» Babbel

Varit nere och målat i kiosken hela förmiddagen. Bort med det gula och fram med det vita. Blev mycket bättre. Ikväll ska det städas, så då kanske jag kan ta lite bilder. Magen är bättre idag, känner mig bara lite smått illamående ibland. Men klar förbättring.

Sen håller pappa på med min bil, nytt rör. Men saknas någon grej jag måste åka och köpa. Frågan är bara hur? Alla bilar är fast här inne för som har grävt av vägen. Ska göra reningsverk. Men kanske kan låna mammas lr morfars. Kanske får gamle saaben, som är från tidernas begynnelse. Återstår att se :P


» @-'-,--


» 28.04.12

Usch, vilken natt! Min mage har varit katastrof, så var inte mycket sömn. Förhoppningsvis är det något virus jag fått i mig ( är väldigt känslig för det pga. min "sjukdom"). För vill helst inte börja om från början med det andra, hade ju endå blivit ganska bra.

Ska försöka ta mig ut en sväng idag i det fina vädret. Köpte ju nytt mellanrör till min ljuddämpare på bilen igår. Behöver väll egentligen byta hela, men har inte lust att slänga ut massa pengar på den nu. Så byter den del som är sönder så tar jag det andra när det gått sönder med.

Sen ska ju mamma och en kompis till henne ha kiosken i saltkällan i sommar, så ska ner och måla och kika lite sedan.


» Ruta ett igen

Blev ingen myskväll med Emma och Malin. Jag har känt mig dålig idag. Blev bara värre ju längre dagen gick. Så är hemma hos mamma och pappa nu. Magen är inget bra alls, krampar och håller på. Mår illa och är sjukt trött och hängig. Så blir sova nu. Köpte en bustier idag. Blir snyggt till jeans shorts till sommaren. Sidenbandet har jag tagit bort.


» 27.04.12

Kollar vampire diaries just nu, ska snart fixa mig och åka till torp. Ska möta upp mamma där. Efter det hem och städa, fixa. För i kväll kommer Emma och Malin hit för myskväll :).


» 24.04.12

Har inte skrivit på några dagar då jag jobbat. Så har inte varit något roligt att skriva om. Idag är jag ledig i alla fall. Ska bara ta det lugnt och röja upp här hemma, laga lite mat, fräscha till mig mm.

I morse vaknade jag av ett jäkla liv i trappuppgången. Min granne som kronofogden ville ha tag i har hållt sig gömd lr nått. Folk har varit och frågat efter han flera gånger. Så i morse hade dom väll nyckel med sig och öppnade dörren. Men han var skicklig och lyckades lura dom och sprang i en jäkla fart nedför trapporna (som han brukar). Så det vart ett jäkla skrikande och gapande. Så här händer det grejer vill jag lova.

Nu ska jag laga lite mat ;)

» Glutenfritt

Är hemma hos mamma och har bakat glutenfria tekakor. Första gången dom blev riktigt bra. Var även på Ica och tittade in deras glutenfria sortiment som Emma tipsade om. Dom hade mer och välja på. Så nu ska jag se om inte vi kan ta in på Coop. Jag antar att dom inte vill jag ska gå till Ica och handla, så då är det bäst dom fixar. Frågan är vem man ska säga till?

Nu ska jag kika lite serier :)


» Stövlar

Äntligen är dessa stövlar mina. Har letat som en dåre efter stövlar med dragkedja bak. Men fanns aldrig i min storlek. Men nu så, var typ 50% rabatt med! Super ;)


» 17.04.12

Hej.
Idag har jag tvättat på morgonen, lagat lite matlådor och bakat bröd. Tyvärr är magen sämre idag, har varit riktigt bra i några dagar nu. Men hoppas det snart går över igen. Nu är Emma på väg hit, vi ska tjata och mysa lite :).

Förresten... fick lite panik förut idag när det knackade på min dörr. Jag öppnade och där stog kronofogden. Försökte tänka på vad jafg kunde ha gjort för att få ett besök av dom. Men hon ville bara höra om min granne, var tydligen han hon ville träffa. Har alltid tyckt han varit lite mysko (min granne alltså). Kan ju inte vara så kul att ha kronofogden efter sig. Glad att det inte var mig dom ville prata med i alla fall :P.


Tänk att det är 3 år sedan jag tog studenten snart, sjukt! och jag vet fortfarande inte vad jag vill göra med mitt liv :P

» Coop is the new pink

Nya Coop påsen, man kan undra vem som kom på denna nya design :P.


» 16.04.12

Presenterna till Annas bebis :). Som vi gav när vi var och hälsade på i lördags. Han var så söt den lille.


» Fredag den 13:e

hej.

Hade en bra dag i gbg igår. Fick handlat lite presenter till Anna från jobbet eftersom hon fått bebis, så brukar vi lägga i hop lite. Kan inte visa en vad jag köpt. men vi ska upp och hälsa på henne och bebisen i morgon :). Så efter det kan jag visa. Var i alla fall väligt trött när jag kom hem igår så vart bara slapp kväll.

Nu ska jag alldeles strax åka till jobbet, jobbar till 20. Sen blir det hem och mysa framför tv:n. I morgon blir det hem till Anna och bebisen på förmiddagen, sedan kalas för morfar på eftermiddagen. Hörs!


» Nothing importent

Har nyss varit nere och pumpat däcken på cykeln. Tror dom läcker både fram och bak. Inte för att jag använt cyckeln sen typ oktober. Men fick pumpa jätte ofta förra sommaren med. Går bra med däck för mig ;). Men ska nog klara mig bort till tågstationen i alla fall. Ska nämligen åka till gbg en sväng med mammsen i morgon. Tåget går vid 8, så dags för mig att sova nu. Hörs i morgon!

Lägtar såå tills jag kan bli bra och få gå ut och ha kul med mina vänner igen. Är grymt trött på denna skit nu!

» 10.04.12

Hej.

Idag är jag ledig. Har lite smått ont i huvudet så har bara tatt det lugnt och myst i sängen. Pissväder ute endå, så passar ganska bra. Ska kika lite på en ny ljuddämpare till min bil, ja den bilen vill då aldrig vara hel. Köpte ju nya sommardäck förra året. Så när pappa skulle sätta på dom häromdagen så var det ingen luft i ett utav dom. Håller tummarna för att det inte är något. Annars ska jag fan ha ett nytt. Är det garanti på däck?

Nä dags att göra sig lite mat snart med. Håller på och läser en bra bok om magproblem som jag hittade på magharmoni.se. Verkar riktigt bra. Dock mycket man ska hålla koll på och ändra. Men jag vill bara bli bra så då får man väll ofra sig.

» Påskbrasa


» Glad Påsk


» Broken wings

Nu BB ;)


» Spikes

Mina fina skor kom idag med :)


» Mot stan

Nu ska jag gå bort till stan, till guldfynd. Ska se om dom har nån påskkärring kvar som mamma samlar på. Skönt med en liten promenad, då min mage inte är helt hundra idag. Var typ kaos på jobbet igår, sätter sina spår i min mage. Hörs!


» Bullar

Dom blev helt ok, inte så mycket gott i mitten kvar men men.


» Baka, baka, lite kaka...

Håller på att baka glutenfriabullar.

Råkade smälta smöret lite för mycket, så när jag rullade den flöt det mesta ut. Vi får se hur dom blir :P

Hade inga bullformar heller. Så fick bli fina stora muffinsformar med love på ;)

Även en glutenfri kladdkaka att äta till efterätt på påskafton tänkte jag.
Jag får ju ha nått jag med ;)


» Rainbow


» Crochet shorts <3

Idag kom mina fina shorts :)


» eye lashes and hair-cuff

Beställt lite lösögonfransar, samt den nya grejen hair cuff. En i silver och en i guld :)


» Breakfast time


» ...

Jag tror någon gjorde mål i hockeyn nyss. Hörde nämligen världens vråll från nån granne nyss. Han skrek nog så hela göteborgsvägen hörde han. Jäklar! Jag väntar på att BB ska börja, innan dess ska jag gå igenom lite bloggar.


» 03.04.12

Ligger och smuttar på en blåbärssmoothie. Har haft tvättid idag och fått städat lite. Väntar nu på att näl ska ringa så jag kan skälla på dom om mitt sjukintyg som jag inte fått ennu. Sen har posten slarvat bort mitt paket från nelly, så det lär väll inte komma fram det heller.


» Allmänt mat och så.

Jobbat idag, en kortis. Efter det handlade jag, massor! Min kyl var tom och inehöll typ bara sånt som jag inte får äta. Så behövde uppdatera lite. Så har jag även bakat glutenfria tekakor och glutenfria chokladbollar (smakade bra mycket bättre än lchf!). Föressten varför finns det inte ett ända glutenfritt mjöl utan e-ämnen? Fan allt innehåller verkligen det. Inte konstigt att vi blir sjuka när dom har i massa skit i allt. Kan man göra eget glutenmjöl? Hittade i alla fall laktosfri fetaost utan e-ämnen idag (otroligt), så då blev jag glad. Är ju så kräsen när det gäller salld, men nu har jag något att fylla ut med ;).

Ska se om jag hittar lite fler bra recept att baka i morgon. Så man har lite i frysen :)

Hittade en text om e_medel:

Så farliga är E-medel:

Jag har hittat en lista över alla E-medel, och rapporterade, känds biverkningar av dessa. Dessa finns på föreningen Äkta varas hemsida. Jag kommer bli ännu hårdare med att undvika den här skiten nu.

Det är mycket intrressant och skrämmande läsning om dessa imånga fall syntetiska medel som kan framkalla allergier, astmaanfall, hyperaktivitet, utslag, illamående, kräkningar, irritation i ögon, näsa och magsäck, cancer, huvudvärk, tryck över bröstet, svettningar, halsbränna, yrsel, m.m.

Australien och Nya Zeeland har förbjudit många av dessa E-ämnen, men här är de tillåtna! Det försvaras ofta med att man inte vet tillräckligt om dom. Men varför då exprimentera med dom?? I väldigt många fall är de ju helt onödiga. Å när man inte vet hur farligt det är, så finns det ju bara ännu mer anledning att undvika dom!

På Matakuten igår sades det att en elev i genomsnitt får i sig 65 E-medel varje vecka genom skollunchen. Fy fasen för dessa tillsatser, hel- och halvfabrikat!

Titta efter E230 nästa gång ni köper något. Hittar ni detta ämne, tänk till. Det är förbjudet i ovan nämnda länder t.ex. Varför? Kanske för att det används som bekämpningsmedel…

 


» 02.04.12

Jag, Emma och Therese i lördags.


» Tips

Igår var jag ju och firade min vän Emma som precis är färdigutbildad make-up artist. Så för er som ska gå på bal, bröllop eller något annat festligt så tycker jag defenitivt att ni ska kontakta Emma. Hon är superduktig!

Ni kan i så fall kontakta henne på:
Mail: [email protected]
Facebook: Emma Carlsson


» Outfit 30/3

Lite bilder på hur jag såg ut igår när vi var hos Emma. Fick använt mina discoskor. Dom vart poppis, var dock nära att bryta av vristen i dom. Så sjukt höga.