» Vilken morgon

Ja min dag började himla lugnt och fint. Vaknade efter en skön härlig sovmorgon, åt frukost, dega vid datorn och tog på mig ridkläderna för att dra bort till stallet. Telefonen ringer, tittar på displayen = COOP. Fan också tänkte jag då. Men måste svara annars har man arga chefen efter sig. Ville att jag skulle börja halv 12 helst. Okej sa jag som jag alltid gör. Frågar Andrea om hon kan ta Julia, det kunde hon tack och lov. Springer i i duschen brotom till jobbet. Ringer ägaren av stallet, en häst är sjuk, kan vara kvarka, julia kan vara smittbäraren, måste ringa veterinär, måste ringa gamla ägaren, måste stanna hemma från jobbet. PANIK!!!! Ingen svarar.

Måste åka till jobbet, vill inte få skäll av chefen. Morfar får ta hästen i fall det behövs. Veterinären kunde inte idag kommer i morgon. Ägaren lättar trycket på bröstet, Julia är inte smittbäraren. Ja det hela löste sig mesta dels;). Och jag fick jobbat 12.00- 21.15.

I morgon blir det veterinärbesiktning på Julia, hoppas att allt kommer gå prima. Även hovslagaren kommer och ska sko henne. På kvällen blir det filmmys med Emma.L. och Malin ;).

OCH SNÄLLA COOP RING INTE MIG I MORGON!!!!!!! Då ger ni mig hjärtattack:P

SABINA



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo