» 28.11.11

Bild från helgen på mig och Kajsa. Nettan är fotografen ;).


» Tv serier

Läste nån blogg för ett tag sedan. Då tipsade hon om en serie som hette "the secret circle" , jag blev helt fast. Nu är problemet det bara att nästa avsnitt kommer inte försen januari :(. Så nu måste jag ha nått att se på. Nån som har nån bra serie att tipsa om?


» Paket

Lite utav det jag fick igår :)


» Världens finaste!

Världens finaste!
Fick dessa bilder utav en som ägt Julia tidigare :).



♥♥♥


» Översvämning



Lite översvämmning idag i uddevalla?

Även stranden i saltkällan ligger under vatten.


» 27.11.11

Igår hade jag först lite kalas för närmsta släkten och familj. Åt smörgåstårta och lite annat som jag bakat. Sedan hadde jag och Maria vårat 41 års kalas. Med bål och shotar mm. Som jag aldrig fick smakat på men dom var säkert goda ;) haha.. Nä var så dålig i morse när jag vaknade så kände att det var ingen ide att göra det värre. Mycket glad för det i dag. För är mycket bättre nu magkatarren. Fick i alla fall fina presenter och grejer som jag kan visa sedan. Nu ska jag bara ligga i sängen och kolla film. Äta smörgåstårta som blev över och bara mysa. Perfekt väder till detta idag med ;).

Sen är det första advent ju, så ska tända 1:a ljuset :)

Ni som tog kort igår kan inte ni skicka till mig, jag var väldigt dålig med kameran.

» 24.11.11

Tur man får lön i morgon! Synd bara att den tar slut nästan lika snabbt. Räkningar suger...


» Filmtips?

Nån som har något bra filmtips, gammal som ny?


» Paljettshorts


Ett par nya shorts jag köpte här om dagen. Var tvungen att ha ett par efter att ha sett Emmas snygga ;)


» MOvie

Nu ska jag lägga mig och kolla film. Vill se en mysfilm, tänkte någon tecknad. Så när jag letade igenom mina filmer hittade jag denna. Så den får det bli haha. Lite häst feeling ;)





På tal om hästar så måste jag hälsa på min Julle snart! Här kan man följa henne : Julia.

» 23.11.11

Hej.

Ja då var snart denna dag över också. Har haft en helt okej dag. Har ju jobbat och med magkatarr är det sådär. Men förhoppningsvis är det bättre i morgon. Tack alla söta som ringt och gratulerat mig idag :)!


» 50 days

MIN FÖDELSEDAG OCH 50 DAGAR KVAR TILL THAILAND!!! :D


» Min Dag - 23 November 1990


MIN DAG IDAG!
Då blir man 21 år. Blir till att fira på lördag det!
För då har jag och Maria 41 års kalas ;)


» 22.11.11

Heej.

Ja det blev ingen ledig dag. Ska in och jobba för Anna som är sjuk, så ska åka om en liten stund. Ångrar lite att jag sa ja. Då det är min enda lediga dag innan lördag och jag skulle ha gjort massa grejor idag. Sen har jag fortfarande ont i min mage och är inte tipp topp. Men men, det ska nog lösa sig. Frågan är hur jag ska göra med all tvätt som jag skulle tvättat. Hoppas innerligt det finns en till tvättid innan lördag.


» 21.11.11

Har ju jobbat idag då. Hade lite ont i magen och så. (trodde det var för att jag ätit för mycket). Så åkte och träna efter jobbet. Blev helt död asså, trode nästan jag skulle dö. Sen mådde jag piss, fick frossa och mådde illa. Har nu tagit ett bad och ska lägga mig och se på film. Sova länge i morgon. Kanske det min kropp behöver!

Ska i alla fall bli underbart att få vara ledig i morgon. Även om jag har tusen grejer att göra, så ska det bli sååååååååååååå skönt!

» 20.11.11

Ska alldeles strax åka till jobbet. Kommer nog vara rätt slött idag, som söndagar brukar vara helt enkelt. Jobbar till 18.30. Sen ska jag bara hem och vila. Det var denna söndag det ;)


» 19.11.11

Hejsvejs!

Idag gjorde jag den tuffaste dagen, gick faktiskt ändå ganska snabbt i alla fall. Bara i morgon och måndag kvar. Sen får jag vara ledig tisdag.

Längtar sjukt mycket tills nästa lördag med. Det ända vi snackar om just nu typ på jobbet. Därför går tiden lite segare med. Men bra att ha något att se fram emot. Sen har vi ju julbord, julafton, Thailand :).

På lördag har jag även lite kalas för närmsta familjen. Men eftersom jag jobbar jäkligt mycket nu fram tills dess, så gick jag faktiskt och beställde smörgåstårta idag. Orkar inte stressa med allt. Gör alltid det annars. Har faktiskt bakat massa, så lite duktig har jag varit. Så nu ska jag sova, lyckas då aldrig komma i säng i tid.


» 18.11.11

Gud vad jag är trött! Vet inte riktigt vaför men? Blir nog sängen direkt efter jobbet idag.


» 17.11.11

Vilken slappdag jag haft :P Inte gjort något vettigt alls, mer en lite träning. Nu väntar det jobb hela helgen, bara långa pass och sena kvällar. Men på måndag kl.19 kommer det kännas så bra för då är denna helgen över för denna gång. Hoppas det är lite folk bara så tiden rullar på.

Nu ska jag kolla lite missade avsnitt, hörs!

» Bra film :)

Kan meddela att filmen var riktigt bra. Slår dom andra stort ;) Fanns till och med lite humor i denna och även en del scener som var mindre trevliga. Helt klart värd att se ;) Nu ska jag i alla fall ta och sova och njuta av att elementet i sovrummet fungerar. Plus att jag slipper få översvämning i badrummet nästa gång jag tar mig ett bad ;).

God Natt!


» Biotajm!

Hej. Nu är jag hemma efter min jobbdag. Ska snart gå upp till bion för att möta Emma :). Sp blir det lite twilight ;). Fick mitt paket från Nelly med, jätte nöjd med grejerna. Får ni se nästa vecka :). Fick även den underbara tv licens räkningen. Varför ska man betala sån skit. Kollar ju ändå bara på dom digitala kanalerna.

Sen så har Tomas cookairlins tabbat sig med våra platser på planet. Fick bra platser på hemvägen. Men på nervägen får vi sitta på platserna bakom dom vi beställde. Fick det gratis däremot. Kan dom gott betala! Jag kommer knarka sömntabletter för att överleva!

Hörs efter bion :)


» platser på flyget

Min flygresa till Thailand är räddad, vi fick platserna med extra benutrymme :). Förra året flög vi sunclass (dom sätena med solar på). Då får man extra benutrymme och lite annat bra. Men alla dessa var slut när jag och mamma bokade. Och jag tyckte det var trångt för benen på sunclass, så var lite orolig hur jag skulle klara av 13 h på en plats som är ännu mindre. Men gick in och kollade och hittade ett par ennu bättre platser vid en nödutgång, så benutrymmet är enormt. kanske till och med kan ligga på golvet och sova ;). Får ju betala en del för sätena men det är det klart värt. Plus att denna gången är det två säten så man slipper sita brevid någon annan. Har alltid oturen att få sådanna som man som man inte vill sitta brevid.


Här är min grymma plats ;). Synd bara att det kommer sitta barnfamilj med spädbarn i raden intill. Jag ber till gud att det är en snäll bebis som är tyst och sover hela vägen ;).

» 15.11.11

Hejsvejs.

Tisdag idag och jag är ledig. Har inte gjort mycket, mest försökt rensa datorn lite. Så den kanske inte hänger sig lika mycket. Igår råkade jag återställa min iPhone med, inte med mening. Så allt var puts väck och så hängde den sig gick inte att göra ett piss. Men gick in och sökte på google så fick ordning på det meta. Sen hade jag som tur var gjort en säkerhetskopiering den 7/11 på den. Så fick tillbaka i princip allt. Så nu är den som ny ;). jag och teknik är ingen bra kombination.

Hoppas han som ska fixa elementet i mitt sovrum och avloppet i badrummet dycker upp snart. Skulle väll varit fixat för längesedan, men jag fick inte tummen ur och ringa försen igår. Expert på att skjuta upp saker. Sen tänkte jag göra lite pannkakor nu. Får se om grejerna från nelly kommer idag, så jag kan hämta dom. Sen ska jag en sväng till min arbetskomis Emma och tjata lite. Har inte jobbat ihop på ett tag då hon varit sjuk. och så åker hon till Egypten i morgon i en vecka. Så måste ses lite. Ska sedan hemåt till Saltkällan, byta till vinterdäck och träna med mamma. Sedan stannar jag över natten och åker till jobbet därifrån. Så jag kanske ska sätta lite fart nu.

I morgon ska jag och Emma.L på premiären av Twilight breaking dawn part 1, ska bli mysigt med bio :).

კედლის სურათები

» 14.11.11

Hej. Idag har jag jobbat, 13-19 himla go tid ;) Efter det blev det gymmet en sväng, lite spinning. Kul att en arbetskollega var där också. Får ju oftast gå själv då ingen gillar spinning då dom tycker det är för jobbigt. Så lite kul att ha någon att sitta med. Men Maria har lovat och komma till motionshuset 2 veckor med mig och köra massa spinning. Snäll hon :D

Kollade även den nya serien "Elasas värld" som är baserad på Sofie Fahrmans böcker. Jag älskar böckerna, men tyckte serien var väldigt annorlunda. Hon gör typ bort sig hela tiden... känns lite konstig mot boken??? Men men, skaq införskaffa den nyaste boken nu i alla fall så jag har något att läsa i Thailand. Ska försöka itta lite andra bra också. Skönt att ha på flyget och stranden ;)


» Bild från igår. Blev lite för mycket av li...

img_5035 (MMS)

Bild från igår. Blev lite för mycket av livets goda dryck igår. Men annars var det allt bra. Har varit och firat pappa och ätit mat hos mormor och morfar ;). Ska åka hemåt i pausen på beck här snart ;).


» Pizza

Den satt inte helt fel :)


» Myskväll :)

Blev ingen städning idag, så nu är jag hemma och väntar på jessica. Hon skulle tydligen dröja ett tag till. Sen ska vi bort till pigvin och inhandla pizza :) Även en fet godispåse på hemmakväll, LOVE <3 Sen blir det mys framför idol.

Ha en bra kväll!


» 11.11.11

God morgon!

Ledig fredag, underbart! Ska strax stiga upp ur sängen :P och städa lite. Sedan blir det gymmet en sväng innan jag åker ut och städar med mamma och Bettan. Lite extra casch. I kväll kommer Jessica hit så vi ska ha myskväll med idol och go mat. I morgon blir det också lite tjejkväll här för att sedan dra ut och dansa lite skulle jag tro.

Beställde klänning till jag fyller med, men den får ni se närmare på då ;).


» Litet paket

Fin farsdags present va? Himla nöjd, haha. Alltid ute i god tid. Han får få en bättre julklapp i stället ;)


» 10.11.11

Dags att fixa sig till jobbet, ett långpass 11-21 väntar. Sedan tar vi 3 dagars ledighet och helg. Mycket bra, mycket bra :) Dags att skynda!

» 09.11.11

Hej svejs. Vaknade upp hos mamsen och papsen i morse. Åkte och jobba 10-19. Sen har jag bara tatt det lungt här hemma. Kollat film och så. Fick min nya klänning jag beställt också. Så då var helgen rädda och jag kan gå ut ;) God natt


» Gjorde även matlådor idag. Blev 3 olika so...

img_2851 (MMS)

Gjorde även matlådor idag. Blev 3 olika sorter. Sen har jag även tvättat. Nu är jag hos mamma och pappa. Vi ska strax åka och träna.Hörs! Detta skulle varit publicerat igår, men appen krånglade som vanligt!


» Bakat :)

 Idag har jag bakat min favorit kaka :)  

Leilas Morotskaka

Receptet kommer här:

Morotskaka
3 eko ägg
3 dl ströskocker
3 dl vetemjöl
1 tsk vaniljsocker
3 tsk bakpulver
1.5 tsk malen kanel
1 tsk malen kardemumma
0.5 tsk malen ingefära
1 nypa salt
1.5 dl solrosolja
4.5 dl rårivna morötter

Frosting
60 gr mjukt smör
4 dl florsocker
1 tsk vaniljsocker
skal av 1 lime
100 gr philadelphia

Sätt ugnen på 150 gr. Vispa ägg och socker pösigt. Blanda torra ingredienser och vänd ner i äggsmeten. Tillsätt olja och rivna morötter. Häll smeten i smord och bröad form, 24 cm. Grädda i ugn ca 55 minuter. Låt kakan svalna. Vispa alla ingredienser till frostingen krämigt. Bred över kakan



Fick så mycket frosting över så gjorde en sockerkaka också och bredde på. Här är receptet på sockerkakan :)

Recept:

2 dl socker
2 ägg
1 dl mjölk
50 gram smör
3 dl vetemjöl
2 tsk bakpulver
2 tsk vaniljsocker

Tillagning:

Sätt ugnen på 175 grader.
Vispa ägg och socker pösigt.
Smält smöret.
Blanda vetemjöl, bakpulver och vanlijsocker väl i en bunke.
Häll över smör och rör till en jämn smet.
Häll över smete i en smörad och ströbrödad sockerkaksform.
Grädda i nederdelen av ugnen i ca 45 minuter, känn med en sticka så att den inte är kladdig i mitten.
Låt svalna ett tag innan den vänds upp och ner.


» 06.11.11

Hej.
Igår var det jobb. Åkte och bytte bil med pappa på morgonen så han kunde greja med min. Så nu är den fixad :). På kvällen tog jag det bara lugnt. Hade mys framför tv:n, kollade idol och så mycket bättre. Idag är det jobb igen, slutar kl.18.00. Då blir det hem och diska lite, annars inget speciellt.


» 03.11.11

Varit ledig idag. Inte gjort så mycket, städat lite och lagat mat. Ska strax ner till gymmet och köra lite pass. Vet inte riktigt vilka än men tänkte prova på lite nytt. Hoppas Jessica hinner komma med så jag får lite sällskap :) Hörs senare!

» Lite, träning och bilar å sånt.

Ska snart gå ner till gymmet. Vi ska ha personlig tränare idag igen. Får se vad det blir för övningar denn gång. Ska säkert stå på vågen igen. Inte för jag tror det händer nått på en vecka direkt men :P. Tydligen ska man göra detta så resultaten stämmer överens med sist. Så man får ett så "rätt" resultat som möjligt. Om jag fattade rätt. Sen blir det hem till mamma och pappa igen. Har tvingat pappa och motera dit den nya servoslangen. Han är inte glad för detta. Man måste tydligen ta loss hela fronten för att kunna göra detta. Läste om det på internet och arbetstiden är uppskattad till ca. 5h. Kan bli en kul kväll ;)

Bild

Så här ska man göra, sen tillbaka med allt också. Och för er som inte vet vad en servoslang är. Så är det en väldigt annorlunda grej som som ser ut så här:


Det är alltså denna som är paj och sprutar olja i min bil. Den ser liten ut på bilden... men i verkligheten är den lite mer en 1m. Bilar är då inga lätta grejer och framförallt inte billiga. Inte för mig i alla fall.

» Ny träningssko

Varit på mammas pass. Vi köpte nya träningsskor idag, Reebok easytone. för er som gillar att springa har dom även kommit i löparsko. Tyckte det bar lite konstigt att gå med dom först. Men man lär sig. Så skönt med nya skor. Dom jag har nu gnisslar, så använder dom bara till spinning. De andra paret som jag har älskar jag, men dom har varit med i allt för många år. Vill nog inte ens tänka på hur länge. Då man helst ska byta varje år. Men nu har jag nya fina i alla fall :)


» 01.11.11

Sitter på bussen på väg hem från Gbg nu. Har shoppat lite och haft det mysigt tillsammans med mamma och Anette (mammas kompis). Fast i morse var det stressigt. Min mobil hade stängt av sig/dött under natten. Så jag låg ju och sov. Vaknade och låg å vänta på att klockan skulle ringa. Men kände mig ändå ganska utvilad och det brukar inte jag göra kl. 7 på morgonen. Så kollar på mobilen för att se om den ändå inte borde ringa snart. Får se att den är död. Kollar datorn, kl. är 08.06 och bussen ska gå 08.36. Det var snabba bud vill jag lova. Tur att bussen till Gbg går precis utanför mig. Men jag hann i alla fall. Tänk om jag kunde vara så snabb oftare. När jag kommer till Uddevalla ska jag åka och köpa ny servoslang till bilen, kul (not)!!! Hörs!