» Lite vi ska hitta på i New York

Igår bokade jag och Angelika lite grejer att göra när vi är i New York.

Först blir det en tripp till Woodbury common premium outlets. Det ska vara världens största och finaste outlets, med 220 butiker. Med 25-65% nedsatta priser. Dom som har varit där rekommenderar detta ställe, så klart vi måste dit. Det tar ca. 1h med buss från Manhattan beroende på trafiken. Vi betalade ca.330kr tur och retur och då får man ett kuponghäfte att använda i butikerna med ytligare rabatt.

Sedan så bokade vi en sightseeing  trip. Fanns jätte många och välja på. Alltifrån 3- dagars till natt mm. Vi valde i alla fall en heldagstur i Manhattan. Där vi kommer få se allt som är "måsten" att se i New York. Så här ser beskrivningen ut: 
Se allt det bästa Manhattan har att erbjuda, från Uptown till Downtown , på denna guidade heldagstur i New York ! 

Du ser allt från Times Square, Madison Square Garden, Greenwich Village, SoHo, Little Italy och Battery Park . Turen inkluderar även en lunch på Grotta Azzura i Little Italy, ett område där stjärnor Frank Sinatra och Robert De Niro har spenderat mycket av sin ungdom. 

Njut av den spekakulära utsikten från Rockefeller Center då denna tur även inkluderar en entrébiljett till utsiktsplatsen Top of The Rock Observation Deck . 

Efter vyn från skyn är det dags att se New York från vattnet genom 1 timmes kryssning med State of Liberty New York Harbor Cruise där ni får se Frihetsgudinnan, Ellis Islandoch Brooklyn Bridge på nära håll. 

Turen fortsätter sedan från Battery Park till Central Park, the Cathedral St. John the Divine, Grant's Tomb, Harlem, the Museum Mile, Fifth Avenue, Rockefeller Center och mycket mer. 

Turen startar kl 09.00 och tar ca 8,5 timmar. En engelsktalande guide är med på hela turen. 

Lär nog vara trött efter den dagen. Men känns som att då får vi se detmesta plus höra allt om det. Och sen vet man vart det ligger så är det något man blir väldigt intresserad för är det ju bara att gå dit igen 😊 denna tripp kostar 770kr . Att se alla dessa grejer hade vi ju aldrig hunnit med själva liksom. Nu får vi allt på en dag. 

Måste fixa en bra kamera bara, vill ju inte ha fula suddiga iphone bilder på detta. Även om min nya telefon tar mycket bättre bilder än min gamla. Hade velat ha en kompakt systemkamera, för släpa runt på en stor orkar jag inte och kan inte med alla inställningar endå. Så då kvittar det ju egentligen med en så avancerad kamera. 😜 










Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo