» Hairextension

Nu har vi satt i håret ;) stannade på stranden och tog en glass med.


» En dag på stranden

Idag har jag varit på torp med mamma, sedan plockat upp massa glass mm. Solat och haft det gött. Nu kollar jag reprisen av gårdagens BB. När Henke kommer ska jag vaxa bröstet på han, haha. Hoppas det gör ont! Måste även duscha och så. För i morgon ska vi göra håret :D. Och så ska det solas.


» Gårdagen


» 23.05.12

Nu ska jag packa väskan och städa i ordning här. Sedan bege mig till Saltis för att spendera mina lediga dagar. Vill ju inte sitta i en lägenhet när det är så fint väder. Ska ju hjälpa mamma med kiosken med och så. Nä nu ska jag börja sätta fart här så jag kan åka och lägga mig in solen sedan :).


Underbara sooool ♥

» Underbart väder

Igår kväll efter jag slutet jobbet vid 8, tog jag och Jessica oss en långpromenad. Så himla skönt väder. Vi gick bort längs strandpromenaden till gustafsberg, ner till landbadet och runt. När vi sedan kom hem vid halv 11 började det bli lite kyligt. Gött äntligen kanske sommaren är här.

Idag är det ju jätte fint ute. Jobbar tyvärr, så får inte njuta av det.


» Sooool

På onsdag går jag på 5 dagars ledighet. Ganska bra planerat om jag får säga det själv ;). Om det nu håller i sig såhär.


» Från i onsdags

Bilder från onsdagen, då vi firade Alexandra :)


» Kiosken

Lite bilder från kiosken. Hjälpt mamma att städa lite och så. Nästa helg öppnar den ;).


» 11.05.12

Hejsvejs!

Jobb idag 12-20. Sedan skulle jag varit till Nettan som fyllde i veckan. Men min förkylning har fortfarande inte släppt och min mage har tagit stryk utav det sp känner mig inget bra. Knappt jag trodde jag skulle kunna jobba idag. Tråkigt då jag inte sett Nettan på länge och verkligen sett fram emot att åka dit. Men får hoppas jag blir bra snart så får jag åka dit ;).

Är jag någorlunda bra i morgon så blir det en tur med mamma till Ullared.


» 10.05.12

Hej.

Längesedan jag skrev men har varit sjuk och mestadels sängliggandes. Har åkt på en grym förkylning som inte vill ge med sig. Vilket min mage tagit stryk av med. Har i alla fall tvättid idag så håller på med det. Sen när jag skulle gå ut med soporna idag fick jag se att någon snott min cykel :(. Antagligen är det någon i huset med för man måste ju ha nycklar för att komma in. Min fina cykel... vad ska jag nu cykla på?

Sån tur har jag för tillfället, inget medflyt alls. Skulle behöva baka bröd idag med...får se om jag orkar.

» Förkyld

Usch har åkt på en förkylning :( som tur är har den inte satt sig i magen( än i alla fall, peppar peppar ta i trä ;). Min mage är ju väldigt känslig för bakterier. Börjar inte jobba för en kl. 14 idag i alla fall, så får kurera mig tills dess. Kolla lite avsnitt på serier jag missat :).


» ...


» Slingor

Var hos Alexandra på salong Camilla idag och gjorde lite mer slingor inför hårförlängningen. Så nu är jag ljusare, men känns riktigt bra nu till sommaren :).


» Inlovewhithfashion

Här är klänningen som låg i paketet i går.


» 02.05.12

Där inte lätt att ta sig in i bilen när folk parkerar och slickar sig upp intill min bil. Fick pressa mig in. Tur jag inte var en cm större för då hade jag inte kommit in. Sår bilen kvar när jag kommer hem., ska jag pressa mig upp efter den. Så ska vi se hur han tar sig in i sin bil, ha ha.


» Paket

Titta vilket fint paket jag fick i morse :). Vad som var i visar jag i kväll :)


» Strandpromenaden


» Gårdagen

Från gårdagen