» Torsdag och ledig = UNDERBART

Igår var det en riktigt lång dag på jobbet 10- 20, inte det roligaste passet om man säger så. Men som tur är är det jätte trevlig personal och vi har väldigt kul på jobbet endå. Efter jobbet åkte jag bort till stallet och red en sväng tillsamans med Andrea :). Han även med en film på det sen, men den var sådär. Minns inte vad den hette just nu men.

Sen har jag varit på torp och fått inhandlat detta:


Idag har jag städat mitt rum faktiskt, var mycket behövligt. Nu bara jag tar det lungt och inte gör ett piss;) Ska på spinning i kväll, var snart en månad sedan jag tränade sist. Det e fan förjävligt, så nu måste jag sätta fart. Man får ju dåligt samvete, usch usch och fy på mig. Värsta är att jag e lite små snorig och så men va fan dena spinning ska jag fan inte komma undan i kväll om jag så ska ligga inför döden så ska jag gå;).

I morgon så jobbar jag 16.00- 21.15 efter det tar jag och Malin bussen mot gbg och stannar över helgen. Det ska shoppas och ätas gott. Så måste packa med men det hinner jag med i morgon;). Förrästen har ju fått min mobil med. Och jag gillar den mycket. Än så länge i alla fall. Men min förra krånglade ju redan första dagen så:P

Min mobil och lille fölis som jag passar :D


 






SABINA



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo