» dålig uppdaterig

Har haft massor att göra det sista så har missat att skriva här. Kvällen i onsdags var kul. Roligt att få umgås med tjejorna som man inte träffar så ofta numera. Vi var hos jessica.f. innan fixa håret snackade och drack. Sedan drog vi oss ner mot gg.

I torsdas var det en dag då jag bara låg framför Tv typ. Jag och mamma såg på film å så. På kvällen tittade Jessica, Åsa och Hanna förbi. Trevligt:D

Igår var jag i Scandinavium med tjejorna i stallet:) Rolig dag var det med hästhoppning, shopping på mässan mm. Var väll hemma vid halv 7. Då ringde jag Malin och sa att jag skulle kidnappa henne för kvällen;) Så jag bytte om tog med några cidrar och mamma körde mig till malin vid 9 tiden. Vi tog bussen in till stan mot Harrys. Riktigt rolig kväll igår faktiskt, lägesedan jag hade så kul på krogen. Men jag var ju inte särskilt nykter. Så nu e det en dag i sägen idag:P Nä har lovat mamma och tvätta min fönster för hon har köpt nya gardiner till mig igår.

Usch snart e det skola igen och jag har inte kommit särskilt långt med läxorna. Pirre är inte glad.. men ha sa att jag låg rätt bra till endå som tur e. Måste ta tag i resten idag.

Pratade även med Malin på bussen in igår, så har nog kanske fixat bal med:D Vill verkligen det. Köpa fin klänning och såå. Grymt kul ska det bli:)

SABINA



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo