» Prolash

För er som vill ha längre ögonfransar. Passa på på sett grymma erbjudande! Man får nästan 800:- i rabatt med Aftonbladet.


» Nån som vill ha tidning?

Nu ska jag läsa bohusläningen :P
 
 

» Ny soffa

Varit och köpt mig en soffa idag :). Dock tar det 8 veckor innan den kommer. Jag som vill ha bort min fula soffa nu! Nån som är sugen på en ful skinnsoffa säg till.


» Glossybox

Fick min första glossybox idag. Spännande! :)


» Soffa

Hittat en soffa jag är sugen på men vet inte om jag vill ha grå eller svart?


» Mys och film

Nu är det slapp i soffan och filmmys som gäller :)


» Hårförändring

Färgat håret på nettan idag. Från mörkt till lite ljusare.


» Beige

Nya överkastet och kuddarna :)


» Jacket

Hittade en militär-jacka som fick följa med mig hem idag.


» Video

http://www.beyonce.com/news/i-was-here-premiere

Kolla denna video!


» Ändra lite

Tänkte ta bort det rosa i sovrummet och ha mer beige i stället?
Så kan jag variera mig lite ;)

» Raspberry mojito

Idag kom min beställning från Systembolaget. Får hoppas den är god. Får väll se om man kan provsmaka den nästa helg kanske.


» En piss-sommar och nu höst

Usch, känns hemskt att hösten är på väg. När den egentligen varit här hela sommaren. Riktig piss-sommar! Okej att hösten är lite mysig med tända ljus och mys. Men snart kommer vi sitta och klaga. Men denna sommaren har man all rätt att klaga på. Inte en enda riktig extrem sommardag. Tror fan inte termometern har varit över 25 garder i sommar asså.

Ett bittert väder inlägg


» Thomas Wylde Skull Bag

På väg hem till mig

» 23.08.12

Fy idag har jag inte alls mått bra. Fick i alla fall tvättat lite tvätt och lagat mat. Reten av tiden har spenderats i soffan nerbäddad. Men förhoppningsvis är det borta i morgon, eller hur? (possetivt tänkande). Blev i alla fall väldigt glad när jag fick lönekuvertet på posten idag, det var glada besked.

» Jobb schema

Japp nu har jag fått mitt nya schema. Ja, vad ska man säga... hade jag många 10-20 pass innan så har jag då mer nu i alla fall. Slutar 20 alla dagar jag jobbar utom en för då slutar jag kl.19. Och jag som trodde jag skulle få lite mer varrierade tider. Dock ledig varje fredag och har fått en 6 dagars ledighet.
Det kanske ser slappt ut med många lediga dagar, men tro mig. Jobba 10-20 pass i princip hela tiden är rätt tufft.

» Bu hu

Usch, inte mått något vidare idag och nu har jag en huvudvärk som inte är nådig. Tacka vet jag ipren, räddaren i nöden. Det går några paket hemma hos mig kan jag säga. Men det är det enda som hjälper +  åksjuketabletter. Men funderar på att prova gå till häxdoktorn i ljungkile.Kan ju inte bli värre i alla fall.
 
Nu ska jag äta mina ägg-mackor och ta det lugnt framför tv:n.
 
Har köp paket till Camilla och Cecilia på jobbet i dag med. Dom har nämligen fått bebis. Älskar att köpa bebiskläder :). Vet inte om jag vågar lägga upp vad jag köpt, i fall nån läser. Får se :P 
Här är från när jag handlade till Anna i alla fall ;)

» Tisdag

Idag har jag inte gjort många knop. Har känt mig hängig och trött. Fick gjort några matlåder förut i alla fall. I morgon väntar jobb igen.


» Så skön låt!!!


» Livstid

 
 Igår hyrde jag och Alexandra filmen Livstid. Upptäckte dock att jag missat några filmer innan som jag får se nu i efterhand. Men filmen var helt okej. Gillar ju beck och wallander stuket. Vi tyckte att den slutade väldigt konstigt, men har nu fått reda på att det kommer fortsättnig. Så då blev filmen mycket bättre. Hatar nämligen dåliga slut, förstör hela filmen ju. Så den är helt klart sevärd!
 
Nån som vet hur länge man får ha filmen om man hyr 1 från hemmakväll? Hoppas det är en vecka då med ;)
 
Här är serien:
  • Paradiset (1999) - Annika jobbar som redigerare, träffar Thomas och blir med barn.
  • Sprängaren (2000) - Annika som journalist på kvällspressen.
  • Studio sex (2002) - Annika är tvåbarnsmamma.
  • Prime time (2002)
  • Den röda vargen (2003)
  • Nobels testamente (2006) - fristående fortsättning på Den röda vargen.
  • Livstid (2007) - en direkt fortsättning på Nobels testamente.
  • En plats i solen (2008) - en fortsättning på Livstid.
  • Du gamla du fria (2011) - en fortsättning på En plats i solen. (Denna har inte kommit ut än)
 
 

» Älska Göteborg

Igår var det utgång i Gbg. Helt okej kväll, dock blev både jag och Alex illamående vid halv 2 tiden så vi tog bussen hem då. Jag slapp betala bussresan hem ( sånna busschaffisar gillar jag ;). Vi somnade med en gång på bussen. Väl hemma hos mig väckte Alexandra hela min trappupgång och lite där till kanske när hon drog igen dörren så hårt att dörrskylten ramlade ner. Det var ingen liten smäll kan jag meddela. Haha

Sen har vi legat i sängen till typ 2 idag ;) sedan åkte vi och köpte thai mat, hyrde film och hemmakvälls godis. Och fortsatte slappa ett bra tag till. I morgon väntar jobb igen efter mina underbara 4 dagar ledighet. God natt!


» silver spikes

Vet inte vad jag ska använda den till, men var så snygg att jag bara var tvungen ;).

» Gbg


» Chai tea latte

Började morgonen med lite chai tea latte, himla gott! Ska nog åka till saltis sen och se om Henke vill grilla med mig i kväll. Kanske köpa med mig en fisk till akvariet ;). Hörs!


» Lite paket som kommit


» Henkes present


» Kalas på Hensbacka

Varit på kalas för lillebror uppe på hensbacka. Skulle sedan åkt tillbaka in till stan. Men var tvungen att se den spännande presenten han fick av Fabian, Alexandra och Johan ;). Visar i morgon.

Föst ska jag sova ut imorgon ;)


» Min Hårförlägning

För er som har frågat om hårförlägning så kommer ett inlägg här.
 
Jag förlänger mitt hår med metoden kreatinvax. Detta är 3 gången jag har gjort med den metoden och jag tycker den är bra. Jag har ju ett ganska tunnt hår men ändå långt så jag har 75 slingor när jag gör en "hel förlägning".  Det är viktigt att man sätter i hår så det ser naturligt ut med ens egna. Så man inte sätter i för lite eller för mycket. (detta enligt mig asså). En hårförlängning med denna metod kan kosta allt mellan 2000 - 10 000 kr. Lite beroende på kvalite, utbildning, hur lång tid frisören gör det på, vart i landet du bor mm. Min frisör hade fått ett nytt hår med bättre kvalite nu sista gången. Och det har verkligen varit jätte bra och hållt sig väldigt fint, då har jag även färgat det en gång, plus att det var blont också (vilket betyder att det har blekts en del, håret är ju mörkt från början då det kommer från indien/asien). Men man kan ha otur och få ett brunt hår som trasslar sig och så med tyvärr. Lörshåret kan sitta i upp till ca. 4 månader om du sköter det bra, mer om skötsel längre ner.
 
  • Keratinfästet sitter som en liten fyrkant runt slingan. man värmer på keratinet och sedan ”rullar” och ”pressar” det runt din egna hårslinga. Dessa fästen kan man klippa och göra väldigt små och även dela i flera delar. Det gör att du knappt känner din förlängning alls. Detta sliter INTE på ditt hår alls om du sköter den som vi ger råd om.
  • Keratinslingor passar dig om du tycker att du har lagom långt men lite för tunt hår är extensions perfekt. Då fyller man bara ut ditt egna, oftast krävs mellan 50-75 slingor.
  • Om du har kortare hår, men inte orkar spara till långt själv. Långt snyggt hår på några timmar. Det finns ingen förvandling som är så total. Och alltid till det bättre! 100-200 slingor behövs för att förlänga. Beroende på hur kort/ långt eller tjockt/ tunt ditt egna hår är.
  • Ju kortare hår du har, ju fler slingor behöver du. Detsamma gäller tjockt hår.
  • .Det är alltid REMY-rätt och alltid av bästa kvalité. (Great Lengths, so cap, cinderella, peaks mf.)

 

Så här tar du hand om ditt löshår:

 

  • Vårt äkta löshår kan du platta, locka och styla så som du önskar!
  • Sov, träna och sporta alltid med håret flätat.
  • Borsta och red ut håret ofta. Åtminstone en gång på morgonen och en gång på kvällen.
  • Använd alltid Rapunzels rekommenderade borstar när du borstar ditt hår.
  • Använd endast våra skötsel- och stylingprodukter och följ våra rekommendationer enligt bruksanvisningen Se över eventuella fästen så att inte tovor uppstår i hårbotten.
  • Red alltid ut håret innan du duschar och borsta aldrig ett blött hår.
  • När du ska sova ska du fläta håret. Somna aldrig med blött hår.
  • Sol, vind och vatten sliter på ditt hår. Bada inte i havs- eller klorerat vatten och ha det flätat vid tillfällen då du känner att vädret påverkar.
  • Färgning eller blekning av löshåret rekommenderas inte.
  • Var medveten om att hårförlängningar inte rekommenderas vid viss medicinering och vissa sjukdomar.
  • Följ våra instruktioner när du tar bort löshåret och använd rekommenderade produkter så att ditt eget hår inte ska ta skada.
Bra produkter vid hårförlägning (använd frisör produkter för bästa resultat):
  • Bra shampo, balsam och inpackning är viktigt!

  • En bra hårolja tycker jag gör väldigt gott i topparna ;)

  • Och balsamspray, det sägs att håret inte ska borstas blött. Men skulle inte jag göra det så skulle det vara svinto och risigt. Så i med lite balsamspray och borsta. Mitt hår har inte tagit någon större skada i alla fall.

 

» Grattis Henke

Grattis Henke-ponken på din 20 års dag!
och nu får även lillebror gå på systemet...

» Min hudvård

Några som undrat vad jag använder för produkter och hur. Ska försöka förklara :)

 
Jag är egentligen väldigt slarvig och tvättar oftast bort smink och sånt med tvål för det är snabbt och smidigt har jag tyckt. Dock aja baja om man pratar med en "hudkunnig". Så har försökt skärpa till mig nu och införskaffat bra grejer som jag i alla fall försöker använda en gång om dagen.
 
  • Först använder jag Mary Kay TimeWise 3-in-1 Cleanser normal/dry. Kan användas på både fuktig och torrhud, jag varrierar. Maserar in den i ansiktet och sköljer sedan av. Så här står det om produkten:TimeWise® 3-in-1 Cleanser normal/dry skin. Denna krämiga rengöring för nomal till torr hy gör att huden känns ren, fräsch och återfuktad. Samtidigt som den rengör, exfolierar och fräschar upp i ett enda steg, påbörjas en åldersförebyggande process med en fräschare och mer välmående hy som resultat.

 

  • Sedan tar jag bort mascara om jag har det. Då använder jag Mary Kay Oil-Free Eye Makeup Remover. Blöter en bomullspad, skakar flaskan och häller sedan lite på padsen. Tvätter sedan bort mascaran. Denna gillar jag så mycket att ibland har jag den i hela ansiktet för att ta bort smink. men det skulle man tydligen inte. Men jag tyckte man blev så mjuk och go ;). Så här står det om produkten: Oil-Free Eye Makeup Remover, 110 ml. Rengör varsamt ögonlocken från ögonmakeup, inklusive vattenfast mascara utan att anstränga det känsliga partiet kring ögonen. Icke uttorkande oljefri formula.

  • Sedan tar jag Mary Kay TimeWise® Age-Fighting Moisturizer normal/dry. Behöver bara en liten klick som du smörjer in ansiktet med och du blir mjuk och fin. Går in i huden vädigt snabbt och känns inte alls fet eller klibbig. Så här står det om produkten: TimeWise® Age-Fighting Moisturizer normal/dry. Minskar synliga tecken på hudens åldrande för ett ungdomligare utseende. Denna formula är fuktighetsbevarande, åldersförebyggande och innehåller nästa generations antioxidanter som skyddar huden mot att åldras i förtid. Denna rika och fuktighetsbevarande moisturizer, förstärker hudens egen förmåga att bibehålla fukt och motverkar fuktförlust, vilket resulterar i en mjuk och smidig hy.

  • Sen den grymmaste av dom alla Skinoren® kräm 20%. När jag hade problem med min hud besökte jag en privat hudläkare på Calanderska i Göteborg. Hon skrev då ut denna salva till mig. Sen dess har jag varit beroende. Den är verkligen grym. Är igentligen till för dom med acne besvär. Men så fort man får nått i ansiktet så bara man kletar på lite sån här kräm. Så är det borta på nolltid. Dock är jag väldigt pillig och måste pilla och klämma så får ju sår ibland endå. Men denna är verkligen grym! Klarar mig inte utan den. Dock är den på recept och inget man kan köpa bara sådär. Så här står det om produkten: Skinoren kräm innehåller azelainsyra, som förekommer naturligt i människokroppen och som förhindrar tillväxten av de bakterier som är aktiva vid uppkomsten av akne. Dessutom normaliserar Skinoren kräm bildningen av det översta hudlagret på så sätt att pormaskar inte bildas
    .
     
  • Och nu det sista så har jag även börjat med Eyelash serum för ögonfransarna som jag har köpt i Thailand. Har precis börjat så om det funkar vet jag inte. Återkommer med det. Så här står det om produkten: Så många kvinnor som är födda med korta och tunna ögonfransar gör sitt bästa för att leta efter en enkel lösning att förlänga och få dem tjockare. En ny lösning från Bio-Lashes som har en blandning av naturliga växtextrakt kan nu göra tjockare, längre och mörkare fransar, med hjälp av en applikator. Detta görs genom att borsta på ögonfransarna. Fransarna kommer att gro och växer inom några veckor. Ögonfransarna förstärks på detta sätt, vilket möjliggör för mindre sköra ögonfransar. Naturligtvis är alla dessa skönhetsmedel på ögonfransarna bäst backa upp med att äta rätt sorts mat som främjar den naturliga tillväxten av längre ögonfransar. Det har visat sig att kvinnor som äter en kostrik mat på fisk och andra havslevande är välsignade med längre ögonfransar. Detta beror på att denna typ av mat är rika på mineraler som ansvarar för en god hårväxt, särskilt ögonfransarna. Förläng, få tjockare och förbättra utseendet på dina fransar och ögonbryn med bio-Lashes. (är översatt med google så har fått skriva om en del då den översatte väldigt konstigt. men ska nog vara läsbart).
 
I morgon kommer om hårförlägning ;)

 

 

 

 


» Chi san

Var på hälsokost härom dagen och ville ha något som man blir piggare av. Eftersom mina magproblem gör mig väldigt trött. Så fick med mig denna hem. Fy, den smakar så illa. Fattar inte hur jag ska klara av att dricka den varje morgon. Men tycker endå den har funkat rätt så bra endå mot trötthet. Så om nån mer har ibs eller uc och är väldigt trött ofta så kan jag tipsa om denna. Men smaken är hemsk!!!

Jobbar till 20 ikväll, men när jag kommit hem. Ska jag försöka blogga lite. Ni som är lediga hoppas jag njuter av det sköna vädret.


» Underbara sommar... Lr?

Igår blev det stranden med Jessica. Stannade sedan kvar hemma hos mamma och pappa. Men idag vart det pissväder så har kollat film och slappat. Ikväll blir det mys med Emma. Thaimat och annat gott ;) Hörs!


» Extreme hair makeover

Igår efter jobbet så skulle jag och Erica fixa Angelikas hår. Vi började med blekningen, dock räckte inte 2 paket så fick springa bort och köpa ett till. Hade nig behövt ennu ett till. Men blev ljusare i alla fall. Sedan la vi i en mörkblond färg. Blev riktigt bra i slutändan endå ;).


» Battleship

 

Battleship

Battleship går i samma anda som Transformers, och är en fullmatad action historia laddad med specialeffekter. Battleship är regisserad av Peter Berg som även har regisserat Hancock och Very Bad Things. Battleship handlar om en flottstyrka som måste utkämpa ett krig mot en högteknologisk fiende av okänt ursprung. Det är ett episkt actionäventyr om människans överlevnad, där världen ställs mot en övermärktig fiende. Filmen utspelar sig över hela världen och till stora delar i Stilla Havet utanför Hawaii. Inkräktarnas mål är att bygga en kraftstaion i havet. Filmen Battleship är inspirerad av Hasbro´s klassiska spel. Battleship är producerad av Brian Goldner och Bennet Schneir från Hasbro. Likheter mellan filmen Battleship och Transformers är tydliga. Fans av Transformers lär inte bli besvikna! Det är en svulstig Hollywood produktion med alla kriterierna, det är patriotism, hjältemod och lite skönhet i form av Rihanna och Brooklyn Decker. Skarsgård gör en stabil insats och Neeson är som alltid bra. Man lyckas även att samarbeta med japanerna :) Battleship släpps genom Universal Pictures.

Alexander Skarsgård i Battleship

Produktionskostnad för Battleship

Battleships budget låg på 200 miljoner $. Filmen ursprungliga budget sägs ha varit på 100 miljoner$.

Skådespelare i Battleship

I Battleship syns en del kända ansikten, bl.a. ser vi Taylor Kitsch som Alex Hopper, Liam Neeson (Admiral Shane), Alexander Skarsgård (Stone Hopper), Brooklyn Decker (Samantha), Rihanna (Raikes).

Rihanna i Battleship

Bland de många statisterna syns sjömän från fartygen USS Hué City och Vicksburg. Musiken i Battleship är komponerad av Steve Jablonsky (Transformers: Dark of the moon, Nightmare on Elm Street).

Battleship trailer

Battleship movie poster

 

Riktigt bra film! Jag älskar ju Pearl Habour filmen, vilket denna påminner lite om. Sen är ju Rihanna med och Alexander Skarsgård, inte helt fel. Men kunde varit mer romantik och lite tårframkallande. Mindre utomgjordingar med. Gillar inte riktigt sånt.

Så betyget blir:

 1 2 3 4 5


» Räkor

Igår vart det räkor och mys med vänner. Skulle gått ut men jag och Alexandra vart för trötta så vi tog bilen hem till mig igen och sov. Skönt! Däremot mådde jag inget vidare igår och idag är det heller inget bra ( ont i magen, illamående och trötthet. Det vanliga). Ska lägga mig och sova så fort jag kommit hem från jobbet. Hoppas jag mår mycket bättre i morgon ;).


» lovely

Idag kom mina fina skor, älskar dom! <3


» En resa?

Ja tack!!!


» Ny hårfärg

En bild på håret taget lite snabbt.


»

I morgon ska jag till Alexandra och fixa håret. Får se vad det blir...