» Tisdag

Ja idag var det tisdag. Började med körlektion, som faktiskt gick riktigt bra idag. Sedan till skolan och ha svenska... fy fan vilket projekt vi fått. Plus att läraren e ju helt cp såå. På lunchen kom mamma och hämta mig skulle ner och fixa nytt leg. Tillbaka till skolan och ha florestik. Jaja en ganska vanlig dag egentligen inget intressant.

När jag kom hem ringde banken och sa att mitt kort inte skull fungera, JÄVLA KÄRRING ursäkta. Men nu har jag varit på banken 2ggr och det verkar vara väldigt svårt att få sig ett leg. Så i morrn blir det att åka till banken en 3:dje gång och fixa nytt kort med, fan va kul:(.  Måste även till polisen och polisanmäla mitt leg och gamla bankomatkort, även en trasig mobil som folk trampat på:(. Usch usch, hoppas att det snart vänder och går mot bättre.

I morgon är vi ju i alla fall lediga, ska städa hos grannen så ska han betala mig pengarna jag blev stulen av på krogen... snäll han:). Så ska spara dom till en ny mobil. Så får fan städa mycket nu, man väljer ju typ alltid den dyraste mobilen tyvärr.

Kom på en till dålig grej när jag ändå e inne på den linjen. Min laddare ligger kvar i skolan till datorn, så kommer inte kunna göra svenskan lr vara med i omvärden. jaja, en till sugig dag idag helt enkelt...


Denna mobil vill jag ha, synd att den måste kosta 4500. Men ska spara.



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo