» Då var det den där magen igen

Vart hemma från jobbet idag. Mår inget bra och känner mig hängig. Magen som vanligt. Fick en tid på vårdcentralen, brukar aldrig ringa läkare längre när jag blir dålig, för får ju aldrig nån hjälp endå. Men efter en del övervägande idag så beslutade jag mig för att ringa i alla fall. Har ju aldrig provat denna vårdcentral. (Den nya vid I17 området). Tyckte det var riktigt bra att få tid samma dag i alla fall. Har jag nog aldrig fått förut. 

Träffade faktiskt en vättig läkare. Han var väldigt förstående och blev typ chockad när jag berättade om alla undersökningar och mediciner jag provat och fortfarande inte kommit någonvart i princip. Jobbiga är väll att han vill börja om helt fån början,så han han får en bild på det. Och jag har ju redan gjort denna prossedur ett antal gånger. Fast nu bryr jag mig inte så mycket om vad prover och sånt visar. Förr ville jag ju så gärna att dom skulle hitta något så jag blev bra. Nu har jag mer accepterat att jag är dålig och vill hitta en lösning som funkar i alla fall lite.

Så nu har jag alltså börjat om helt. Lämnat samma blodprover som jag lämnat 70 tusen ggr innan kolla galla, lever, inflammation, parasiter mm. Vilket vi också kollat miljarder gånger. (Dock är jag fortfarande lika rädd för sprutan efter alla miljarder gånger jag gjort detta 😜). Sedan ska han kontakta mig när resultaten kommit (synd om han som tagit alla prover i onödan, för jag vet redan att det inte kommer visa något alls.) Då ska vi gå vidare med IBS/stressmage vilket jag tror det är till viss del. Men känns inte som det kommer ge så mycket. Jag har ju provat allt typ:
Glutenfritt
Laktosfritt
Lchf
Mjölkfritt
Omeprazol
Retroskopi
Endoskopi
Gastroskopi
Antibiotika
Cortison
Illamåendetsbletter
The plan diet
Tarmrensning
Spc-flakes
Silica mag o tarmgel
Probiotika
Homeopat

Har säkert glömt hälften!

Men idag fick jag faktiskt en ny medecin så får väll prova den



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo