» Sommaren med Göran

Jag som skulle lägga mig tidigt idag ju. Det sket sig. Var tvungen att göra slingor på lillebror som nu ska bege sig ut på sjön i 6 veckor. Sen såg jag på Sommaren med Göran också. Var rolig och bra;). Skulle beställa grejer ur taxfeen också men den sidan cp:ade. Det e sååå fuskit att dom ska åka till Thailand. Jag ska också åka dit inom mycket snar framtid vill jag lova.

Måste nog ringa veterinär till Julia i morrn med, inte kul :( Ska be dom andra kolla med och avgöra.

NU ska det sovas vill jag lova, God natt!

» Helgen

Ja det blev Mårtens igår med Malin. Riktigt kul var det, var dock riktigt trött i slutet. och att gå till tureborg när det är 17 minus är väll ingen jätte skön upplevelse. Idag var det jobb, lite trött var jag medn det gick. Nu ska jag slappa, ta en dusch. Inte göra något avancerat alls:P

Glömde kameran igår :P

» 100129

Lång dag på jobbet idag. Men var bättre idag, måste tänka possetivt säger mamma:P haha Tänk att en person kan förstöra så mycket. Men jag e ju inte ensam om att tycka detta, tur det :P. Nu ser jag på Let´s Dance, sen får det väll bli en dusch och packa.

I morgon åker jag till Malin efter jobbet, det blir utgång. En lugnare sådan:P Mortens, trädgårn vet ej... blir där vi hamnar;).

Ska försöka ta lite kort med kameran. Har blivit mycket dålig på det numera:P

» Piss dag!!!

Riktig skit dag! Julia e dålig, håret blev skit, jobbet var trist och nu måste jag sova. Inte hänt något kul alls. Skulle väll vara att jag fick mitt nya bankkort idag då.

God natt


» TRÄDGÅR`N


Blev bjuden på fest till Jessica på lördag. Utgång till trädgårn sen. Ska försöka att vara med, i alla fall en stund på kvällen. Jobbar ju dagen efter. Men det hade varit kul att få umgås lite med tjejorna.


» Ointressant inlägg!

I morse tog jag ut hästarna, hjälpte även till med att fixa hela stallet. Det var rätt jobbigt att fixa till så många hästar :P. Tur jag bara har en ;) Ska ta ut dom i morgon med. Annars har jag inte gjort mycket idag, bakde en chockladbollskaka.

Inget itressant idag helt enkelt:P

» wooooork

Jobbat hela dagen idag: hade ett pass från 9-14 men det blev istället 9-19.30. Extra timmar ;) Så nått annat har liksom inte hänt idag. I morgon är jag ledig. Ska ta ut hästarna på morgonen, fixa stallet. Lär ta några timmar:P Men jag trivs ju där så det ska allt gå fint. Kanske ska man ta och baka med. Jaja, har i alla fall fått tid hos frissan på torsdag eftersom mina toppar brändes sönder lite när jag blekte det. Så kan det gå:P

Nu ska jag se på PH, ha det ;)

» Måndag 25/1

Min sista lediga dag. Men jobbar bara 9-14 i morgon så det är ett skönt pass. Har nog aldrig haft så kort:P idag har jag inte gjort speciellt mycket. Varit i stallet, tatt det lugnt. Fixat nya klädseln till bilen. Blev bra, men var inte lätt att få på dom inte.

Nä nu ska jag sova ;)

» Shopping

Var på torp idag, fick inhandlat detta:



Två par jeans, massa örhängen, armband och plånbok/väska.

Köpte även grejer till bilen, får se när det är klart.

» Lördakväll

Var ute och åkte lägdskidor med pappa förut idag. Kom då på varför jag aldrig åker det, JAG HATAR LÄNGDSKIDÅKNING!!!! Ramla hela tiden. En gång ramlade jag på staven kan knappt sitta. Kommer ha ett fett stort blåmärke på rumpan i morgon. Åkte 2,5 km och det räckte gott och väl. Tänk att jag åkt 1 mil en gång i tiden. Gör dock aldrig om det:P

I morgon blir det lugnt, tänkte dra till torp en sväng och kika. Även fast man är där varje dag, så hinner man liksom aldrig kika runt. Man vill ju bara hem efter jobbet. Och när jag väl är ledig så e jag inte sugen på att åka dit, ger en liksom jobb tankar:P.  Var som när jag åkte till malin igår och kommer vvid rondellen till torp då kör jag in och e på väg till coop. Satt liksom i ryggmärgen. Tur att jag e ledig några dagar. Märks ju att jag jobbat för mycket asså:P.

GOD NATT!



» Gårdagen

Var först i stallt och tog en tur på Julia, hon hade riktigt ont i sina bakhovar nu så måste ha hovslagare ganska akut. Hoppas han svarar på måndag. Efter det åkte jag in till Malin, vi slingade håret på varandra. Ska se om jag inte kanske kan få tatt en bild hur det ser ut nu. Vi åt tacos och pratade en massa ;) Sen åkte jag hem igen och gjorde mig i ordning. Det blev en utekväll med några från coop och några andra. Gick inte och la oss försen hal6 på morgonen. Så är ganska trött idag.

Tänkte ta mig ett bubbelbad, med inpackning och ansiktsmask. Kan behövas idag. Sen blir det film och godis :)

» Kenzas väska

Är grymt sugen på hennes väska, den e riktigt snygg asså. Men är den värd 400 spänn? tror dock den är det:P haha tycker ni?


» Ledig några dagar nu...

Idag har man jobbat 9-19. Var rätt trött efteråt kan man ju säga. För när man tankar och åker därifrån med tanklocket öppet då har man inte alla hjärnceller rätt. Fick i alla fall min mobil idag.

I morgon ska jag till stallet och rida, kan JUlle behöva efter att ha fått vila två dagar. Ska även försöka få tag i den jäkla hovslagaren. Efter det drar jag in till stan till malin. Vi ska slinga håret se på film och mysa. SEn på kvällen blir det antagligen utgång.

Får uppdatera i morgon så får vi se hur det slutar;)


» En dag i mitt liv...

Hade ställt klockan på halv 9 i morse, kom dock inte upp försen 9. Så fick skynda mig lite för att hinna bort till stallet. Efter det bar det av direkt till jobbet. Där var det lugnt idag. Varit på hygien en sväng och fick jobba över 1h för Josefin som var sjuk. Fick sitta i byggkassan de sista 2 timmarna. Det var segt som fan, inte många kunder i den kassan vill jag lova. Hade dock en mysko kund som tyckte jag hade himla fin frisyr, han undra om det var svårt att göra sån fläta. Haha mysko kille det :P

Skaffade abonemang för ett tag sen, fick en jäkla avancerad räkning hem idag. Går inte att fatta ett piss på den. Är väll bara att betala summan och hoppas på det bäsa. Fick även med papper med detaljerad informatiom om vartenda sms och samtal jag gjort kan ju säga att det var typ 14 A4-sidor med text på båda sidor. Jäkla slöseri med papper känner jag.

Ska äntligen få hem min mobil i morgon med efter typ 1 månads lagning. Hoppas den e lika grym som när jag köpte den.

Jaja nu ska jag krypa ner i sängen se lite paradise hotell ;)


» Paradise Hotell

Håller på att försöka komma ikapp, missat en del avsnitt. Men men på god väg. dock hängde hela skiten upp sig nu så får nog se resten i morgon efter jobbet. Kommer vara trist upptadering dessa dagar jag jobbar. Händer ju inget kul på coop precis, som e värt att skriva om. Kanske får nån elak kund imorrn brukar jag ju få. Kan jag väll skriva om det. Hoppas på roligare grejer att skriva om till helgen;) Nu ska det sovas, ska upp tidigt i morgon, måste till stallet innan jobbet.



Jag och min busiga Jullebulle <3

» Jobb

Nu ska jag alldeles strax dra mig mot jobbet. 16-21.15 så det kommer gå fort. Brukar det passet göra. Har dock lite ont i huvudet så får nog ta en ipren innan jag åker. Vill ha helg nu så det händer lite roliga grejer.

» Gjort ny header

Har gjort en ny header alldeles själv :P Haha har förökt jätte många gånger men aldrig lyckats:P Idag har jag varit ledig, riktigt skönt. Varit i stallet och bara degat. I morgon börjar jag inte försen 4 så har lite sovmorgon då med. På fredag kanske jag och Nettan ska till göteborg. Ska bli riktigt kul i så fall. Nä nu ska jag nog ta och göra mig lite kvällsmat.


» trött

En lång jobbdag, kunde inte gått långsammare. Usch! Ä riktigt trött nu, men i morrn är jag ledig vilket kommer bli underbart. Ska ta mig en riktigt härlig sovmorgon ;)


» En lugn fredag

Jobbat 9.00- 18.00 idag. Rastavlösare var jag rätt gött, tiden går fortare då. I morgon sitter jag dock i shoppen hela dagen. Hoppas på mycket scanner kunder ;). Sen var jag i stallet och red Julia. NU har jag sett på lets dance. Tänkte ta mig en dusch, så får det nog bli sängen så jag orkar med jobb i morgon:P

Köpte mig förresten en kassabok idag, nu nu ska jag bli duktig på min ekonomi. haha.


» Locka med plattång :D



Många som undrar hur jag gör när jag lockar håret med platttång. Skit enkelt är det. En video som visar. man kan gör olika lockar. Men så ni fattar ;)

» ett övertrött inlägg...

Tänk att bara 3 dagar från jobbet kan göra en så slapp. Jätte seg dag på jobbet idag. Inte alls kommit in i rytmen. Sen är det ju en ganska svacka om man jämför med julruschen. Då var det för mycket att göra, haha. Hoppas det blir lite folk nu i helgen. Menar inte att det är tomt i kassorna nu, men om man jämför med jul så känns det jätte lite. . Inte konstigt att det är skilland.
Körde fast med bilen idag borta vid stallet, inte lycket eftersom jag skulle till jobbet. Blev lite tajt med tid. Jag kom i alla fall loss precis när morfar kom och skulle hjälpa mig. Jaja, bättre lycka nästa gång ;). Har i alla fall fått dubbdäck på bilen nu. Har tydlige nya fälgar med. Har inte ens kollat på den sen pappa fixade den förut. Han som skrytit så att den e så fin :P Blir nog bra.

Fick ett FETT lönekuvert på posten idag. GILLA!!! ska bli duktig nu och börja spara och tänka vart jag lägger pengara. Får skriva sån där bankbok lr vad det heter. Mitt nyårs löfte.. kom på det nu.

I miorgon jobbar jag 9.00-18.00. Så blir inget skrivit försen kvällen.

KRAM SABINA

» Smink

Vardags smink:

Mascara:

Loréal Telescopic mascara

Ger separerade och långa ögonfransar. Ger ett naturligt intryck vilket jag vill ha tillvardags. Just nu har jag svart, men använder ibland brun för ett ennu mer naturligt utseende. Krävs dock många drag på fransarna för att få ett snyggt resultat. Men kladdar eller klumpar inte.


Concealer:

Everyday Minerals Face

Ett jätte bra puder som ger ett täckande resultat. Bra att använa på ställen där du vill dölja ex. röda partier, finnar, påsar under ögonen m.m. Jag använder färgen "Intensive Medium".  Fungerar jätte bra, speciellt om man har känslig hy, så kan vanlig fondation/concealer ta mycket stryk. I alla fall på mig.

Fondation:

Everyday Minerals Base

Jätte bra till vardags då den ger ett jätte naturligt intryck. Man får arbeta rätt mycket med borsten för att få ett jämt resultat. Jag använder färgen "Medium Beige Summer". Och jag har valt en matt puder. Finns glow och annat med.


Rouge:

Everyday Minerals Cheek

Är precis som vanlig rouge. Ända skillnaden är att det är att det är i puder form. Attså ett mineralsmink. Vänligare mot huden. Jag har färgen "DVR Saturday".

Bronzning:

Everyday Minerals Finishing Powder

Andvänds som ett solpuder, på näsa, kindben, panna och haka. för att få lite "reflections".  Jag använder färgen "Medium Bronzer".


Ögonskugga:

Everyday Minerals Eye Shadow

Jag har använder färgen "Hot Chocolate".


Läppglans:

Everyday Minerals Lip Gloss

Vet ej färgen, men ett jätte bra läppglans. Dock inte så mycket glans. Hitta ingen bild på den.


Använder även lorelas vita kajal.


Everyday minerals finns ej att köpa i sverige utan beställs på deras hemsida. Allt är på engelska men ändå ganska lätt förståligt hur man gör för att beställa. Billigt är det och frakten är inte så farlig heller. Man kan få ett prova på kit, då du endast betalar frakten vilket jag tror är 34 kr lr något. Jätte bra då kan man testa färger och även produkten. Kommer i små burkar sedan. Räcker jätte länge endå.

Fest smink får jag lägga upp en annan dag. Tar sån tid att göra dessa inlägg.

SABINA


» Onsdag

Idag har Malin varit här. Vi red en sväng med hästarna sprang av dom i snön en sväng. Gjorde gott för dom;) Igår satt jag i alla fall hela källen och letatde foder till Julia. Eftersom jag fortfarande inte hittat något bra som göra att hon lägger på sig. Dom tidigare har ju inte funkat då hon fått för mycket energi. Jag gjorde inlägg och sökte runt. Fick svar av snobbiga hästfolk. Vissa är bara för mycket :P. Jaja tillslut hitta jag en som tipsade om ett foder som heter Hestekraft. Ett danskt tillverkat foder. Skulle vara bra till unghästar som har svårt att få upp hullet, utan att bli för heta. Detta skulle man blanda med havre eller korn. Men för mig fick det bli kornkross då Julia inte klarar havre. Detta foder säljs dock bara på några fåtal ställen i sverige. Men jag hade turen att det fanns en i uddevalla som sålde detta. Så idag har jag varit enda i stenhult för att hämta foder till Julle. Hoppas verkligen det funkar nu.

Ska göra ett inlägg med smink snart, har fått förfrågan på detta:P


Nu ska min spinkis till häst bli tjockis ;) (inte min häst, tagen från internet)



dock inte såhär tjock kanske.. Kommer hon nog aldrig kunna bli men:P

» HUDEN

AVÈNE

En grym hudvårdsserie. Den absolut bästa jag testat. Eftersom jag haft problem mycket det sista med min hud, så har jag testat många. Men ingen har funkat tillräckligt. Men denna gör det. Den är som gjord för min hudtyp = mycket torr och väldigt känslig hud. Har dock inte hunnit införskaffa hela kittet än. Men har 2 av dom 4 grejer jag vill ha. Sen finns det ju en massa att välja bland. Denna serie finns att köpa på apoteket. Kostar ganska mycket för att vara apoteket, men för mig är det definitivt värd pengarna. Eftersom den funkar. Har haft mycket dyrare än denna som inte funkat.

Rengöring:
En rengöringsmjölk.
Normal/torr. Lätt parfymerad
Rengör skonsamt men effektivt utan att förstöra hudens naturliga balans. Tillför fukt.
Kan användas runt ögonen

Ansiktsvatten:
Alla hudtyper. Lätt parfymerad
Stabiliserar hudens pH-balans efter rengöring. Lämnar en tunn skyddande hinna av silikater på huden, skyddar mot påfrestningar.
Utan parabener. Utan alkohol.

Dag/natt creme:
Fuktighetskräm för torr och mycket torr hud.
Återuppbygger hudens hydrolipida hinna och barriärfunktion.
Ger näring, återfuktar och skyddar huden.
Milt parfymerad


Andra produkter jag användt, men som ej funkat lika bra. Men är helt ok. Tycket dock Mary Kay och Clinique kostar för mycket och dom är inte bättre för det.


Clinique och Mary Kay.


Natuvie.


» Produkter jag använder...

Hår:

Grymt bra shampo och balsam enligt mig. Speciellt för oss som bleker håret.

Fullständigt paket för torrt och livlöst hår. Schampot återuppbygger och ger styrka åt mycket torrt och skadat hår. Balsam som reparerar på djupet och ger vitalitet och inpackningen mjukgör spröda toppar och ger styrka och glans.






















L'Oréal Absolut Repair Lotion

Jätte bra att ta i när håret är handukstorkat.
Krama i topparna.

Beskrivning
· Reparerar på djupet och ger vitalitet åt försvagade hårfibrer.
· Håret blir återuppbyggt, mjukt och glänsande
























L'Oréal Absolut Repair Serum

Jag använder det i både fuktigt och torrt hår. Gör att håret ser friskare ut. Döljer dom slitna topparna och ger håret glans.

Beskrivning
· Intensiv näring till försvagade och skadade toppar
· Jämnar ut och motverkar kluvna toppar för ett slätt och jämnt resultat
· Håret känns sammetslent, utan att bli fett











Just leave it conditioner

Jätte bra när man behöver bosrsta håret när det är blött. I alla fall om man har långt hår. Då slipper man dom där jobbiga toverna. Jag använder den jätte mycket.

Ett spraybalsam som ger glans och styrka .
Tillför näring och fuktighet utan att tynga ner.
Inehåller B-vitamin . Passar alla hårtyper . Färgbevarande med uv skydd.




Dessa finns att köpa på bellbox, frisörer och internet. Jag köper aldrig produkter i mataffären längre. Har man testat frisör produkter så märker man skillnad. Kommer ni med göra. Sen är dom ju mycket dyrare och alla har inte råd. Men dom är grymt mycket bättre.

Kommer ett inlägg och hudprodukter sedan ;).

KRAM SABINA


» Nytt ÅR! 2010

Nu är det nytt år och nya möjligheter. Eller nått. Jag har jobbat riktigt mycket det sista, inte gjort mycket annat om man säger så :P Det har rullat mellan stallet och jobbet.  Men ska försöka uppdatera så gott det går om det som hänt. Har ju inte skrivit sen jag fyllde 19 :P

Ja december va hände då. Det vart ju julbord med jobbet, grymt kul! Man har goa arbetskamrater asså :D Riktigt kul kväll hade kramp i både käkar och mage:P. Sen var det mycket jobb fram till jul, även på jul. Juldagen blev det utgång med tjejorna. Dagen efter vart det avskedsfest för Amanda på coop som nu är Au Pair i USA. Sen jobb hela nyår. Nyår var väll ingen jätte hitt. Alldeles för överskattat det där. Har köpt mig en bil också. En saab 9-3. Den går fint ;) Jag och Andrea har bokat biljetter till hose show, fredagen 26/2 blev det eftersom hela lördagen var helt fullbokad. Ska bli mysigt. Första gången jag tagit ledigt från jobbet med. Tycker faktiskt jag är värd den dagen. Jag har inte varit borta en dag från coop :P

Nu är jag i alla fall ledig tills torsdag då jobbar jag 12- 21.00 sen blir det jobb till söndag.

Lite bilder från det senaste: