» Längtar efter semester!

Gud va skönt det ska bli att åka till fjällen på torsdag. Bara vara ledig. Har haft fullt upp det senaste. Hinner inte med nått känns det som. Får bli lite lugnare med planering av saker sedan tror jag. 

I morgon måste det städas och packas här hemma. Sedan ska jag träna och öva fransar. Skulle varit till Alexandra med men min bil ville inte starta idag. Så kommer nog tyvärr inte i väg på det. Ska även lämna Svea i morgon till hon som ska passa henne. Kommer sakna min lille pisse, men hon kommer ha det toppen. 




» Ny hårfärg






» Tisdag

Ledig idag, så skönt 😊😊 ska ta mig upp nu och åka till Saltkällan. Så blir det en sväng till frisören sedan hemåt och packa och fixa inför fjällen 😁😁😁


Bild från helgen 😊

» 20/2

Idag har jag varit ledig, så himla skönt 😊 började dagen med att öva fransar på Angelika. Sedan fransar på mig själv hos Malin jag gått hos innan, efter det påfyllning på Sofia. Får hoppas jag får mitt diplom snart. Har skickat lite bilder nu i alla fall. 

Efter det tränade jag en sväng. Snart blir det sängen för mig. Jobbhelg väntar.


Fransar Angelika


Påfyllning Sofia




» Idag har jag varit duktig!

Idag har jag tvättat, städat, bakat bröd och bullar. Bakade ett glutenfritt bröd, jätte gott. Sedan provade jag den glutenfria smördegen och gjorde bullar med vaniljfyllning. Diskat massa disk, tränat fransar på Emma och tränat. Längesedan jag hade en så effektiv dag 😉 nu är jag trött, tur jag har sovmorgon i morgon. Åh vad jag längtar till fjällen nu nästa vecka 👏👏😊😊




Täckjacka på gymmet, det var något nytt.

» Recension "Fifty Shades of Grey"

Fifty Shades of Grey är en amerikansk erotisk-romantisk dramafilm baserad på den första romanen i trilogin Femtio nyanser, i regi av Sam Taylor-Johnson efter ett manus av Kelly Marcel. Huvudrollerna spelas av Dakota Johnson och Jamie Dornan. Filmen hade biopremiär den 13 februari 2015.

Filmen handlar om 21-åriga Anastasia Steele som inleder ett komplicerat förhållande med den rike entrepenören Christian Grey.


Jag gillade filmen. Tyckte den var bättre än boken. Tycker boken är lite för rå, så gillade karaktärerna mer i filmen. Men har man inte läst boken så kanske man tycker filmen är hemsk. Tycker även musiken i filmen var riktigt bra. Och scenerna i filmen som kontoret, byggaffären, hans lägenhet mm. Stämde väldigt bra med hur jag hade föreställt mig när jag läste boken. Sen ett plus för den snygga mr. Grey 😉

» Rosor

Jag stod ju på jobbet och gjorde alla 💗 dag buketter i lördags. Här är en bild på den jag gjorde åt min bror, som han gav till sin tjej 😊




» Fransar

Lite fransar från det senaste 😊
Malin 13mm, C böj, 0,20
Elin 14mm, C böj, 0,20

» Lille pissen💗



Skönt med ledig dag! Ska till Munkedal sedan på MRL med Angelika 😊

» Jobb(ig) helg😜

Nu är snart denna jobb helg över tack och lov! Har varit sjukt mycket folk, men ändå segt. Känns som om alla hade en liten "nedförsbacke" på jobbet. Har känt mig trött och seg. Har tänkt gymmet efter jobbet i alla fall. Får väll se hur det går? 😜 sen ska jag hem och njuta av att få vara ledig två dagar. 

Jag och Svea har myst i helgen 😊👍 har köpt nya leksaker till henne idag som hon ska få sen. Hon behöver lite mer aktivering. Alla hennes leksaker går sönder eller förstörs. Hennes favorit lekte hon sönder efter bara några dagar. Så får väll köpa en till sådan.




» Ledig tisdag

Idag har jag och Svea varit ute i Saltkällan och hälsat på mamma och zigge. Blev även en sväng till mormor, morfar och sotis. Men Svea är jätte rädd för båda. Men zigge är hon i alla fall lite mer kompis med nu. Var på MRL (mage, rumpa, lår) med Bettan nu i Munkedal. Riktigt kul pass faktiskt, kommer bli fler gånger 😊.

Har även gjort fransar på mamma, det var svårare. Hennes är så korta och små. Men blev ändå rätt bra. Behöver mer olika längder och stolekar bara. Hoppas min beställning kommer i morgon 😊




» Nya ringar



Mina nya ringar från Edblad 😍 en i silver och en i roséguld.

» En helg i Göteborg 😊

I fredags tog jag och Svea bilen ner till Göteborg. Åt räkor, ost och kex på kvällen. På lördagen mötte jag upp Elin i nordstan lite efter 10, sedan spenderade vi några timmar med shopping och lunch på Vapiano. Sedan en sväng till lager 157 innan kursen. Utbildningen var jätte svår, men väldigt roligt. Verkligen något för mig, så det är kul! Så nu blir det öva öva öva! Har beställt lite grejer nu med så jag kan träna massor 😊 

Efter utbildningen åkte vi in till stan och åt på hard rock café, så himla gott. Sedan hemåt och busade med Svea. Tok Svea gjorde så Elin skrattade så hon grinade, haha. Ja en super bra helg har det verkligen varit. 



Fransarna jag gjorde på Elin. Ganska bra endå för första gången.