» Ifall jag inte kommer i tid i morgon, så vet ni varför...

Jag som trodde min hade pajjat, så jag sökte på problemet på goggle som jag typ alltid gör när jag får problem :P Och jag är ju inte ensam om detta problem. Tur mamma ringde mig i morse, annars hade inte jag varit på jobbet i tid.
____________________________________________________________________________________________

Då var det 2011 & då slutade alarmfunktionen att fungera på iPhone! (Nyheter)
Jan 01, 2011 8 Comments by ButtBoyBoris

På iPhonen kan man hitta en så kallad alarmfunktion som många använder som väckarklocka, det är viktigt att detta alarm fungerar som det ska då många litar helt på funktionen. För ett tag sedan kunde vi läsa om en “bugg” i iOS 4.1 som gjorde att en del iPhone användare försov sig, anledningen då var att alarmfunktionen inte ändrade sig enligt sommar/vintertid. Nu ser det ut som om det nya året skapar problem när det kommer till just alarmfunktionen på iPhone, det visar sig att alarmfunktionen inte går igång som den ska.

Man kan ställa olika alarm men det kommer inte hända något, det verkar vara en ny “bugg” som förhindrar alarmen från att ringa 2011. Men det finns en provisorisk lösning på problemet, när man ställer alarmet på sin iPhone ska man gå in under “Upprepa” och välja de dagar man vill att alarmet ska aktiveras på. Genom att fylla i dagarna kommer alarmet fungera som det ska ingen, det ser också ut som om problemet kommer lösas till den 3 januari 2011.

Av någon konstig anledningen så löser detta problemet sig själv den 3 januari 2011, detta betyder att om man ändrar datumen på iPhonen till den 3:e så kommer allt vara som det ska och det innebär att man behöver bara vänta i två dagar innan allt är som det ska igen. Själv drabbade detta mig och jag hade tur som hade ställt ett annat alarm på en annan klocka, men man kan säga att jag blev minst sagt förvånad när min alarm inte aktiverades på min iPhone (iOS 4.1). Har du också råkat ut för att alarmet inte fungerar som det ska? Prova att ställa ett alarm på iPhonen och se vad som händer.

………..Apple kanske tycker att vi skulle få lite sovmorgon i början av det nya året?




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo