» Hemskt!

Idag skicka mamma med mig en kruka till praktiken, skulle göra en dekoration i den så det såg ut som en segelbåt. Grannen som gick bort älskade segelbåtar. Så det pillade jag med idag, även lite bud och sånt.

Efter praktiken skulle jag och mamma åka och lämmna den, fick även med oss andra kondoleansbuketter. Men hade jag vetat hur hemskt det var hade jag ALDRIG följt med. Först möttes jag av Andrea som börja grina så fort hon såg oss, sedan kom vi in sovrummet där hans fru låg. Hon grina och bara skrek. Jag har inte gråtit så mycket på länge. Så hemskt att se folk lida så. Och man kan inte göra nått.  Hon tyckte segelbåten var jätte fin i alla fall, hon sa att det var den finaste hon sett. Och att han hade gillat den jätte mycket. Så det var ju kul.

Nu sitter jag och äter kanelgifflar, inte fel:P Sitter även och hoppas på att folk ska avboka spinningen i morgon så jag kan få mig en plats. Det e verkligen fullbokat jämt, man får vara ute en vecka före om man ska vara säker på att få en plats. Men hoppas på spinning och core imorgon:). Alla bantar ju på min praktik typ så, e väll lika bara att jag tränar lite i alla fall:P haha

SABINA




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo