» Stockholm ❤

Har verkligen haft en bra helg i Stockholm med min fina vän Emma. Även fast jag varit dålig, så blev det riktigt bra :). Massa shopping, god mat och roligheter. SHM var ju typ bland det häftigaste som man kan uppleva. Så SJUKT mycket folk, man kan väll säga att hela arenan gungade. Mäktigt! Men ska skriva lite mer om det sen.

Är i alla fall lite kär i Stockholm efter denna resan. Vi hade ändå riktigt bra väder för att vara November och vi lärde oss i alla fall lite hur man tar sig fram med tunnelbana. Svåraste var att komma ihåg vilket håll man skulle gå upp. Himla smidigt i alla fall. Går ju var 5 min lr nått. Vi besökte även Tyras butik. Den låg väldigt konstigt och det var sjukt utplockat. Men roligt att ha sett det och dom sålde ut massa smycken billigt så det var ju kul.

Hotellet vi bodde på var riktigt najs! Elite place hotel hette det. Låg i Vasastan på Sankt eriksplan. En liten bit från tunnelbanan men ändå helt ok. Fräscht och snyggt. Restaurangen hade jätte god mat och frukosten hade allt. Så rekommenderar det verkligen.

Sen måste jag bara säga att flyga till Stockholm är så skönt. Går ju så fort! Och att sedan ta sig in till city är hur lätt som helst. Vi åkte tåg ( lite dyrare men snabbare), men går även flygbussar hela tiden. Vi åkte med norwigen och planet var jätte fräscht och gratis wifi. Däremot åkte vi ju väldigt tidigt på fredagen, stod liksom upp vid 04 på morgonen. Så vi var ju på hotellet redan vid 9.30 och skulle ha checkat in 15.00. Men som tur var fick vi checka in med en gång och vila lite innan shoppingen.




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo