» Lov :D

Hej igen!

Har inte skrivit på länge men denna veckan har varit fullspäckad. Har hållit i lektion för 1:orna, gjort massa gravsmyckning, tatt poträttfoto, städatgranens hus och tatt hand om Finny.

Finny är förrästen min nya foderhäst, som jag ska hjälpa till att ta hand om nu några gånger i veckan. Ricktigt kul, har verkligen saknat att få sitta på hästryggen igen. Nästan 1 och 1/2 år sedan jag red sist. Men detta uppehållet har verkligen fått mig att inse hur kul jag tycker det är. Så nu ska jag se till och inte komma ifån det igen. Ska snart iväg och ta mig en liten tur på henne :).

Ska även ut och köra lite bil hade jag tänkt. Måste träna nu, när jag entligen kommit igång. Hade min första körlektion i torsdags, var riktigt nervös. Men sen släppte det och då gick det riktigt bra.

Ja nu är det lov och jag har massa jobbigt plugg. Har typ inte haft en enda läxa på hela denna terminen men nu när det är lov då ska man ju tydligen få massa... bläääääää!!!!! Men på måndag är det körlektion igen, onsdag teori och på torsdag bär det av till Danmark :D. Och på torsdagen skulle vi åka över till tyskland och då ska det handlas:P Ska bli skönt och komma iväg. Man slappnar av på ett annat sätt då och det är skönt, man behöver det i mellanåt.

Nä nu sa jag dra till stallet, ha det bäst! pusspuss


Har beställt denna klänningen med, gillar verkligen den :).



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo