» Som det kan gå

Sitter framför tv och kollar på "du är vad du äter". Intressant det pogrammet. Man får sig lite tankeställare ;) Var som sagt med Andrea i stallet idag. Jag fick rida en sväng ;) Haha ramlade dock av när jag skulle sitta upp. Hoppas verkligen ingen såg oss för det var garanterat det fulaste och pinsammaste avramligen i världshistorien. Hennes häst är skadad och väldigt öm i hela kroppen. Så när jag skulle hoppa upp"normalt", alltså foten i stigbygeln och kasta över benet blev det ju väldigt mycket tryck i sadeln och hon började sparka och visa att det gjorde ont. Så då tänkte jag att jag skulle vara lite snäll. Ställde mig på en stor sten och Andrea ställde hästen intill. Jag la upp benet på sadeln och skulle så mjukt och fint sätta mig till rätta. Men avståndet mellan häst och sten var lite förstort. Så bad andrea dra mig och så råkade jag ju kläma till med benen när jag skulle komma tillrätta, så hästen stack åt andra hållet och andrea drog över mig på andra sidan i backen och kom sedan flygandes på mig ;) Sedan var det bara att jaga hästen som sprang i väg ;) Vi skrattade gott och hoppades innerligt att ingen kollat på då vi var i ett bostadsområde.

Efter det så åkte jag till gymmet och gick först på core och sedan spinning. NU ska det slappas i soffan resten av kvällen. Ha det bra!


Andrea
07 April, 2011 - 21:01

haha, guud vad kul det var! Men som sagt... hoppas ingen såg oss ;)

emmapemma
08 April, 2011 - 21:01

HAHA :D

***
14 April, 2011 - 21:01

Kom in här av en slump och läste inlägget, det lät lite kul med själva avramlingen, men varför rida på en häst som har så ont och var hon skadad skrev du?


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo