» Midsommardagen

Igår blev det en sväng till smögen på kvällen. Vi var för sena för att hinna till Sea loge, tyvärr. Gick lite på bryggan, fick prata med polisen ett tag (lr mest Nathalie :P). Vädert var dock piss, så vi satte oss på ett ställe och åt lite mat. Kollase runt lite och åkte sedan hem igen. Men det var endå en händelserik kväll med mycket skratt.

Till veckan får jag äntligen beked om när jag ska tillbaka till sjukhuset för undersökning. Medecinerna funkar inte så dom ska kolla upp mig igen. Känns ändå bra att dom börjat ta det lite mer seriöst för hoppningsvis. Får se vad som händer men ska i alla fall få en "akuttid" så inom kort sa dom. vad nu det betyder på sjukhusspråk? 1 vecka, 1 månad? vem vet?

Bilder från igår är på mobilen som inte går att blogga ifrån och sladden glömde jag i saltis. Så tyvärr, kanske kan hitta nått på FB sen.


Liza
25 Juni, 2012 - 19:23 / BLOGG: http://lizaojulia.blogg.se

Hej! Tråkigt att höra att det aldrig ger sig med magen :/ Skrev för ett tag sen, men det blev nåt fel så kommentaren kom aldrig upp :P
När du känner dig bättre och piggare är du varmt vlkommen att hälsa på "nya" Julia ;) Nu är hon nästan som hon var första gången hon kom till mig, skönt! Känns som hon landat lite nu :) Så när du känner dig piggare får du komma hit så tar vi oss en tur i skogen :)

Liza
25 Juni, 2012 - 19:23

haha, såg nu att den förra kommentaren var ju visst uppe, och även svarad på ;)
ok, lycka till nu med sjukhus-besöket!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo