» Battleship

 

Battleship

Battleship går i samma anda som Transformers, och är en fullmatad action historia laddad med specialeffekter. Battleship är regisserad av Peter Berg som även har regisserat Hancock och Very Bad Things. Battleship handlar om en flottstyrka som måste utkämpa ett krig mot en högteknologisk fiende av okänt ursprung. Det är ett episkt actionäventyr om människans överlevnad, där världen ställs mot en övermärktig fiende. Filmen utspelar sig över hela världen och till stora delar i Stilla Havet utanför Hawaii. Inkräktarnas mål är att bygga en kraftstaion i havet. Filmen Battleship är inspirerad av Hasbro´s klassiska spel. Battleship är producerad av Brian Goldner och Bennet Schneir från Hasbro. Likheter mellan filmen Battleship och Transformers är tydliga. Fans av Transformers lär inte bli besvikna! Det är en svulstig Hollywood produktion med alla kriterierna, det är patriotism, hjältemod och lite skönhet i form av Rihanna och Brooklyn Decker. Skarsgård gör en stabil insats och Neeson är som alltid bra. Man lyckas även att samarbeta med japanerna :) Battleship släpps genom Universal Pictures.

Alexander Skarsgård i Battleship

Produktionskostnad för Battleship

Battleships budget låg på 200 miljoner $. Filmen ursprungliga budget sägs ha varit på 100 miljoner$.

Skådespelare i Battleship

I Battleship syns en del kända ansikten, bl.a. ser vi Taylor Kitsch som Alex Hopper, Liam Neeson (Admiral Shane), Alexander Skarsgård (Stone Hopper), Brooklyn Decker (Samantha), Rihanna (Raikes).

Rihanna i Battleship

Bland de många statisterna syns sjömän från fartygen USS Hué City och Vicksburg. Musiken i Battleship är komponerad av Steve Jablonsky (Transformers: Dark of the moon, Nightmare on Elm Street).

Battleship trailer

Battleship movie poster

 

Riktigt bra film! Jag älskar ju Pearl Habour filmen, vilket denna påminner lite om. Sen är ju Rihanna med och Alexander Skarsgård, inte helt fel. Men kunde varit mer romantik och lite tårframkallande. Mindre utomgjordingar med. Gillar inte riktigt sånt.

Så betyget blir:

 1 2 3 4 5




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo