» God Natt!

Nu är jag jätte trött och ska sova. Ångrar mig rätt stort att jag sa ja till jobb i morgon. Men det är försent nu. Vad som händer i morgonkväll på självaste valborg återstår att se. Sugen på utgång, men vi får se om nån är villig att hänga med.

Uppdaterar mer i morgon, måste sova nu!

» Dagens


Hoppades på fint väder idag. men det är lite målnigt ute så jag tyckte det blev lite kallt med shorts och linne. Men det funkar inomhus nu i alla fall ;).


» 29.04.11

Idag är det fredag. Skulle ha varit ledig idag men så blev det icke. Ska även jobba i morgon. Ville verkligen varit ledig så känner mig rätt dum som sa ja. Men min bil har kostat en del det sista så pengarna kan behövas. Är ganska mycket som ska göras nästa månad med så den lönen kommer gå åt. Så alla pengar är väl behövliga. Men min nästa lediga helg då ska jag vara ledig!!! Får helt enkelt stänga av telefonen, då jag har ett problem och inte kan säga nej. Så vi slipper mer magkatarr och sån skit. Börjar inte försen kl. 16 idag i alla fall. men får ju jobba till 21 som alla fredagar. Pisstråkigt, har som sagt inte varit ledig en fredag sedan 4/2 och nu får jag vänta ennu en månad på nästa.

Nä nog om jobb. Har städat i min lägenhet, ska snart göra lite mat. Får väll gå bort på stan och kika lite sen. Få lite sol och luft innan man ska in igen. ha det så bra så länge.


Min nya blomma på balkongen.

» Fått tag i en ny sommrig klänning. Kan nog...

img_3673 (MMS)

Fått tag i en ny sommrig klänning. Kan nog bli använd nästa torsdag :) Slutar vid 21 idag. Sedan är jag ledig 3 dagar. Underbart ska det bli :). Hoppas på lite grillning i morgon. Hörs kanske senare!


» Lite roligheter på gång

Fick jobba över två timmar idag så slutade kl.21 istället. Är ganska trött nu men måste kolla klart BB innan jag ska sova. Nästa vecka är det Torpfesten ;) Vi bokade det idag. Alla som jobbar på torp är bjudan. Kommer vara i Hem & Fritidshuset, med 2 barer, dansgolv, ett band kommer och spelar, mat och dricka m.m. Kommer bli grymt, vi taggar för fullt ;).

Vad händer på Valborg då?? Jag måste komma på nått kul att göra ;)

» 27.04.11

God morgon.

Har klätt på mig och ska alldeles strax åka till gymmet för lite spinning. Får se hur det går, känner mig rätt seg i hela kroppen och trött :P. Efter det ska jag åka och hämta vevaxelgivaren som jag beställt. Sedan jobb 10-19. Så ser min dag ut ;). Höres!


Brjuder på en gammal bild.

» Bilder

Emma tog lite bilder med kamersn när vi var hos hästarna förra veckan.


» Lille bilen


Nya däck och nytvättad bil. Han e så fin nu :) Ska bara få han till och funka med. Men förhoppningsvis går den som en klocka i morgon.

Har hämtat min systemkamera nu med. Så förhoppningsvis ska det bli lite fina bilder framöver. När jag får tid och ta några ;). I morgon ska jag på spinning 8.00 efter det blir det jobb. Funderar på bodypump efter jobbet. men får se :P.

» Hej. Är på väg på spinning med mamma och e...

Hej. Är på väg på spinning med mamma och en kompis till henne. Var tvungen att byta alla däcken idag. Så nu har den nya fina däck och beställt en vevaxelgivare också. Ett väldigt dyrt kalas men förhoppningsvis ska den gå väldigt bra sedan. Har ju typ bytt allt utom motorn. Hörs senare! För nu ska det trampas ;)


» 26.04.11

Hej.

Uppe tidigt idag. Ska börja städa lite snart hade jag tänkt. Nyss betalat räkningar och sådant tråkigt. Sedan kommer morfar och hjälper mig få på reservdäcket så jag kan ta mig bort till däckverkstan. Kommer skämmas ihjäl när jag kör med reservdäcket men. Hoppas ingen ser ;). Det är ju så fult! Nä nu måste jag skynda lite.


 En brudbukett jag gjort.

» Kvälls-update

Go kväll!

Sitter och kika på big brother. Vissa folk har ju allvarliga problem i det pogrammet asså :P. I morgon är jag ledig, så himla skönt verkligen. Måste dock åka och köpa däck på morgonen. Mindre kul. Men som sagt hellre bil en buss ;). Nån som vet vart man kan köpa vevaxelgivare?? Mekonomen kanske? Skulle behöva en sådan med. Måste även städa min lägenhet och röja lite. Men hörs i morgon.

» Conscious Collection H&M



Fick äntligen tag i denna klänning. Får den dock inte försen början på juni (typiskt H&M). Men hade ändå tänkt mig den till midsomar eller något?? :P


» Gick ju sådär när jag skulle åka till jobb...

Gick ju sådär när jag skulle åka till jobbet i morse. Punka på däcket. Stod på marken. Men som tur var, hade mamma jobbat inne i stan på morgonen så hon skjutsa ut mig. Funderade mycket starkt på att skita i bil och börja åka buss i stället. Men när jag nu kollade upp buss hem och upptäcker att jag ska få vänta 45 min på bussen hem. Så tänker jag aldrig i h****te börja åka buss. Hellre lägger jag massa tusen lappar på min biljä*el och hoppas att den nån gång blir bra och funkar. Sen är det ju dyrare att ha bil över lag. Men om man jobbar långa pass som jag då vill man bara ta sig fort till jobbet och hem snarast möjligt. Inte vänta 75 år på att bussen ska komma och sedan sitta på bussen i 120 år för att den måste åka runt halva universum för att ta sig dit man vill. Undra varför jag HATAR att åka buss???? Så nu vet ni ;) hehe


» 25.04.11

Åker och jobbar nu. Hoppas dagen går fort. I morgon är jag äntligen ledig och lönen kommer så då kan det inte bli mycket bättre! Hörs senare!


En somrig bild från midsommar förra året

» Strandprommenaden

Efter jobbet mötte jag upp mamma vid strandpromenaden, så vi gick en sväng. Himla gött väder att gå i. Sen när jag skulle därifrån startade inte bilen såklart. Känner att det börjar bli för tätt mellan gångerna nu. Så har bett pappa beställa en vevaxelgivare. Tydligen det som är felet nu. Undra vad det blir efter jag bytt den?? lr har ju typ punka på framdäcket med så. Det är så kul att ha bil ;)


» Sitter ute och solar lite på jobbet. Gött!...

img_2437 (MMS)

Sitter ute och solar lite på jobbet. Gött! Ingen större lust att gå in igen.


» Jobb idag igen. Har suttit ute och njutit ...

img_6347 (MMS)

Jobb idag igen. Har suttit ute och njutit av solen på rasten.  Är rätt lite folk i dag så tiden går med en snigels fart. Men ska väll få komma hem så småningom. Har jobb i morgon med men på tisdag är jag äntligen lite ledig. Plus hela helgen har jag med. Ska bli väldigt skönt. Hoppas vädret håller i sig. Dags att jobba nu! Hörs :)


» GLAD PÅSK! Idag har jag jobbat 8-18. Ska b...

GLAD PÅSK! Idag har jag jobbat 8-18. Ska bege mig hemåt till saltis och fira påsk med familjen. Skönt att ta det lugnt då jag jobbar hela helgen och har åkt på magkatarr :(. Njut i det fina vädret, för det är verkligen så skönt idag! Ha det!


» Klänning till bröllop

Denna klänning beställde jag. Kommer nog hinna hitta några till innan jag bestämmt mig men :P Det är ju midsommar och lillebrors student med så det kommer sllt till användning ;)
Chiffon Dress With Trim SEK 479, Elise Ryan - NELLY.COM

 

Chiffon Dress With Trim SEK 479, Elise Ryan - NELLY.COM


» Långfredagen var det i dag. Röd dag och du...

img_5317 (MMS)

Långfredagen var det i dag. Röd dag och dubbellön det gillas! Jag jobbar till kl. 21 idag. Sen blir det lite BB och sova. Börjar kl. 8 i morgon igen. Längesedan man började så tidigt. Har äntligen beställt klänning till Annas bröllop nu. Visar den senare. Hörs!


» 22.00

Jobbat ett kort pass men det kändes länge. Så mycket folk att man blir helt tom i huvudet. Men fick i all fall tag i två par converse. Får se om jag ska ha båda. har även upptäckt att jag blivit spärrad på sportlifes bokning. Glömt att avboka några pass. Inte bra, får fixa det till veckan. Nu ska jag se big brother!

» 21.04.11

Idag är jag arg! Det jag misstänkte i går fick jag reda på i morse när Anna skickade ett sms. Vår lön som skulle kommit i dag kommer inte försen på tisdag. Riktigt dåligt när vi fått på papper att vi skulle få den idag. Tur man jobbar fram tills tisdag då. Annars är det fint väder ute idag med. Ska göra lite mat och så här snart, försöka hinna med lite små grejer innan jobbet.

Tumblr_ljix1pycfq1qbrr2to1_1280_large

» 20.04.11

Idag har det varit en riktigt skön dag. Började med en lång sovmorgon, låg och kollade lite film mm. Sedan ringde Emma och frågade om jag ville hänga med hon och Stella (hund) ut till mollön. Så det gjorde jag. Blåste lite där, men vi fikade lyssnade på musik och tjatade så det var trevligt. Sedan hämtade vi henne pojkvän Daniel och åkte och handlade lite grillmat. Så det har vi gjort resten av kvällen. Grillat ute vis Gustafsberg. Det var riktigt mysigt. Så himla fint där ute vid lindesnäs och det var vindstilla och solen sken. Maten var hur god som helst med så det kunde inte bli mycket bättre. Var hemma nyss så det var riktigt trevligt. Längtar tills vattnet blir lite varmare med så kan ,man bada och grilla ;).

I morgon börjar jag inte försen kl.15. En extra tid. Kommer vara så sjukt mycket folk, så ser ju inte direkt fram emot det men. Kommer jobba hela helgen så lika bra att köra. Vi har fått in converse på coop nu med. Finns i 24 olika färger och kostar 449:- om man har medlemskort :). Så passa på om ni vill ha dom går som smör ;)


» 19.04.11

Hej hej.

Idag har det varit en lång dag. Började med frisören i morse. Duktiga Alexandra som går andra året på gymnasiet var på salongen denna vecka så jag passade på att boka. Blev jätte nöjd. Hon är riktigt duktig. Hon var nyss med i skol-SM med och kom på 10 plats i finalen av 30. Så henne rekommenderar jag. Bokade äevn hårförlängnig som jag ska göra innan Annas bröllop. Man får ju vara lite fin då ;).

Sen när vi skulle där i från så startade så klart inte biljäveln. Fast i munkedal var jag och Emma. Inte för kul om man säger så. Vi gick och köpte oss en glass, satte oss på en bänk i munkedal "city". Där kollade vi på volvoraggare, alkolister, trimmade moperder och pensionärer. Ja helt enkelt det munkedal hade att erbjuda. Sedan startade bilen i alla fall. Men då fann jag andra fel så den bilen är inte min bästa vän om man säger så. Men enligt pappa så ska den fungera bra om jag fixar en ny vevaxel... nått minns inte vad det hette. Så får väll införskaffa det. plus några nya däck med mera. Att vara bilägare är underbart.

Var sedan hos hästarna en sväng och tömkörde. Måste skaffa bättre kondis!!! Den är inget vidare har jag konstaterat när jag fick springa efter. NU är det BB som gäller.


» 18.04.11

Sov hemma hos mamma och pappa natten som var. Har sedan jobbat idag, övertid blev det med då det vart fullkomligt kaos! Nu börjar snart BB så då ska jag kolla på det. Sedan får jag ta en dusch och sova. I morgon är jag ledig och ska i väg och fixa håret. Duktiga Alexandra jobbar i salongen denna veckan så då passade jag på att boka tid hos henne. Visar i morgon ;)


» Omgjorda

Gjorde om ett par jeansshorts här om dagen.


» Bild från i lördags


» 17.04.11

God morgon.

Igår var det en långdag på jobbet. Men efter det åkte jag hem till Emma och gjorde mig i ordning och förfesta lite. Sedan utgång (utan Emma dock :P ) men mötte upp Jessica som fyllde 20 mm. Var en kul kväll i alla fall. Avslutades med kebeb på pingvin.

Idag mår jag super, nästan så man var nykter i går. Ska se lite avsnitt på datorn nu. Sedan packa väskan och gå bort och hämta bilen. Dra mig hemmåt mamma och pappa. Stannar där tills i morgon. 

Höres!



Bilderna som togs :P Josefin har några mer tror jag :P

» Fredagkväll 15.04.11

Då var man hemma igen. Ätit räkor och aioli och det är sååå sjukt gott. Skulle nog kunna leva på det, ett tag i alla fall ;). Köpte även mörk choklad för jag ska lära mig äta det. Åt nån bit, sen var det för äckligt :P Men det e ju bra dom chokladkakorna lär jag ju få behålla länge ;). Fast dom var faktiskt godare än vad jag trodde och förr kunde jag inte äta det alls. Så lite framsteg.

Måste pcka väska inför i morgon med. Ska jobba extra i morgon, så måste packa med alla grejer. Det ända jag gjort är att blanda lite sprit. Lära få packa i morgon, vet ända inte vad jag ska ha på mig med mera. Måste ända stå upp tidigare för att duscha, då jag inte orkar göra det nu. Kanske sen om jag är duktig :)

Tumblr_ljahrm46d41qcnxpgo1_500_large

» Då var det fredag igen. Sitter på jobbet, ...

Då var det fredag igen. Sitter på jobbet, slutar inte försen kl. 21. Ska in och handla lite mat nu på rasten. Ikväll blir det bara slapp i soffan. I morgon väntar 20 års firande för Jessica med utgång på det. Hoppas på en rolig kväll ;) ha det bra :)


» 22.05

Hemma från jobbet. Fick jobba en timma längre idag, så var hemma lite senare en sagt. I morgon ska jag och Emma ut och powerwalka/jogga. Haha får se vad jag orkar, är verkligen ingen spring människa. Men ska göra mitt bästa ;). Nu ska jag kolla big brother ;).


» 14.04.11

Skönt med sovmorgon idag. Det behövdes. Sedan har jag städat lite och försökt röja undan lite. Nu ska jag bege mig till jobbet. Slutar vid 8 så hörs väll kanske nån gång efter där.

» 22.04

Hejsvejs!

Hemma från träningen, har duschat och satt mig tillrätta framför tv:n för ett avsnitt av BB ;). Idag har jag min korta dag på jobbet 9-16. Vi hade möte idag med, lite om hur coop blivit bättre och hur vi ska fortsätta bli ennu bättre mm. Men så ska vi i alla fall ha en tävling där vi ska värva så många medlemmar som möjligt och skaffa extra kort lr medmera visa till dom som redan är medlemmar. Så nu alla mina vänner ska ni få skaffa coop kort och mamma och pappa ni ska skaffa med mera visa ;). Så kanske jag vinner en hotellweekend lr den sosa vespan :P hehe

Nä nu har BB börjat, hörs!


» 12.04.11

Det var så skönt att få sova i morse! Det var jag och zigge som tog sovmorgon när vädret var så trpkigt som det var. Sedan åkte jag och kolla hästarna. Verkade bra så ska dit snart igen.  Efter det har jag bara varit hemma kollat på fil och tatt det lugnt. Kände att jag behövde det efter helgen. För i morgon börjar det igen.

Kollar på big brother nu, så jäkla bra. Basshunter är ju med idag och rör om i grytan lite. Så nu måste jag fortsätta kolla ;)

» 21.41

Sitter hemma hos mamma och pappa, kikar lite på tv:n. Ska snart tvinga dom att titta på big brother med ;). I morgon ska jag åka och kika på ett par hästar jag kanske ska hjälpa till med någon gång i veckan. Får se i morgon hur det verkar. Nu ska jag kika vidare. Hörs i morgon för då är jag ledig, UNDERBART!!!!

» 11.04.11

Vaknade för en stund sedan och har tagit mig en dusch. Sitter nu och äter lite frukost. Idag väntar ennu en dag med jobb. Skulle helst bara vilja vara ute i det fina vädret. Men hoppas det är fint i morgon med för då är jag faktiskt ledig. Ska åka hem till mamma och pappa i kväll för att sova där. Så får sätta fart nu och packa lite mm. Hörs!

» 09.04.11

Idag har jag jobbat läääääääänge. 10-21 på en lördag det känns vill jag lova. Speciellt när alla kollegor går hem och pratar om hur gott det ska bli att sätta sig i solen på balkongen och grilla. Eller gå ut och ha en jätte kul kväll på krogen. Men man biter i hop och står ut, allt för dom där slantarna som ramlar in på kontot den 25:e. Det gick allt bra, men var så sjukt trött i slutet. Var jätte pigg i morse och det kändes skönt när jag visste att det var en lång dag. Men ett tag trodde jag nästan att jag skulle ramla i hop och somna. Den sista halvtimmen var ungefär som 3 timmar. Men nu ska det sovas och laddas inför en ny dag i morgon.

Kollade talang nyss, riktigt bra var han här:

Skickligt är det!

Sov gott!

» 10 min kvar att jobba nu. Sedan blir det h...

10 min kvar att jobba nu. Sedan blir det hem, lägga sig i soffan, äta räkor, digestive, nutella och annat gott. Måste ladda inför 10-21 passet i morgon. Men efter att ha varit ute på krogen typ 9 helger i rad. Kan denna helgen faktiskt vara lite skön endå. Nästa vecka ska Jessica firas så då blir det påt igen;) ha det!


» 08.04.11

Idag är jag uppe tidigt, utan att egentligen behöva det. För jag ska inte jobba fören kl.12. Men Malin frågade om inte jag ville med på bodypumpen. Så jag ska strax ta min cykel och trampa bort. Har dock sjukt ont i rumpan efter gårdagens spinning, så lär få cykla ståendes bort. Men helst hade jag legat kvar i sängen och slumrat vidare :P. Hörs sedan! 

» Som det kan gå

Sitter framför tv och kollar på "du är vad du äter". Intressant det pogrammet. Man får sig lite tankeställare ;) Var som sagt med Andrea i stallet idag. Jag fick rida en sväng ;) Haha ramlade dock av när jag skulle sitta upp. Hoppas verkligen ingen såg oss för det var garanterat det fulaste och pinsammaste avramligen i världshistorien. Hennes häst är skadad och väldigt öm i hela kroppen. Så när jag skulle hoppa upp"normalt", alltså foten i stigbygeln och kasta över benet blev det ju väldigt mycket tryck i sadeln och hon började sparka och visa att det gjorde ont. Så då tänkte jag att jag skulle vara lite snäll. Ställde mig på en stor sten och Andrea ställde hästen intill. Jag la upp benet på sadeln och skulle så mjukt och fint sätta mig till rätta. Men avståndet mellan häst och sten var lite förstort. Så bad andrea dra mig och så råkade jag ju kläma till med benen när jag skulle komma tillrätta, så hästen stack åt andra hållet och andrea drog över mig på andra sidan i backen och kom sedan flygandes på mig ;) Sedan var det bara att jaga hästen som sprang i väg ;) Vi skrattade gott och hoppades innerligt att ingen kollat på då vi var i ett bostadsområde.

Efter det så åkte jag till gymmet och gick först på core och sedan spinning. NU ska det slappas i soffan resten av kvällen. Ha det bra!

» 07.04.11

Ledig idag. Det är inte helt fel det. Har inte gjort så mycket dock men. Diskat massa disk och tänkte dra fram damsugaren. Ska göra mig lite mat med. Sedan blir det ut mot unda. Ska med min gamla stallkompis Andrea och kika lite på hennes häst som jag snart inte träffat på vääääääääääldigt länge. Senare i kväll väntar även core och spinning.

Ska passa på att vila idag innan "mardröms"- helgen. Inga roliga tider, så bäst att vila upp sig.

» Smärta

Hemma från ett bodypump och ett corepass. Gjorde nått med högra låret i uppvärmningen på bodypumpen så gjorde as ont. Har nog sträckt nån muskel kanske? Borde kanske skippat knäböjningarna. Men man ville ju inte stå där som ett fån så alla tror man är as dålig så jag bet ihop och körde endå. Kan jag gå på benet i morgon är det ett under. Kom knappt upp för trapporna förut. Det var allt om min fruktansvärda skada det ;).

Har gjort lite matlådor och inväntar kvällens Big Brother (dagens höjdpunkt). HÖRS!



Bilder från helgen...
1. Påväg i bilen ner.
2. Stora dansgolvet på Trädgår´N.


» 05.04.11

Glömde skriva igår kväll :P. Idag sov jag rätt länge, nått nytt jag börjat med. Fick sedan åka ut till jobbet med växeltelefonen som följt med mig hem i fickan igår. Smidigt, inte direkt. Passade på att handla när jag endå var där. Har nu ätit mat och väntar på träning sedan i kväll. Tråkigt väder ute så får fördiva tiden framför datorn ;).

Lite bilder:

Nya tv-bordet

Denna filten hittade mamma till mig :)

» Fick börja tidigare idag. Men ska skriva o...

Fick börja tidigare idag. Men ska skriva om helgen och visa mitt nya tv-bord mm i kväll. Slutar kl. 19 och sedan träning. Men efter det lovar jag ;). Nu ska jag jobba vidare. Hörs!


» Ingen ledig fredag

Dom planerna jag hade idag blev det inget av alls. Mer än att jag fick sovmorgon och hann att laga lite mat. För jag har jobbat till 20.30 idag. Så får skjuta allt jag skulle ha gjort till morgondagen. Kommer ha fullt upp i morgon för att hinna med allt. Men men det ska väll gå, får prioritera det viktigaste först.

Har pratat med lillebror med så nu är allt fixat för i morgon kväll, gött. Får tv-bordet i morgon med.

Hörs i morgon!

» FÖRTA APIL - 1 steg närmare sommaren :)

God morgon!

Idag är jag ledig. Ligger fortfarande i sängen :) Har kollat lite missade avsnitt på stylisterna och sofias änglar. Nu ska jag städa och diska göra i ordning här. Laga lite mat och baka lite kanske. Kanske gymmet en sväng med. Bara ta det lugnt.  Får se om mamma och pappa kommer i kväll med, vill ha mitt tv-bord :). Ska ringa lillebror med och planera morgondagen/kväll. Hörs under dagen !


Mitt nya påskägg som ska provsmakas i kväll.

Stekpannan jag fick av mamma :)