» 19.04.11

Hej hej.

Idag har det varit en lång dag. Började med frisören i morse. Duktiga Alexandra som går andra året på gymnasiet var på salongen denna vecka så jag passade på att boka. Blev jätte nöjd. Hon är riktigt duktig. Hon var nyss med i skol-SM med och kom på 10 plats i finalen av 30. Så henne rekommenderar jag. Bokade äevn hårförlängnig som jag ska göra innan Annas bröllop. Man får ju vara lite fin då ;).

Sen när vi skulle där i från så startade så klart inte biljäveln. Fast i munkedal var jag och Emma. Inte för kul om man säger så. Vi gick och köpte oss en glass, satte oss på en bänk i munkedal "city". Där kollade vi på volvoraggare, alkolister, trimmade moperder och pensionärer. Ja helt enkelt det munkedal hade att erbjuda. Sedan startade bilen i alla fall. Men då fann jag andra fel så den bilen är inte min bästa vän om man säger så. Men enligt pappa så ska den fungera bra om jag fixar en ny vevaxel... nått minns inte vad det hette. Så får väll införskaffa det. plus några nya däck med mera. Att vara bilägare är underbart.

Var sedan hos hästarna en sväng och tömkörde. Måste skaffa bättre kondis!!! Den är inget vidare har jag konstaterat när jag fick springa efter. NU är det BB som gäller.




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo