» 1 VECKA KVAR!!!

Har blivit förkyld:( orkar inte ett piss. Men har i alla fall fått städat rummet nu. Det var verkligen behövligt. Måste börja fixa mig i ordning snart med, ska på jobbmöte kl. 5. Men orkar inte göra mig i ordning... men men tatt en ipren så hoppas på förbättring. Annars blir det en lugn dag. Måste bli frisk. I helgen ska det fen festas i alla fall, är ju STUDENT nästa vecka:D
Måste göra en kompletering till idrotten med så jag kan få mitt MVG där. Men den verkade inte vara så svår den uppgiften. Äntligen klar med mitt helvete till projektarbete... betyget låg på VG, VG+ jag är jätte nöjd med det för tyckte det arbetet var skitjobbigt.

Nä, om jag ska försöka komma igång lite.

SABINA

» Brudbuketten :)

Idag blev brudbuketten klar. Så nu står den här hemma på bordet;) Jaja nu får vi se vad Melanie säger om hon godkänner den:P





Fick MVG på buketten som helhet :) sedan VG på tekniken... hade tydligen slarvat på tejpningen och lite smått. Men jag är nöjd. Har alltid hatat att göra tejpade, så är rätt nöjd med resultatet endå.

Tänkte jag skulle lägga upp lite bilder på brudbuketter jag gjort under mina 3 år som ett litet minne :)


Tänk vad mycket man har gjort, vissa är jätte fula:P Medans vissa är jag riktigt nöjd med.

SABINA

» Vi närmar oss...

Idag har det bara varit en seeg dag. Började skolan vid kvart i 1, håller på med brudbuketter så här sista veckan. Jag har valt att göra en bukett till Melanie;) Hennes balklänning passade så bra i färg. Men bild får jag lägga upp i morgon för den är inte riktigt klar. Sedan har jag varit på spinning, gick sådär:P Min allergi tog ut sin rätt, fick typ astmaanfall sista låten. Fick verkligen inte luft, så mamma fick hjälpa mig och hålla upp armarna och dricka massa vatten. Haha jaja jag överlevde;) Dom måste skaffa bättre luft där inne asså innan jag får åka ambulans;):P.

Läste på filippas blogg att det slålts 700 studentbiljetter till Trädgår´n nu:d gillar jag och det finns 300 kvar såå köp;) Min är redan inhandlad.

I morgon ska jag sova länge börjar inte försen kvart i 1 igen;) Sen ska jag skynda på med min brudbukett så den blir klar.

» Helgen

Ja denna helg kan man väll säga har bestått av baler. I fredags var jag och kollade Östrabos bal. Hade varit och gjort Emmas frisyr innan. Hon blev jätte fin. Sedan kollade jag på Emma.L. hon var så fin:) och sen var det en massa andra kända.

Gårdagen var händelserik vill jag lova, jag hjälpte johanna med att få tag på en klänning natten till lördag. Tillsut fick vi tag på en då var väll kl. halv 1 på natten. Sen blev det lite missförstånd på morgonen, så det var bara att slänga sig upp ur sängen på med ridkläder, ta bilen, hämta Andrea och ut till hästtävlingen i dingle. Där satt jag och Johanna i dommartornet till halv 11 ungefär. Sedan Tog vibilen körde till hedekas till mickan hämtade klänningen sedan tillbaka hem. Började locka håret och fixa frisyren, slände i oss lite mat. Johanna sminkade sig, jag fick släng på mig lite andra kläder. Hjälpte Johanna få på sig klänningen som vi inte hade en aning om om den passade. Vi hade tur den gick på precis. Sedan bar det av in mot uddevalla, upp till glimmingen, hämta Hanna. Från glimmingen hem till hanna fick passet körde tillbaka hanna till glimmingen. Ner mot dalaberg släppte av Johanna där. Körde vidare mot gustafsberg där jag kikade på alla fina mäniskor och tog kort. Åkte sedan med Sofia och Sara till ljunkile och grillade och hade det mys. Tillbaka till gustvsberg hämtade johanna och hennes partner, upp till dalaberg igen han skulle byta kläder. Ner till stan igen in på trädgårn. Där hade jag en trevlig stund faktiskt. Vid halv 2 var jag mycket trött och ville hem fick letat upp dom andra. Körde hem rickard och robin till munkedal, sedan tillbaka hem mot saltkällan, släppte av Johanna och tog pappas bil hem och SOV!!!!!!

Kan bara säga så här jag har varit död i dag och det dröjer nog ett tag tills jag e chaffis igen. Kändes som om jag körde jorden runt igår!!!

I morgon väntar prov och jag vill inte äns tänka på hur dåligt det kommer gå för mig...

SABINA

» Studentbal

Var helt slut igår så får skriva idag i stället. Balen var en riktig upplevelse. Man kände verkligen att studenten snart är här. Alla var jätte fina verkligen. En underbar kväll helt enkelt.



Ska in till stan om ett tag och hjälpa Emma, jag och Sofia har fårr uppdraget att fixa håret. Se ska vi kolla på balen med. I morgon ska jag jobba på hästtävling, sedan kolla bal och ev. Trädgårn. Söndag ska jag också jobba så får se på det med trädgårn.

ha det bra:D

SABINA

» BAAAAAALLLLLL:)

Idag är det bal, ÄNTLIGEN!!! Vädret är piss men får hoppas det spricker upp. Stackars dom som har bal på fredag ska ösregna hela dagen, hela natten. Så jag hoppas att det blir lite bättre idag. Ska strax åka till frissan å grejas:D

Ha det bra, för det ska jag;) hehe

SABINA

» Tisdag 19/5

Idag var det tema dag på skolan hälsa och träning. Nått i den stilen. Jag och nettan lyssnade väll med ett halvt öra sådär tog drive in på donkan efteråt;) haha.  Gott var det i alla fall. Sen har ju min lillebror fått för sig att hoppa av gymnasiet, IDIOT!!!  Så har fått lyssna på mamma när hon ringt runt lite över allt här idag. Hoppas han får lite vett i skallen och bestämmer sig för att inte hoppa av. Tänk vad lite kärlek kan göra.

Jaja, sen var det spinning, behövde jag efter helgens bravader;) hehe. Sen tog jag mig ett långt bubbelbad och har gjort mig riktigt ren och fin nu iför i morgon. Kommer bli en grymt rolig dag i morgon är jag säker på. Vill gå och lägga mig snart så det fort blir morgon;).  Pappa har i alla fall hämtat bilen nu och putsat på den;), ska bli väldigt kul och få se hur vi ska få in sofia i baksätet:P haha

Ha det bra :)

SABINA


» Grym kväll igår:)

Japp igår var det fest vill jag lova. Nästan alla tjejor var med :) Tyvärr slutade det lite tråkigare för hanna som inte länge fick stanna på trädgårn, lite full. Var en jävla massa folk och bra drag. Mår inte jätte dåligt idag men känner att jag nog inte klarar ett spinning pass. Får se, vill verkligen... har ju kommit igång nu. Jaja nu ska jag äta. Tack brudar för igår :D


Råkade hamna på bild med...

SABINA

» Jobb :)

Japp, var på anställningsintervjuv i morse på Coop. Och jag fick jobbet;) så nu är sommaren räddad:P haha har ju även simskolan lite med. Så ska sitta i kassan och köra varor. haha. Så nu är jag glad, får fira i morgon när jag ska gå ut. Börjar inte försen vecka 26 så har sommarlov ett tag där med. Skönt att ha lagom med jobb så sista sommarn. Har ju lite småjobb här och var jag:P.

Nu ska jag fortsätta med läxorna, funderar på att dra till gymmet en sväng sen men vet inte.. Är ju så fint väder. Får se på det. Ha det bra :)

SABINA

» UNDERBARA DAG!!

Japp, vaknade i morse och solen skeen, underbart :D Bestämde mig för att ligga kvar en liten stund. Sedan ringde mobilen. Då var det coop forum :) dom ville att jag skulle komma på intervjuv. Så hoppas hoppas nu verkligen. Bestämde mig för att gå bort till morfar och hämta bilen, för det var så fint väder. Kom då även på att jag gillar salkällan väldigt mycket. När man gick ner längs vattnet och det riktigt lukta saltvatten, man såg bryggan, himmelen var blå. Så underbart att kunna bo så.

Åkte i alla fall in till skolan, hade egentligen iget att göra där så satt och snackade med tjejorna:) Vi bestämmde trädgårn på lördag i alla fall:). Sedan var det valsträning. Riktigt kul massa trevliga och snälla personer. Ska bli riktigt kul att få gå på bal med dom :D. Jaja, fick handlat på maxi på hemvägen med, ganska mycket. Massa mörk chocklad eftersom jag ska lära mig äta det så ska testa mig fram till sådanna jag gillar;). Sen blev det en hel del annat gott;). Sen var jag ju på kalas med, ätit typ hundra kakor + tårta. Usch!!! lr a det var ju gott men blev lite mycket:P. Jaja, nu ska jag sova.

SABINA


» Snabba bud...

kom nyss hem. Fått slängt i mig lite mat, strax komer mormor och morfar och hämtar mig igen. Ska på kalas. Jaja berättar mer om dagen om jag hinner sedan, ha det bra.

SABINA

» HEJA SVERIGE!!!

Spinningen gick ganska bra. Har lite svårt för hennes pass, så fruktansvärt mycket styrka. Så längtar tills Johan är tillbax så det blir som vanligt:), hehe. Nu sitter jag och kikar på utagningen till eurovision. Vetifan om sveriges låt kommer funka. Men va fan heja sverige endå :D. Fick även låna morfars bil i morgon:) han e snäll han :D

Ne nu ska jag fortsätta heja, sen ska jag kanske kika en sväng på house efteråt som jag spelar in. Har lång sovmorgon i morgon. Tänkte att jag åker in vid 12 lr nått. SKÖÖÖÖNT!!!!



Ska lära mig vals i morrn då, kan fan inte dansa men men kanske därför jag ska träna;).

SABINA

» PLUGG :(

Japp, skola i dag med. SKOLAN SUGER!!!! men men:P Får stå ut det sista. Snart ska jag på spinning igen och så blir det väll lite solning. Tänkte även ringa morfar och fråga om jag får låna hans bil i morgon. Ska bara till skolan få närvaro, kolla projektarbetet och blomglosor. Sedan blir det vals:P haha Längtar massa tills balen nästa vecka :D




Beställt blommor till håret nästa vecka med. Blir vita kvistrosor.



Nä, nu måste jag byta om. Ska ta ett pa bra byxor idag... so inte tar emot varenda tramptag;)


SABINA


» The last day of the week...

Har inte kommit in på bloggen på hela dagen, men nu gick det;) Promenaden i morse gick bra och vi fick faktist in lite pengar. Nyss kommit från gymmet. Blev lite solning och sedan en timme och en kvarts spinning. Spinningen var riktigt jobbig idag. Byxorna tog emot och musiken var inte peppande alls:P haha Är vikarie för tillfället och hennes musik är sådär. Men men känns alltid bra efteråt:). Nu sitter jag med redovisningen jag ska ha i morgon. Börjar bli klar:) Annars inget kul. Ha en bra avslutning på helgen, för snart e den slut. Så passa på å njut;).

SABINA

» LÖRDAG

Har haft en trevlig dag med Åsa och Maria.... mat, film och mys;). Nu ska jag sova, ska upp och hålla promenaden i morgon. Får väll hoppas att nån dyker upp:P. God natt på er :)

SABINA

» Liseberg, Nordstan, Torp :)

Japp i morse satte jag och Nettan oss på bussen mot gbg. Väl framme vi entrén på Liseberg så släppte himmelen sej totalt. Det bara öste ner. Så det första vi gjorde var att leta upp tak;). Såg i alla fall brudshowen vid 1 och dom var mycket duktiga. Men vädret gjorde att man inte stannade länge. Vi drog vidare till nordstan så man fick lite tak över huvudet. Åt på mc donalds, kika i affärer. Hade vi vart rikare hade vi shoppat loss. Men tyvärr, studiebidraget säger annat:P. Sedan bussen hemmåt. Tog en sväng på torp, hittade klänningen som inte fanns i min storlek i gbg. Nu tar jag det mest lungt. Får hoppas på en roligare kväll i morgon.



Några av buketterna.



Denna klänning blev det, den svarta. Bild lånad av Kenza.

SABINA

» REGN = :(

Ja, vilket piss väder det är idag. Inte mycket man får lust att hitta på. Har i alla fall fått bakat mig en snickerskaka:). Måste ta itu med mitt rum med, men det får vänta lite:P

Igår kom morfar hem, han har varit i Tyskland och Danmark. Så jag skickade så klart med en liten beställning. Blev en licor 43 (lärt mig att den inte heter likör :P ) och en passoâ :). Ville haft mer men det var vad pengarna räckte till för tillfället:). Har ju lite kvar sen förra gången.

Sen måste vi bestämma oss för bil idag med, jag och Nettan. Kanske mest jag som ska bestämma mig men:P. Ska höra med morfar vad han säger annars blir det väll pappas;).

SABINA

» Ska lära mig ;)

Har suttit med massa läxa när jag kom hem, kultur och stilhistorian. Men det var seegt, snart klar med det skriftliga i alla fall. Bara poer pointen som skall göras också. Men men på god väg :). Sedan drog jag till munkedal ica, satte upp lite lappar om promenaden för simskolan på söndag. Så om nån känner för att sponsra simskolan med 10 kr gå runt Maltes stig på söndag. Man kan köpa fika på vägen med:). Är i alla fall kl. 10- 12.00 på söndag som sagt. På ica handlade jag lite och fick för mig att jag ska lära mig äta mörk chocklad. Övning ger färdighet lr va fan det heter:P haha Men såklart har dom inte den jag gillar, är visserligen bara en jag gillar men endå. Inte för att jag typ smakat på nån men:P Så fick bli till att prova en ny, med hallon. Gick faktiskt helt ok. Så den fungerar, men den slår inte min favorit. Ska fan ha den asså. Får åka till maxi, där utbudet är "lite" störe;).

Om man ska fortsätta pluggandet, ha det bra:D.

SABINA

                                                
Fick denna, men ville haft....       Denna, men har den i ljuschocklad i alla fall. Men nu var det ju mörk jag skulle lära mig äta.

» 100 DAGAR :)

Idag är det 100 dagar exakt kvar till Turkiet- Alanya. Längtar :) Men först student och Bal, najs najs:).


SABINA

» Sov time:)

Ja, spinningen som jag sog fram emot såå. Var SKIT JOBBIG!!!!! haha hoppas det gåt lättare nästa gång. Skyller på cyckeln denna gången;) Något plugg lr så har jag inte hunnit med. Men har ju 3 timmar i morgon i skolan som ska fördrivas med något. Färgat håret på mamma och tittat på House:)

Usch, har världens jävla blåsa i munnen och den försvinner ju aldrig:(. Måste börja käka vitaminer asså, har nog brist på det. Ne nu ska jag sova. I morgon drar lillebror i väg i 6 veckor. Kan han behöva... förvånar mig inte om han smiter av båten och drar till sin tjej men, lär vi ju märka. Haha , han e fan störd asså:P

GOD NATT :)
SABINA

» Spinning dax snart :)

Japp sitter här hemma och bara väntar på att få trappa loss på cyckeln. Det är inte ofta att jag längtar tills det. Men kommer nog ångra mig när jag väl sitter på den och trampar. Åkte med Nettan hem från skolan idag, skönt att komma hem tidigt var hemma typ en hel timme innan bussen skulle varit här. Skola i morgon med fy fan, så trött på den nu. Hoppas fan solen håller sig kvar nu annars kommer jag bara bli mer deprimerad.

Fick hem klänningen idag med, satt perfekt och var riktigt snygg:) Kul kul. Sen ska jag prata med pappa om att låna bilen till göteborg på fredag... Mycket som ska göras. Måste även börja på mitt andra projekt. Nä usch nu ser jag verkligen fram emot spinningen och få tänka på annat:).

SABINA


» Tisdag och regn...

I morse var det riktigt jobbigt att vakna, vädret gjorde det inte lättare heller. Sitter nu i skolan och det är lika seegt som vanligt. Skulle haft möte om projektarbetet. Men det verkar läraren ha glömt inte för att jag orkar gå bort till han heller. Tar det senare;). Projektarbetet är såå tråkigt och jag orkar inte med det, men det måste ju göras tydligen. Ikväll blir det i alla fall spinning, ska bli skönt:). Annars blir det liseberg till helgen, kolla på brudshow som gamla klassen har. Hoppas fan att det inte regnar. Ska även köpa dom jätte stora kanelbullarna, MUMS :D

SABINA

» Slappa :)

Idag har jag jobbat hos pappa pga. av att henke smet till göteborg och sket i det. Så jag fick hoppa in i stället. Nu ligger jag bara och tar det lungt. Känner att jag fått dåligt med sömn i veckan. Så det är inte fel att vila lite. Får se om det händer något i kväll eller om det blir lugnt.

Denna klänning köpte jag igår. Så nu har jag en till studenten och en till smögen:).



Nu är det inte långt kvar till varken bal lr student :) LÄNGTAR :D

SABINA