» Ingen vidare dag

Ja, denna dag började ju inte super. När pappa skjutsat mig till näl och jag går in för att anmäla mig. Ja då ska jag ju inte ens vara på näl utan Uddevalla sjukhus. Läste inte inte ens det på lappen utan tog ju såklart förgivet att det var näl då jag är skriven där och har gjort alla tidigare besök och undersökningar där. Så det vara bara att vända. Väl på u-a sjukhus fick jag två jätte trevliga sjuksköterskor och en helt ok läkare/doktor. Det råkar man ju inte alltid utför. Hade inte hunnit tänka på denna undersökning så mycket. Men när jag väl satt där och hon börja förklara och jag skulle dricka vätskan och få lite bedövning. Fick jag typ lite panik, ville bara vända och gå hem. Men vågade inte säga nått. Sen var det dags. Bland det värsta jag har varit med om i hela mitt liv!!! Så himla hemsk, äckligt och obehagligt. Kommer aldrig vilja göra om detta.

Sen när jag kom hem och skulle börja tvätta. Såg jag att mitt stämpelkort plus nycklarna till växel var borta på mina byxor. Letade över allt, hela lägenheten, bilen, trappuppgången, källaren och runt huset. Förberedde mig på ett samtal till chefen som inte skulle bli roligt. Hittade dom i en springa i soffan när jag skulle sätta mig för att ringa. (Tack gode Gud för det!)

Har även bakat ett jätte gott glutenfritt bröd. Men eftersom det är min otursdag idag. Så gjorde jag ju såklart något fel med degen. Så den jäste inte riktigt och blev degig i mitten. Bara att slänga :( Nu ska jag åka till stallet och ta en PW med Sleepy. Passa på att träna lite NH, som Emma visat. Väldigt basic men bra grejer :) Men med min otur blir jag väl översprungen lr nått :P Hörs!




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo