» Repris

Fick ett kommentar för ett tag sedan om att jag skulle skriva ett inlägg om vad jag använde för hårprodukter. Läste Nettans blogg idag och blev då påmind om detta ;) Så här kommer en repris av ett inlägg jag gjorde för ett tag sedan :).

Hår:

Grymt bra shampo och balsam enligt mig. Speciellt för oss som bleker håret.

Fullständigt paket för torrt och livlöst hår. Schampot återuppbygger och ger styrka åt mycket torrt och skadat hår. Balsam som reparerar på djupet och ger vitalitet och inpackningen mjukgör spröda toppar och ger styrka och glans.









L'Oréal Absolut Repair Lotion

Jätte bra att ta i när håret är handukstorkat.
Krama i topparna.

Beskrivning
· Reparerar på djupet och ger vitalitet åt försvagade hårfibrer.
· Håret blir återuppbyggt, mjukt och glänsande











L'Oréal Absolut Repair Serum

Jag använder det i både fuktigt och torrt hår. Gör att håret ser friskare ut. Döljer dom slitna topparna och ger håret glans.

Beskrivning
· Intensiv näring till försvagade och skadade toppar
· Jämnar ut och motverkar kluvna toppar för ett slätt och jämnt resultat
· Håret känns sammetslent, utan att bli fett





Just leave it conditioner

Jätte bra när man behöver bosrsta håret när det är blött. I alla fall om man har långt hår. Då slipper man dom där jobbiga toverna. Jag använder den jätte mycket.

Ett spraybalsam som ger glans och styrka .
Tillför näring och fuktighet utan att tynga ner.
Inehåller B-vitamin . Passar alla hårtyper . Färgbevarande med uv skydd.




Dessa finns att köpa på bellbox, frisörer och internet. Jag köper aldrig produkter i mataffären längre. Har man testat frisör produkter så märker man skillnad. Kommer ni med göra. Sen är dom ju mycket dyrare och alla har inte råd. Men dom är grymt mycket bättre. Ett tips är att köpa dom stora flaskorna ovan om man vill shampo, balsam och inpackning. Setet kostar ca. 1000:- men räcker desto längre. Jag har det och det är super.

När jag stylar håret använder jag björn axens volymaster (världens bästa uppfinning. Finns inget bättre jag lovar. Lockar jag håret gör jag det med min platttång. Och så hårspray på det. I bland har jag Oasis+ "dust it.  Har en annan massa skit i skåpet som aldrig används dock :P. Får nog undersöka om man kan använda det till nått ;)






Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo