» Utgång i lördags

Sexparty och kassafest Hos Malin i lördags.




» Mys

Igår var det ost, kex och film mys hemma hos Malin. 



» Kvarterskrogen

Middag på kvarters med Angelika och Malin. Gott var det 😍



» Lördag

I morse var jag på bodystep med Sofia, fy va jobbigt det var 😜 efter det solade vi. Sedan har jag diskat och lagat massa mat till matlådor. Ska städa lite till nu, sedan i kväll blir det mat på kvarterskrogen med Angelika och Malin.



» Lite mer nytt!





» Har ju varit på bio 😉😜

Var ju på "Taken 3" i fredags med några tjejer från jobbet 😊. Jag tyckte den var bra. Gillar du dom tidigare, ska du absoluta se denna 😉.

Handling:

Bryan Mills liv slås i  spillror när han blir oskyldigt misstänkt för mord. Situationen blir inte bättre av att han lyckas fly från brottsplatsen och får polisen, FBI och CIA efter sig. Men Bryan tänker inte vara passiv och se mördarna gå fria eller riskera att de ger sig på hans dotter Kim. Han kommer använda de kunskaper han samlat på sig under ett helt liv av rökridåer och dubbelspel. Den jagade blir jägaren.

Luc Besson har ännu en gång skrivit manus till en actionpackad thriller med Liam Neeson i rollen som den fd agenten Bryan Mills.





» Lite nytt!



Har inte visat det jag köpt under det senaste, så lägger upp i lite omgångar här.

» Storm och mys


Vilken storm det är ute!!! Sen ligger ju typ Uddevalla under vatten också. Ligger i soffan och myser med Svea. Låter dock som min balkong är på väg att flyga härifrån 😱


» Svea





Min nya lilla pisse Svea 🐱😍 

» Bio

Igår kväll var jag och pappa på bio. Såg den sista hobbit filmen. Den var mycket bra, tyckte vi 😊 värd att se! Så skönt med den nya bion i Uddevalla. Så mycket bättre än den förra och kul att det är mycket folk där. Hoppas det kommer någon ny bra film snart 😊

I morgon ska jag förresten hämta hem en liten pisse till mig om allt går som det ska. Mysigt! 😍

» Nyårsafton 🎉🎉








Hade en jätte bra nyår igår med underbara vänner. Lugnt, skönt, mysigt och med god mat 😊👍💗🎉🎉🎉

» Nyårs outfiten!









» Gott nytt år!!!


Hörs imorgon (idag) när jag sovit 😉👍