» :)

Hihi så söta :)

» Fredag 22/2

Varit på spinning med mamma idag. Gick väll sådär. Körde slut på mina ben igår, så att köra ben idag igen är ju ingen hitt. Men överlevde ;). Nu är det slapp i soffan. Sitter med min dator som Henke lagat :). Den är ju nästan som ny ;). I morgon väntar helgens jobb.


» Good work

I morse var jag med Emma när hon fixade håret hos Alexandra. Snygg blev hon ;). Sedan har jag tvättat och städat lite. Sen var det träning med Bettan Happening pass med 45min bodystep och 45 min bodypump. Fy fan, aldrig mer så otränad som jag är just nu. Rena döden. Sen bodystep är ju inte äns kul. Tyckte om det förr, men idag var det piss tråkigt. Pumpen var kul. Såg fram emot frukten och godiset dom bjöd på hela passet och sen när det väl var klart så var jag så trött så jag glömde ta :(. Är så trött just just nu, snart sängen. Men först lite candy crush ;)


» Måndag 18/2

Idag har jag jobbat 10-20. Efter det var jag faktiskt himla duktig och åkte till Sportlife och tränade. Var klar vid 10 tiden. Åkte sedan hem och läste lite bok, råkade somna i soffan :P Så nu ska jag lägga mig och sova i sängen i stället. I morgon har jag sovmorgon och är ledig :)

Åh vad jag saknar Thailand!


» Middag + utgång


» Emma 23!

Igår var det överraskningsfest för Emma då hon fyllde år. Riktigt roligt! Har nog faktiskt aldrig sett henne så full heller :P Själv tog jag det lugnt, jobbat med mamma idag och hon väckte mig kvart i 8 i morse. Så nu ska jag ta mig en dusch och sedan får det nog bli en tupplur om jag ska orka med kvällen.

I kväll väntar nämligen middag på Harrys och utgång ;) Sådär sugen just nu på att locka om hela hårat igen, sminka, hitta kläder och allt annat. Har tyvärr ont i magen också, så det påverkar ju negativt. Men jag har sett fram emot detta läge nu, så får leta upp några piller så ska jag nig snart vara på banan ;)


» Emmas baby shower :)

Idag hade vi baby shower för vår fina vän Emma 😊. Jätte mysigt och trevligt blev det. Verkligen en rolig grej att ordna för era gravida vänner.


» Jobb,jobb...

Har inte hänt mycket det senaste, har mest jobbat. Så har inte hänt något roligt alls. Men nu till veckan händer det mycket roligt. Så ska försöka uppdatera bättre ;)

Har varit hos mamma och pappa i helgen. Igår var det massa folk här så blev rätt sent. Så vart lite seg idag. Nu i kväll har jag haft räkmys med mamma och pappa.


» Utgång på Mårtens


» Fina fredag

I morse var det träning med Angelica på Sportlife. Kändes att jag inte tränat på länge, har världens sämsta kondis och styrka :(. Men det gick bra och det är huvudsaken, inget illamående eller magont :).

Efter det har jag bara varit hemma och tatt det lugnt. Kollat serier och grejat lite. I morgon blir det utgång med mina bästa tjejor. Som jag saknat så, äntligen har jag och Emma samma helg! Är sjukt dans och partysugen. Har väl inte vart på krogen sen oktober? Så hoppas på en rolig kväll ;) hörs i morgon.