» En helg i Juni

Börjar med fredagen då. Jobbade fram till kl. 13.00. Efter det åkte jag med julia ner till kliniken. Blev ett sådantdär kort onödigt besök. Det ända dom gjorde var att byta bandage.  Så ska ner måndag efter midsommar igen. Hennes extra sko har redan gått sönder så får se hur detta ska gå.

Lördag jobbade jag 8-17. Sedan åkte jag med Nettan in till Emma Rosén som blev 20 år :). Där fick vi en massa god mat och hade mycket trevligt. När dom andra skulle ut på krogen drog vi oss hemmåt då vi skulle upp och jobba. Jag stannande en sväng hos mormor och morfar som hade invingningsfest hemma hos sig.

Söndagen var det också jobb. Dock en kortisdag 9-15.30. Efter det blev det faktiskt spinning. Jobbigt som fan, var ju ett tag sedan sist. Men tyckte det gick väldigt bra endå. Ont i rumpan idag dock.

Och så var det måndag, idag alltså. Jobb 9-17 efter det stallet och nu bara slapp framför TV:n. I morgon ska jag och Johanna ut och rida på förmiddagen :D. Ska få låna Magic, Julia kan ju fortfarande inte ridas. Efter det ska jag jobba ingen. 6:e dagen irad. Börjar kl.15 och går till kl.21.15. 

Sedan kommer jag vara ledig onsdag och torsadg (tror jag). Då kommer det solas och så. Om vädret blir som det sägs. Midasommar jobbar jag 8-18 och sedan grebbestad. Mer om det längre fram.

Bilder från lördagen:






Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo