kr nu. Vilket kap. Är kopior av coverse kan man säga. Jäkligt lika och dom går som bare den. Alla köper dom. Så fick ju bli en i mängden:P hehe



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo