» ledig i morgon... det ni;)

I morgon är jag ledig, yippie :D Har varit 2 rätt tuffa dagar och två till väntar i helgen:( usch usch. Men fan va pengar det kommer bli. I morgon hade jag tänkt rensa garderoben, se om det finns något man kan sätta ut på tradera kanske. Sen ska jag in till stan, vara med Åsa och Jessica. Vi ska planera våran resa :D tjoho. Jag e SÅÅÅ taggad. Och på lördag e det bara 2 veckor kvar. Kommer bli helt underbart;) Och oj vad vi kommer festa.

Ne hade tänkt att ta mig ett bubbelbad nu;)

Sabina

» Jobb

Jobb är mitt liv, lr inte men dessa dagar i alla fall jag vaknar åker till jobbet, slutar, åker hem, sover, vaknar åker till jobbet och ja så ser det ut. Men nästa vecka lugnar det ner sig. Måste snacka med bossen om hösten med. Kan medela att dumle muffinsen var super goda :D Åt det på min lunch idag.

Nä nu ska jag se klart på filmen jag påbörjade i går sedan e det sovdags. Föresten mina paket från H&M och Nelly kom idag. Snygga grejer. Men när jag fick se hur många bikinis jag har blev det lite jobbigt. Måste göra mig av med några asså, men vilka??? Jaja, tar det en annan gång;)

Ha det bra

SABINA

» Dumle och Daim Muffins

Japp, idag bakas det. Hade inget direkt att göra så bestämde mig för att baka;) Har dessvärre ätit alldeles för miycket smet så orkar inte smaka på dom just nu. Men får medela sedan hur dom blev.

SABINA

» yippie

Sensuelle Bikini Set SEK 259, Wonderland - NELLY.COM

Äntligen hade Nelly fått in bikinin som jag velat ha så länge. Varliksom bara tvungen att ha den nu när jag ska till turkiet. Så skickade jag och frågade om dom skulle få in den igen och så fick jag svar att det trodde dom inte men att jag skulle hålla utkik. Och det har jag gjort och idag fick dom in den :D. Jag är SÅÅÅÅ glad :D hehe gäller bara att den passar med.

Lite onödigt att jag beställde en från hm förra veckan, men men nu har jag ju typ bara 14 olika bikinis skit bra ju, lr :S Mamma kommer dö... men men kan ju skänka några till dom fattiga barnen i Afrika så blir allt genast mycket bättre;).

Ska strax ner til bussen, ska börja jobba kl. 4 idag. I morgon är jag äntligen ledig. Sedan har jag nägra hemska dagar farmför mig onsdag 11.00-21.00, torsdag 11.00-20.00, lördag 9.30- 19.00 och söndag 08.00-18.00. Sen tack och lov är det mer normala tider nästa vecka. Men som tur är har man ju 200 kr i timmen på helgen och 170 typ på vardagarna efter 6.

SABINA

» nu sitter jag på bussen på väg mot

31e9583cf2096cc521d0d8ddfffa81ac.png

Kolla varifrån!

nu sitter jag på bussen på väg mot GBG;). Sabina


» Helg

Packar för fullt här hemma nu;) Ska strax göra mig lite mat med innan morfar kommer och hämtar mig och kör mig till jobbet. Jobbar 16.00- 21.15 idag sedan går bussen 21.35 mot gbg;) Fullt upp. Ska försöka hinna springa iväg och köpa skydd till displayen på min mobil med. Så den håller sig fin ett tag.

I morgon ska det shoppas för fullt sen ska vi ut och äta... hade först tänkt hardrock cafe. Men eftersom det är cothia cup kommer hela stan vara nerbombad med folk och sist vänta vi i två timmar på mat där 3h försästen för tog ju ett bra tag innan man fick bord. Och vi är inte jätte sugna på att göra om det så kanske blir thai lr grekisk retaurang;) Ska bi riktigt roligt och skönt i alla fall:D.

Ni som är kvar hemma får ha det så kul, är ju fallens så många drar väll dit skulle jag kunna tänka mig;)

Ha det bra :) uppdaterar i gbg ;)

SABINA



Bilden är från förra året när vi var i gbg :)

» Torsdag och ledig = UNDERBART

Igår var det en riktigt lång dag på jobbet 10- 20, inte det roligaste passet om man säger så. Men som tur är är det jätte trevlig personal och vi har väldigt kul på jobbet endå. Efter jobbet åkte jag bort till stallet och red en sväng tillsamans med Andrea :). Han även med en film på det sen, men den var sådär. Minns inte vad den hette just nu men.

Sen har jag varit på torp och fått inhandlat detta:


Idag har jag städat mitt rum faktiskt, var mycket behövligt. Nu bara jag tar det lungt och inte gör ett piss;) Ska på spinning i kväll, var snart en månad sedan jag tränade sist. Det e fan förjävligt, så nu måste jag sätta fart. Man får ju dåligt samvete, usch usch och fy på mig. Värsta är att jag e lite små snorig och så men va fan dena spinning ska jag fan inte komma undan i kväll om jag så ska ligga inför döden så ska jag gå;).

I morgon så jobbar jag 16.00- 21.15 efter det tar jag och Malin bussen mot gbg och stannar över helgen. Det ska shoppas och ätas gott. Så måste packa med men det hinner jag med i morgon;). Förrästen har ju fått min mobil med. Och jag gillar den mycket. Än så länge i alla fall. Men min förra krånglade ju redan första dagen så:P

Min mobil och lille fölis som jag passar :D


 






SABINA

» Händer inte ett piss...

Usch, idag häder det ingenting ju. Bara väntan på att jobba kl. 16.00. Men men då har jag ju nått att göra sen i alla fall. Mamma håller i alla fall på med potatisgratäng nu, mm va det ska bli gott :D Sen hoppas jag inneligt att min mobil kommer idag, orkar inte vänta längre.

Innan jobbet ska jag ta en sväng förbi hästarna jag passar, ska se till att få med kameran och ta kort på lille fölis som e otroligt söt och charmig;) hehe

Ha det så bra, kom gärna och hälsa på på coop :)

SABINA

» lite vad som hänt det senste :P

Japp vad har hänt, inte speciellt mycket. Var på motorcross VM i helgen och jobbat har jag gjort. Fastnade som sagt med handen i rullbandet och fick en blå-lila hand. Så satt där på coop med en ispåse och grina. Jaja men nu börjar det bli bättre;). Resan till turkiet har blivit betald och det är snart bara en månad kvar. Ska bli så otroligt kul att få komma iväg.

Sedan har jag beställt en ny mobil, äntligen. Så min söndertrampade kommer att andvändas på fester och sånt. Tänker inte riskera att min nya också blir snodd och snöndertrampad:(. Campingen på midsommar var riktigt kul och för med sig många minnen haha. Rolig helg med tjejorna det:P.

Simskolan har också gott bra, jätte fint väder nästan hela tiden. Ska bli gött med lönen på söndag. I morgon blir det jobb i alla fall fram till 4 och 200 spänn i timman, JAG GILLAR!!! Efter det blir det förfest hos mig och antagligen vidare till G-stad. Sedan sover vi i tält till söndagen. Och då är det avslutning i simskolan.

Nu har jag fått uppdaterat lite.



SABINA