» Helgen

Ja denna helg kan man väll säga har bestått av baler. I fredags var jag och kollade Östrabos bal. Hade varit och gjort Emmas frisyr innan. Hon blev jätte fin. Sedan kollade jag på Emma.L. hon var så fin:) och sen var det en massa andra kända.

Gårdagen var händelserik vill jag lova, jag hjälpte johanna med att få tag på en klänning natten till lördag. Tillsut fick vi tag på en då var väll kl. halv 1 på natten. Sen blev det lite missförstånd på morgonen, så det var bara att slänga sig upp ur sängen på med ridkläder, ta bilen, hämta Andrea och ut till hästtävlingen i dingle. Där satt jag och Johanna i dommartornet till halv 11 ungefär. Sedan Tog vibilen körde till hedekas till mickan hämtade klänningen sedan tillbaka hem. Började locka håret och fixa frisyren, slände i oss lite mat. Johanna sminkade sig, jag fick släng på mig lite andra kläder. Hjälpte Johanna få på sig klänningen som vi inte hade en aning om om den passade. Vi hade tur den gick på precis. Sedan bar det av in mot uddevalla, upp till glimmingen, hämta Hanna. Från glimmingen hem till hanna fick passet körde tillbaka hanna till glimmingen. Ner mot dalaberg släppte av Johanna där. Körde vidare mot gustafsberg där jag kikade på alla fina mäniskor och tog kort. Åkte sedan med Sofia och Sara till ljunkile och grillade och hade det mys. Tillbaka till gustvsberg hämtade johanna och hennes partner, upp till dalaberg igen han skulle byta kläder. Ner till stan igen in på trädgårn. Där hade jag en trevlig stund faktiskt. Vid halv 2 var jag mycket trött och ville hem fick letat upp dom andra. Körde hem rickard och robin till munkedal, sedan tillbaka hem mot saltkällan, släppte av Johanna och tog pappas bil hem och SOV!!!!!!

Kan bara säga så här jag har varit död i dag och det dröjer nog ett tag tills jag e chaffis igen. Kändes som om jag körde jorden runt igår!!!

I morgon väntar prov och jag vill inte äns tänka på hur dåligt det kommer gå för mig...

SABINA



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo