» v.19

image8

Måndag:

Skola först, med 3h webbdesign som vanligt. Är ju då vi sitter och skriver här. Sedan till u-a. Köpte present till nettan, drog sedan och tränade. Åkte till torp för att möta upp mamma. Gick runt där en sväng. åkte sedan till simons wärdshus för att kolla sommarjobb, men hon man skulle prata med var inte där. Sedan hem.

Tisdag:
Skola. Gjorde en bukett och någon annan bordsdekoration. Var ganska fina:) Tränade sedan efter skolan.

Onsdag:
Skola. Hade Anna idag. Vi gjorde en prinsses- bakelse av blommor, en solitär och korsage;) Var kul och det blev ju ganska fint:)

Torsdag:
Skola + att Nettan blev 18år:) Så vi firade henne,med tårta som jag bakat och Sofia hade köpt ballonger och chokladbollar ;) gott gott. Hoppade även över en bock för första gången i mitt liv på gympan;) hehe bättre sent än aldrig ;). När jag kom hem bestämde jag och mamma oss för att gå en sväng runt rödberget. Där mötte vi min gravida fadder:)

Fredag:
Morgonen började med en jobbintervju. Ska provjobba fredag och söndag nästa vecka:) Efter det var det hem en svänga och vända. Tog bussen till gbg, sedan spårvagnen mot liseberg. In där och vänta på mamma och dom. Gick runt och kollade och handlade lite blommor och så. Kollade på brudshowen å så. Åkte hem vid 5 tiden. Så fick det bli en hemma kväll med pappa.

Lördag:
Var på konfirmation för min kusin på dagen, TRÅKIGT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! hatrar konfirmationer. Sedan gick jag och väntade på att åka upp till g-stad och hälsa på Nettan. men det blev ju inget med det heller tillslut:( Så gick och la mig tillslut:P

Söndag:
Seg och tråkig dag!!!!!!!!!!!!!!!!!!
image10



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo