» One step forward, two steps back

Ligger och ska försöka sova, men går inte bra. Så himla ont i magen och mår illa. Har känt det några dagar nu, men i morse kändes det helt plötsligt bra igen. Men slog till igen senare idag. Usch längesedan den var så jobbig. Emma på tisdag vill jag ha kurs med nya boken, så hoppas vi den kan göra lite underverk ;)

Sista jobbdagen av 6 i morgon, bara att försöka härda ut (hör du det jäkla mage). Sen blir det vila i 2 dagar. Natti natt!
!


» Kalas

Igår efter jobbet svängde jag förbi hos Sofia en sväng. Det var lite kalas då hon fyllt 23 i veckan. Bjöds på smörgåstårta (min första glutenfria), så himla gott! Tummen upp till att Coop gör det. Trevlig kväll i alla fall :)


» Jobb lördag

Jobb 10-19 idag. Sedan till kalas för Sofia som fyllt 23 år 😊. Var hos mamma och pappa och passade Zigge i natt. Lilla tjockisen!



» Present-tips!

Tips på en väldigt bra present som jag och Emma gav Malin idag! 
3 månaders prenumeration på glossybox. Perfekt nu när hon flyttat till Stockholm och det inte är så lätt att överlämna en present 😊👍 sen är det ju roligt att få paket på posten.



» Grattis min fina vän!




» Önskelista♥

 
 
Denna bok önskar jag mig när jag fyller :) Så vet ni ;)

 

» Sep. 26

Hejsvejs!

Idag har jag jobbat. Första dagen i charken. Gick riktigt bra, men min kropp :P Helt slut, och har så ont i min stackars höger arm. Lite överansträng efter att skära skinka. Tog nog i lite överdrivet mycket varje gång :P Tur jag ska vara i kassan och vila lite några dagar nu ;P

Nu ska jag kolla hela Sverige bakar :)
Måste lära mig göra denna fina tårta ♥

» Catching up

Jag har varit lite off dom senaste dagarna. Men jobbat så himla mycket det sista och hade 4 dagar ledigt nu. Så efter vi var ute i kördas blev jag helt siffliggande typ. Harbinte orkat göra något. Tror jag behövde vila lite. Min mage har blivit bra igen. Så var nog lite mycket jobb och stress. Kul att jag ska gå på 6 dagar igen nu då. Men har fått mina timmar nu, så slipper stressa över det och lägga upp mig på ipool hela tiden. Nu kan jag jobba mina timmar och ta extra när jag vill. Känns skönt!

Utgången i lördags var riktigt rolig. Kändes att jag inte varit ute och dansat i högklackat på ett tag. Hade sjuk träningsvärk i rumpan och ben efter :P Nä nu ska jag sova! 








» Bio igår

Jag var ju på bio igår. Familjetrippen tror jag den hette. Riktigt rolig film, helt klart sevärd ;) 

Ska sola lite nu, sen hem till mamma och pappa och fixa för släktträffen. Sedan blir det utgång med fina tjejor.



 

» Tröttare kan ingen vara

Ska kolla på lite idol nu. Sen blir det på med ögonbindeln och i med öronpropparna för i morgon ska jag sova och sova och sova :P. Så himla trött efter allt jobb det senaste. 

Så får berätta om bion mm, i morgon ;)



» Gööör trött

Trött! Som alla andra dagar denna veckan :P Men ska jobba 9-17, sedan blir det bio ikväll. I morgon bitti ska jag ha sovmorgon längeeeeeeee!!! :)

» Hejdå mys

Haft super mysig kväll med bästa tjejerna. Har fått pratat av sig en massor och fått chockande nyheter. Haha

Ja nu flyttar Malin till Stockholm och lämnar oss. Men vi ska allt hälsa på. Tänk va bra endå med en vän i Stockholm, kan jag få åka dit och shoppa ännu oftare ;) Hoppas du får det bra där uppe! 




» Lite framsteg

Lill pliten var duktig idag. Red helt själva  i slutet. Stopp och framåt går väldigt bra nu. Dock svänga och så är ett större problem. Hon har även blivit bättre på att gå mer själv. Innan har hon gått på Madelene när hon lett mig typ. Kul när det går lite framåt :)

Dags att sova strax, jobb väntar i morgon. 



» Fullt upp

Har varit på möte med jobbet i morse. Nu ska jag i väg och rida en sväng. Sedan får det bli hem och städa inför i morgon kväll. Jag som hade dåligt med jobb har fått massa extra nu. Så är tajt om tid. Men hoppas jag får mina timmar jag ska ha snart. För det är oerhört jobbigt att inte veta hur schemat ser ut om man måste åka och jobba eller om man är ledig. Men snart så är det mesta som vanligt igen. 




» Två fröknars vit choklad-kladdkaka (glutenfri)

200g Smör
250g vit choklad
3 Ägg
2 1/2 dl Strösocker
2 dl glutenfri mjölmix
2 tsk fiberhusk

Smält smöret i en kastrull. Läg sedan ner chokladen i smöret och låt den smälta. Vispa ägg och socker poröst. Vänd sedan ner smöret med chokladen och mjölet. Smöra en form med löstagbar botten. Sedan in i ugnen på 175 grader i 25 minuter.

Servera med vispad grädde och hallon.



Denna har jag bakat idag, ska bjuda på den på torsdag när Emma och Malin kommer hit. 

» Jobb igen

Sitter och kollar tv lite och ska snart släppa ut Zigge och åka och jobba. Lång dag idag, 12-22.15. 



» Heldag i Gbg

I dag har jag varit i Göteborg hela dagen och hjälpt morbror och flyttstäda. Tog några timmar kan man säga åkte 9.40 och var hemma 19.00 ;)

Fick även se hans nya lägenhet. Rena lyx lägenheten. Men den kostar ju därefter med. Jag vill också ha en sån lägenhet. Ligger typ precis vid Ullevi denna. 

Digitala skyltar med namnet på den boende.

Snygg inglasad balkong




Nu är det ju väldigt stökigt med alla kartonger och så. Den är helt ny, aldrig någon som bott i den. Bara använd som visningslägenhet. Sånna hyresrätter finns det då inte i Uddevalla. Sen är det takterass uppe på taket med. Det är min dröm att ha en lägenhet med takterass. Ska bara bli väldigt rik först ;)

» Jävla mage

Körde ett spinningpass i morse, men fy fan vad dålig jag blev. Hade väl lite små ont i magen innan. Men tyckte att det borde väll gå en då. Usch, paja verkligen hela dagen. Mådde så illa efter, höll på att svimma efter passet. Fick sånna magkramper... Usch! Har känt mig lite dålig det sista, men fattar inte vad det beror på? Inga mer spinningpass innan jag känner mig bra igen i alla fall, för detta var hemskt.

Vart och hälsat på morfar idag i alla fall. Sedan har det bara varit lugn kväll framför tv:n. I morgon hoppas vi att jag är bättre igen för ska åka med mormor till Gbg och hjälpa min morbror flytta.
God natt!


» Äntligen fredag!

Blev inget gym på vägen hem efter jobbet. Köpte med mig räkor och det var ju så varmt ute så ville inte att dom skulle bli förstörda i bilen. Tänkte att jag tar en promenad i stället. Satte mig i soffan en sväng och kom inte upp igen :P Dåligt Sabina! Men har jobbat så himla mycket dom senaste dagarna och bara långa sena pass och så upp 7 idag. Så min kropp la till en protest. Får bli gymmet i morgon i stället. Dock är det prova på dag, så kommer vara massa jobbigt folk.

Åker hem till Saltis i morgon med. Skjutsa mormor till näl och hälsa på morfar och passa på och umgås med familjen. Kanske Malte loppet på söndag med ;).

Nu fortsätter jag fredasmyset :)


» Vad har hänt på 3år?

 Hittade ett inlägg från när jag flyttade in i lägenheten. Tack och lov har det ändrats lite ;)
 
 



NU:

BADRUM:




NU:

HALLEN:


NU:
 
 VARDAGSRUMMET:



(längtar mycket efter en platttv, kommer i framtiden ;) hehe )


( Ny soffa med :P men denna får duga undertiden)
 
NU:
 
 
KÖKET:


(Kökstolar kan vara bra att ha med)
NU:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

» Extra jobb

Fick hoppa in extra på jobbet idag. Men jobbar bara 7-13.30 så helt ok. Bara 3 h kvar nu. Efter det tänkte jag ta en sväng till gymmet. Sen väntar en lugn kväll :)


» Vill åka nu!!!


» Ingen vidare dag

Ja, denna dag började ju inte super. När pappa skjutsat mig till näl och jag går in för att anmäla mig. Ja då ska jag ju inte ens vara på näl utan Uddevalla sjukhus. Läste inte inte ens det på lappen utan tog ju såklart förgivet att det var näl då jag är skriven där och har gjort alla tidigare besök och undersökningar där. Så det vara bara att vända. Väl på u-a sjukhus fick jag två jätte trevliga sjuksköterskor och en helt ok läkare/doktor. Det råkar man ju inte alltid utför. Hade inte hunnit tänka på denna undersökning så mycket. Men när jag väl satt där och hon börja förklara och jag skulle dricka vätskan och få lite bedövning. Fick jag typ lite panik, ville bara vända och gå hem. Men vågade inte säga nått. Sen var det dags. Bland det värsta jag har varit med om i hela mitt liv!!! Så himla hemsk, äckligt och obehagligt. Kommer aldrig vilja göra om detta.

Sen när jag kom hem och skulle börja tvätta. Såg jag att mitt stämpelkort plus nycklarna till växel var borta på mina byxor. Letade över allt, hela lägenheten, bilen, trappuppgången, källaren och runt huset. Förberedde mig på ett samtal till chefen som inte skulle bli roligt. Hittade dom i en springa i soffan när jag skulle sätta mig för att ringa. (Tack gode Gud för det!)

Har även bakat ett jätte gott glutenfritt bröd. Men eftersom det är min otursdag idag. Så gjorde jag ju såklart något fel med degen. Så den jäste inte riktigt och blev degig i mitten. Bara att slänga :( Nu ska jag åka till stallet och ta en PW med Sleepy. Passa på att träna lite NH, som Emma visat. Väldigt basic men bra grejer :) Men med min otur blir jag väl översprungen lr nått :P Hörs!


» Sent

Jobbat till 22 idag. Seegt!! Och ska lägga mig och sova nu. Näl i morgonbitti. Men hörs efter det ;)

Min nya kappa har kommit :)


» Träning

Var på gymmet en sväng efter jobbet. Vart lite segt, kändes i halsen att förkylningen satt sina spår. Hoppas inte jag var för snabb med träningen. Hosta en del efter, men förhoppningsvis bara lite som sitter i efter. Hade varit skönt att få komma igång lite nu. Utan att magen och massa sjukdomar sätter stop.

Sovmorgon i morgon i alla fall. Skönt!!!! Börjar kl 12 och jobbar till 20.

Bilden är inte från idag, sån flyt hade jag verkligen inte på crossen idag :P


» Nagellack

3 nya i min sugar cruch samling :)


» Bilder från igår


» Mysfredag

Igår hade jag en heldag med Emma. Först till "mitt" stall och grejade med Sleepy. Sedan till rotviksbro och kollade lite träningar i det nya ridhuset där. Sen till Emmas häst. Avslutade kvällen med Thaimat och massa gott :) jätte bra dag!!

Nu är det jobb i 4 dagar, så kommer bli lite sämre uppdatering här.


» Äntligen bättre!

Äntligen börjar jag bli bättre. Fick sova nästan hela natten och i sängen och inte soffan ;). Fått röjt lite här hemma idag med. Inte legat hela dagen ;)

I morgon blir det ridning och mys med Emma. Ska bli kul att få tjata lite när man legat själv här några dagar nu.


» Skilda världar

Ligger och kollar på skilda världar. Gud va jag älskade den serien när jag var liten. Tror inte jag missade ett ända avsnitt. Lite kul att kolla på igen, mycket som jag glömt.


» Filmtips till en sjukling

Usch, art en jobbig natt, men fick tillslut somnat i soffan. Efter att ha provat byta plats många gånger. Så nu ligger jag här i soffan och tänkte leta upp någon bra film eller serie? Tips någon...

» Första minuten på denna tisdag

Gick inget vidare att jobba idag. Hostat hela tiden och när iprenen slutade ge effekt kände jag mig alldeles febrig. Då i morgon stannar jag hemma och bosätter mig i soffan. Ska dricka te och kolla film hela dagen. Vill bli frisk nuu!!! Har fan hostat i över 2 veckor nu, och nu är den värre :( Tror mina grannar harar mig just nu. Hostar hela nätterna och det är inte lite heller. Hostar ju så jag spyr.

Har ätit 2 paket med halstabletter idag på jobbet för att förhindra hostattackerna så gott det går. Nu är min stackars mage inte glad. Haha, varför är man så dum och utsätter sig för detta??? Varför kan man inte bara få ligga och sova hela tiden tills man är frisk???

Nu ska jag sluta skriva massa strunt här i natten och hosta vidare i min säng ;) God natt!


» På posten idag

Detta låg i min brevlåda idag :)


» September 08-12

Tänkte dra en liten tillbaka blick här i bloggen varje månad (om jag kommer i håg). Har ju endå haft bloggen några år nu.
 
September 08:
Vi var i Ayia Napa
Min Fadder fick lilla Iza
Vi var på Modelab i GBG
September 09:
Var på min första kassafest på Coop
Blev hästägare som vart min dröm i mååååånga år
 
September 10:
Julia såldes
1år i lägenheten
 
September 11:
Lärde mig göra donuts i håret
Fick ett sms från min fina vän Anna meden blid på ett ultraljud och hon skulle bli mamma!
Bokade resa till Thailand
Tog ur mitt löshår
Var en del spinning
Festade
Kräftskiva med Coop
 
September 12:
Hjälpte Henke att flytta
Fick hem mina snygga skor
Bytte ljuddämpare på bilen
Gick malte loppet med mamma
Var i GBG medEmma hos en mag och tarm specialist
Var uppe i husvagnen i Strömstad
Mysdag med Malin i GBG
Barbie fest för Sofia och Jessica
Var och hälsade på Julia

Får vi se vad September bjuder på i år då??? :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 

» London!!!! :D

London bokat med mamma! :D Vi åker den 23 november. Alltså min födelsedag :) och stannar 3 nätter. Längtar, kommer shoppa ihjäl mig. Speciellt nu när Victoria Secret öppnat där.

Sist jag var i London är väll kanske 12 år sedan tror jag? Vi blev bjudna dit av min morbror när han fyllde 40 år. Vi bodde på ett Hilton hotell då och det roligaste var att bada i poolen. Kommer ihåg slottet med. Annars minns jag bara att jag frös hela tiden tyckte det var svin kallt och fattade inte varför dom körde på fel sida. Sen var jag inte så intresserad av shopping och sånt heller då. Så det ska bli kul att få en ny uppfattning av London. Och ska ha med mig varma kläder denna gång då vi åker vid exakt samma tidpunkt som sist tror jag. Men jätte mysigt med julskyltning ju :)


» Nya lampor

Fick äntligen satt upp mina lampor idag. Tig bara ett år :P Sen köpte jag mig thai mat orkar verkligen inte göra nått. Ska bara vila i soffan ta en Ipren och hoppas jag kan jobba i morgon. Är min 10-20 hela veckan dags :( plus inventering på det.

Vad tycker ni om lamporna? :)


» Myskväll

Igår vart det ju jobb 7-16. Tyckte ändå det gick rätt bra trots förkylningen. Men det fick jag igen när jag kom hem. Vart riktigt dålig och är hängig i dag med.

Men hade i alla fall myskväll med pappa. Vi kollade fil och så. Sedan hämtade vi mamma på torreby i natt.