» BH:ar i alla former

Klickade även hem två par "free bra". Får se om dom funkar, men kostade bara 10 kr st + frakt så kan vara värt att prova. Då min riktiga freebra inte sitter kvar alls nu för tiden. Klistret har gett med sig.
Hittade även en silvrig paljett bh. Kanske blir snyggt till nått ;). Dålig bild dock. Får ta bättre när jag fått den.

» Skullring

Beställt ett par örhängen och en ring.

» crystal and studd bra

Två mycket snygga BH:ar från chicy.se, 369:-/st.

» 29.07.12

Denna helg händer inte mycket annat en jobb. Jobbade 10-20 igår och ska jobba 10-20 idag. Igår vart det ju dåligt väder så var kaos på torp igen, med köer på motorvägen och grejs. Hoppas det är lite lugnare idag. Nu ska jag äta upp min frukost och sedan dra mig ;)

» Campinglivet ;)

Älskar verkligen att vara i husvagnen. Känns som riktig svensk sommar och man kopplar verkligen av. Tur vi ska ha den i Strömstad sen, kan man åka upp och koppla av ;). Igår var jag däremot lite hängig och dålig av förkylningen men vi sola och badade på förmiddagen (badkrukan jag doppade hela mig). Sedan gick vi till after beachen för att äta och ha det gött. Sen tillbaka till campingen och hade det gott med mys och tjat. I morse låg jag och solade, sedan gillade vi innan jag fick åka och jobba. Blev dock lite stressigt till jobbet, kom därifrån lite sent. Fick ligga på gasen rätt bra. Men jag hann till jobbet i tid som tur var. Fick jobba över 1h så är riktigt trött. Man sover inget vidare i husvagnen när mamma och pappa står upp vid 7 varje morgon. Sen så fort någon rör sig så gungar hela vagnen. Men så är det. Så inatt kommer jag sova som en Gud!


» Ledig

En ledig dag i Grebbestad.


» Studded boots

Mina nya skor som är på väg hem på posten. Inte det lättaste att ordna men tillslut så. Har fått maila och prata i telefon på engelska en massa. men måste säga att det var grymt trevliga och hjälpsamma. Och min engelska var faktiskt endå rätt okej ;).
 

» 25.07.12

Usch, inte mått nått vidare idag. Jäkla förkylningar och skit. Nu ska jag in till min lägenhet och hämta lite finare kläder och annat. Sedan åka med mamma upp till g-stad. Så i morgon ska det solas på klipporna och på kvällen ska vi fira en vän till mamma som fyllt 60 år! Gött mos! Hoppas innerligt att jag är bättre i morgon. Hörs!


» Varför???

Usch, vaknade upp dålig i morse. Har inte orkat göra någonting. Har bara iprincip legat i sängen hela dagen. Försökt och kurera mig med allt jag kan komma på. Men blir bara värre... Vad har jag nu åkt på, orkar inte!!! Måste åkt på någon baskilusk. Magen som varit riktigt bra ett tag nu, är idag helt åt skogen. Usch och BLÄÄ orkar verkligen inte. Så idag har jag inte gjort något roligt alls. I morgon har jag jobb 10-20, sedan ledig torsdag igen.


» Ingen mjukstart här inte...

Nu var min semester slut och första dan på jobbet idag. Han inte komma innanför dörrarna i morse försen jag blev tillfrågad att jobba längre. Så istället för 10-15.30 blev det 10-20, mitt standard pass. Tig inte lång tid försen det blev kaos. Hade många sjuka idag så vi var rätt få i kassan. Köerna bara byggdes på. Vi fick sedan höra att det var kö på motorvägen in till torp från hogstorp även från rotviksbro och ända in till torp. Dom har även gått ut på radion och varnat folk för att åka till torp. Jag har verkligen aldrig varit med om sp mycket folk!!! Värre än alla andra högtider på året. Tänk vad lite dåligt väder kan åstadkomma. Jag är helt slut och har 2 1/2 h kvar. Kommer sova som en Gud i natt. Tur jag är ledig i morgon ;)


» Long black dress

Min nya klänning som jag hade på carnevalen.


» Snapple

Igår när jag och Angelika skulle på bio gick vi till hemmakväll för att köpa lite godis. Då hittade vi även dessa nya drickor. Riktigt god var denna, smakade även på "pink lemonade", den var god men lite sur. Så får man en text i locket.


» Pearls and studs

Höstkatalogen från H&M har kommit, så klicka hem lite. Här är två av favoriterna.


» Skorskorskorskor

Ett par andra skor som kom på posten för ett tag sedan.

 


» Nya arbets/springskor

Fixade mig ett par nya jobbskor härom dagen. Åkte med Nettan till sportshoppen och provade runt. Fastnade för dessa Asics 1699:-. Har aldrig haft ett par skönare skor tror jag. Det är gelé i slulan, så dom är så mjuka och sköna :). Tack för hjälpen Nettan!


» Middag och bio

Idag har jag åkt in till lägenheten för att lämna alla grejer jag haft med mig ut till mamma och pappa. Inte lite grejer jag packat på mig dit ut. Efter det mötte jag upp Angelika för lite mat på Harrys och sedan bio. Vi såg filmen "Cockpit". Den var faktiskt rätt bra, rolig och skön. Ingen avancerad film direkt och humorn var väldigt lätt ;).
 
 

» Båttur


» After beach tanumstrand


» Massa mat

Morfar skjutsade upp mig till Grebbestad då jag inte fick köra bil. Pappa och jag grillade och bjöd över Camilla och Ronny. Gjorde även grillad banan med choklad till efterätt. Mums! Nu i kväll har jag träffat nettan och ätit mat igen. Vi skulle ätit räkfrossa, men var så mycket folk på MaCri så vi fick inte plats. Så vi tog det lite lyxigare på grebys i stället. Väldigt gott! Även kollat på hennes pissekatt och lägenhet ;). I morgon ska det förhoppningsvis solas.


» Nu är det över!

Så då var det över :D! Hemska undersökning som gör så förbannat ont. Men hade väldigt trevliga doktorer och sjuksköterskor denna gången. Så kändes bra mycket bättre än sist :). Sen hade tarmen läkt nästan helt. Så är i princip friskförklarad. Men kan ju få tillbaka det när som helst. Men känns bra att jag är bra nu i alla fall :). På vägen hem stannade vi på Coop och handlade. När man har fastat i ett dygn så kan jag säga som så att allt som man är sugen på åker med. Oj vad jag ska äta sen :P men får ta det lite lugnt med magen. Ska äta med nettis i kväll med :) Bilder på en frisk tarm och en inflammerad. Den inflammerade är från en med chrons sjukdom. Alltså allvarlig, så illa har inte jag haft. Långt ifrån, men bara för att visa. Äckliga bilder jag vet :P

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/444929/images/2012/pic_500542029606ee057900012b.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/444929/images/2012/pic_500542029606ee057900012b.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/444929/images/2012/pic_500542029606ee057900012b.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/444929/images/2012/pic_500542029606ee057900012b.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/444929/images/2012/pic_50054245ddf2b31359000159.jpg" class="image">


» Hungrar ihjäl

Hej på er! Själv håller jag på att dö av hunger, men får inte äta minsta lilla. Ska till sjukhuset i morgon och måste fasta hela dagen tills efter besöket i morgon. Bakade bullar förut för att fördriva tiden. Men att ha nybakade bullar lukten i hela huset dödar mig typ. Börjar må illa också för jag är så hungrig. Så får nog gå och sova snart! I morgon efter besöket åker jag nog upp till g-stad igen. Då ska jag äta som aldrig förr ;) längtar sååå efter mat...


» Kanske blåser bort?

Ligger i husvagnen och det blåser storm ute. Hela vagnen gungar ;) ingen mottagning på mobilen så ni vet, internet fungerar från och till. Campinglivet är underbart! I morgon vill jag ha strålande sol tack!!!!!!


» Carneval i Grebbestad


» fredag den 13.e

Varit uppe i grebbestad och ställt upp husvagnen och så på campingen. Lämnade kvar henke och fabbe där. Jag var ju tvungen att åka hem, simskole avslutning 10.00 i morgon. Så åker ut till grebbestad i morgon efter det. Då blir det carneval ;). Hörs i morgon!

» Mary Kay

Nu har jag införskaffat lite Mary kay produkter igen. Använde det för några år sedan, men slutade när jag hade problem med huden ett tag pga. magen. Så var tvungen att äta pencelin och hade massa olika cortison grejer. Så kom liksom bort från det men nu ska jag ta tag i det igen. Tycker deras produkter är jätte bra!
 

» Natti natt

Nu har jag hjälpt mamma att skiva in all kontakter. Tar evigheter! Men nu är det klart. Nu ska jag sova, för i morgon ska jag greja i husvagnen och så. Godnatt på er!


» 12.07.12

Min nya telefon kom idag, så ikväll ska jag lämna den gamla till mamma och ha lektion med henne ;). Idag har jag varit inne i stan. Först på landbadet och hjälpt en tjej ta klart sitt märke. Sedan hem och packa inför Grebbestad i helgen. Efter det till torp, kolla ljuddämpare, hitta lite annat och köpte mat. Nu hjälper jag pappa att städa husvagnen, men ska alldeles strax ner till stranden. Hörs!


» Hotell Stockholm

Bokat hotell till mig och Emma när vi ska till stockholm för att kolla SHM. Får hoppas dett hotellet är bra ;). Längtar redan till frukosten ;)

» Tips på serier

Om denna regniga sommaren håller i sig, så har ni lite tips på serier :)

» Å där kom regnet

Mysigt väder för simskola idag ;) just nu ligger jag och myser inomhus och kollar på film.


» Simskola

Bra dag i simskolan, fint väder och någorlunda varmt i vattnet. Det behövdes. Så idag simmade dom som bare den ;). Fast jag är ju badkrukan själv, så jag hade vadarbyxorna på. Nu ska jag kolla en ny serie som jag börjat kolla på. Sedan sängen. I morgon ska det vara dåligt väder, så vet inte riktigt vad jag ska hitta på.


» 09.07.12

Haft en jätte bra helg med Jessica på hennes sommarställe. Igår tog jag det bara lugnt hemma. Nu är jag på rödön och solar med Emma. Sedan ska jag åka hemåt och ha lite simskola.


» Båttur och cykling

 


» Jordgubbstårta

Köpte jordgubbar och gjorde oss en tårta ;)


» Fika

Fika i stan :)


» Underbar morgon

Nu blir det frukost :)


»


» Kinnikulla

Ojoj, blogg appen funkar!!!!!! Jag befinner mig i alla fall i Jessicas sommarstuga i kinnikulla. Hur fint som helst här. Ett litet hus med världens utsikt. Strand tomt är det. Tyvärr öste regnet ner i går när vi kom. Men vi satte oss på altanen under taket och grillade ;). Nu ligger jag och väntar på att Jessica ska vakna. Så ska vi äta frukost och fixa oss. Sedan in till Lidköping och kika. Gå på marknaden, fika och ha det gött. Hörs!

 


» 05.07.12

Idag har jag legat på stranden hela dagen (10-20) som ett arbetspass ;) Underbart väder har det varit. På kvöllen vart det premiär dopp i simskolan. Hade ju inget val, så var bara att plumsa i och visa hur man badar med flytväst och kläder. Kallt som bare den!
 

» Stranden igår


» Motorcross VM

Bilder från lördagen på harrys, när det var motorcross VM i stan. Sjukt mycket folk!

» 04.07.12

När ska blogg-appen börja funka igen?? Börjar starkt fundera på att byta till mån annan blogg snart. Orkar inte flytta bilder från mobilen till datorn hela tiden. Får se om jag orkar i morgon bitti. I morgon har dom lovat massa sol, så kommer vara på stranden hela dagen. På kvällen är det simskola och vi ska då bada med flytväst och kläder. Har inte badat något i år så blir premiär. För jag antar att Thailand i januari inte räknas.

I går fyllde mamma år. Hon fick en grilltändare iPhone skal och så ska hon få min iPhone när min nya kommer nästa vecka. Då ska hon bli modern ;)

God natt på er!