» 28 JULI

Kom nyss hem från vårdcentralen, har fått antibiotika och salva. Får se hur det funkar. Ska ju till gbg 18 augusti till en hudspeciallist också. Hoppas på underverk :P Fårn dock inte ligga och pressa i solen pga. antibiotikan. Kan då få mycket allvarliga hudproblem. Jaja tur jag börjar jobba nu då. Tar jag igen det i Thailand sedan ;). Får inte dricka mjölk heller. Måste gå 3 h i mellan medecin och mjölk. Jag som älskar mjölk :(. Hoppas verkligen det funkar nu när jag måste göra såna uppofringar.

I kväll blir det nog utgång. Fira slutet av semestern (inget och fira egentligen), ha kul sista semesterdagen kan man säga i stället. Börjar kl. 12.00 i morgon. Har dock glömt massa PLU nummer så måste plugga in dom ;).

Nu ska jag se på Top Gun ;) Senare blir det stallet och så ...


Inte nytagen.


Caroline
28 Juli, 2010 - 11:29

De låter som jag ätit dem med, själv missa jag min tid till doktorn idaag:(

Sabina
28 Juli, 2010 - 11:29

Asså, minns inte vad dom hette just nu. Men det är nog kanske samma då ja. Asså , var det återbesöket?

Anonym
29 Juli, 2010 - 11:29

Ah något sånt, ville testa något annat för dem funka inte, eller lite bättre men inte mycket plus att dem är långtidsverkande måste äta massa innan det hjälper!

Sabina
30 Juli, 2010 - 11:29

A okej, på mig är det redan bättre. Men fick en salva med och tror det är den som gjort det mesta. Så tråkigt när man får det i ansiktet. Man vill ju verkligen bli av med det.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo