» Funkade

Glömde ju berätta hur det gick med hunterstövlarna. Har smörjt dom typ 3 ggr nu med olivolja. Och det ser riktigt bra ut ;) så rekommenderar det till er som och så har fått fläckiga stövlar :)


» Stressa

Åhh, vill bara sluta jobbet nuuuu. Ska hem till Maria sedan och få festa med mina efterlängtade tjejor! Det var längesedan. Så jävla stressigt när man jobbar bara. Han inte äta frukost i morse för håret tog så lång tid, sen blir det skynda massa efter jobbet.

Ska försöka vara lite duktig och ta bilder ;)


» New

Köpt nytt skärp och halsband idag. Sen fick jag min glossybox idag.

Kom nyss hem från ett pass på gymmet och kollar nu bb avsnitt.


» Love body shop ❤

När jag var i stan idag svängde jag förbi body shop och köpte mig borsten till mineral foundationen. Har velat ha den länge nu. Sen blev det ännu en body butter. Älskar verkligen deras produkter. Och sminkborstarna är helt klart dom bästa jag provat. Antagligen därför priset är som det är på dem :P

Men rekommenderar verkligen er som använder mineralfoundation att prova body shop. Jag har haft i.d innan eller har väll kvar en. Och lovar er att body shop är lika bra, plus att du får en större burk till billigare pris. Tror jag betalade typ 435kr för min i.d bare minerals och 245kr typ för body shop.

Några av mina produkter


» Få snygga hunterstövlar igen!

Någon mer än jag som har fläckiga fula hunterstövlar utan att ens ha använt dom?

Googlade detta och tydligen så blir dom så när som har stått ett tag. Hunterstövlar själva tipsar ju såklart om deras spray. Men läste att den inte hjälp för många. Dom tipsar i stället om att smörja dom med olivolja. Så det har jag gjort nu. Återkommer i morgon om det funkade eller inte.

Tycker ändå det är lite dåligt när man köper ett par gummistövlar för 1000kr och så blir dom jätte fula efter ett tag. Jag har inte använt mina på över ett pr tror jag, för skäms för hur dom sett ut. Glömde tyvärr ta bild innan så tatt från nätet.


» En sväng på stan

Sitter på banken nu och väntar på hjälp. Min dator har ju kraschat, så jag kommer inte åt alla funktioner i surfplattan. Så måste få hjälp med några grejer. As lång väntetid dock. Var och tog mig en sallad på coffe roomer. Ester special, världens godaste. Nu hade dom glutenfri pasta med (stort plus i kanten).

Tänkte gå och kika lite affärer med, är verkligen aldrig i stan. Får passa på när vädret är fint :)


» Midsommarhelgen 2013

Trots det kassa vädret så har min midsommar helg varit mycket bra. Vi har haft så mysigt så i husvagnen. Är man i bästa sällskapet så kan det inte bli annat än bra ;)


» Framme på camping

Nu ligger jag i husvagnen och ska strax sova så jag är pigg i morgon :) För då är det midsommar. Och Emma och Malin kommer upp på morgonen.

Är dock väldigt livat på campingen nu, så får se hur det blir med sovandet.


» Jun. 18, 2013

Nu är håret ljusare och längre :) kommer nog behöva slinga håret ännu en gång. Blev inte bra hos frissan, men min kusin slinga bort en del av det värsta förut. Tack och lov! Annars får Alexandra hjälpa mig när hon är hemma från Kreta.

Imorgon väntar jobb igen ;)


» Jun. 18, 2013

Är så närvös inför håret idag så kan inte sova :P haha Ser ut och bli riktigt fint väder idag i alla fall. Så lär bli stranden och sol också ;)

Nä om jag ska försöka få lite mer sömn!


» Snart

Åh, snart är det midsommar och jag är ledig :D:D Dick ser vädret ut att suga, men vad gör väll det. Vi ska ha det så mysigt :)


» Middag på Butlers

Igår efter jobbet blev det middag med Angelika och Malin på Butlers. Jätte mysigt! Tyvärr kom det världes åskoväder, men då var vi klara med maten som tur var. Idag är det jobb 10-20 igen. Sen blir det bara hem till mamma och pappa. Slappa i soffan. Sovmorgon i morrn i alla fall ;)


» Nytt hårsvall

Nu har jag fått fixat massa matlådor och packat ur väskan sen summerburst. Men ska snart packa för midsommar ju :P

Sen fick jag ett litet cp-ryck nyss också. Beställt löshår, så på tisdag ska jag ficka det med. Kunde inte hålla mig längre. Hoppas det blir bra bara och att jag valde rätt färg ;)


» Midsommarväder

Hoppas verkligen vi kan få lite fint väder på midsommar :) Jag är ledig törs-söndag så vi ska ta våran husvagn och bosätta oss i Grebbestad hela helgen. Ska bli roligt ;)



» Tänk om varje dag kunde vara så

Hade en solig dag på skeppsviken igår :) Räkor och färska jordgubbar, sommar det!


» S U M M E R B U R S T


» Grill å sol

Idag har jag legat och solat lite hemma hos mamma och pappa. Men solen gick i moln typ hela tiden och då vart det kallt. Åkte sedan in till stan och gymmet för ett body pump pass. Lite solarie på det med. Sedan har jag städat här hemma, för mamma och dom ska hit i morgon och vänta på min kusins student. Packat lite till inför summerburst också. Så är helt slut i min kropp nu. Måste sova för i morgon har jag lång dag på jobbet... Igen! Ska bli såå skönt med semester snart. Har bog aldrig längtat så mycket som i år!

God natt!


» Ledig i morgon

Åh, i morgon är jag ledig. Såå skönt! Sedan två tuffa dagar innan summerburst. Hoppas på fint väder i morgon, så man kan få sola lite!

Var ute och sprang förut. Grymt stolt över mig själv. Har aldrig sprungit så långt. Dock hatar jag fortfarande att springa och tycker mer om pw. Men kändes jävligt gott att jag fixade det ;)

Natti natt!


» S ö n d a g !

Ännu en 10-20 jobbdag som ska utföras. Sämre väder idag i alla fall så känns lite lättare ;)

Efter jobbet blir det hem till Malin och lämna hennes Examen present. Hon är färdig sjuksköterska på onsdag!! Grymt. Ska försöka ta lite bilder på det vi köpt. Hörs!


» Trååååkigt!!!

Usch, vill verkligen inte jobba helg när det är så här fint väder :(. Speciellt inte 10-20 varenda dag heller. Hoppas det blir fint nästa helg med!!! :)

Bild från gymmet igår. Var typ bara vi där :P. Nä nu måste jag fixa mig till jobbet. Bye bye...