» Lite morgon fix

Gud vad jag är trött och seg idag! Tur jag inte börjar jobba försen 14.15. Vila lite innan. Håller på och försöka fixa med massa samtal som ska ringas idag.  Började med att ringa bravoflyg för att lägga till en extra väska på hemvägen från London. Är orolig att jag inte ska kunna shoppa allt jag vill, så tänkte att lika bra att köpa till en extra. Sp. slipper man ju oroa sig över det. För när jag och mamma var där sist. Klarade vi vikten precis. Bara det att när jag ringer dit så är det såklart bara engelsktalande. Så vet fasiken inte riktigt vad jag har beställt nu, eller om hon ens fattade vad jag menade haha. Jag fattade det som att hon skulle skicka ett mejl med priser och så, så skulle jag ringa tillbaka för att bekräfta. Haha vi får väll se hur detta slutar. 

Ska även beställa frisörtid då min utväxt är sjukt ful. Mitt hår har växts sjukt mycket (för att vara mitt). Så måste lägga i lite färg i botten bara. Sen försöker jag få tag i min läkare då jag behöver mer omeprazol, men där var det väldigt lång uppringningstid. Så får ta det i morgon när jag är ledig i stället. 

Löning i morgon också, aldrig fel 😉👍

Denna klänningen har jag ju glömt och visa som jag beställde för ett tag sedan. Från Fanny Lyckmans kollektion för Estadur. Blir snygg till vår och sommar med brun ben tror jag 😊



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo