» Sista kvällen

Go kväll!

Idag har det inte varit något vidare väder här nere. Med det menas 32 grader och lite mulet. Några droppar regn har det kommit med. Lite tråkigt sista dagen. Men får se om det är lite sol i morgon kan jag ju lägga mig vid poolen.

Var en sväng in till patong, hittade ett par jätte snygga converse. Men fanns såklart inte i min storlek. Var dåligt med storlekar där. Så blev inget handlat där. Sedan tog vi lite efterätt och drinkar. Fick även lillebror till att vaxa bröstet ;). Vi andra kollade på. Men bra blev det ;). Köpte mig ett större handbagage och ha hem. Blev inte den väskan jag ville ha, men finns ju gränser för hur mycket man lägger på en fejkväska. Bara för att det var äkta läder. Får se om jag hinner handla mer i morgon. Får gå loss på flygplatsen annars.

Sen så ramlade det ner en ödla från taket nyss precis framför mig. Höll på att dö!!!! Hatar dom äckliga små djuren. Men han är livrädd så springer ju och gömmer sig hela tiden, så får ju aldrig tag på han så jag kan mosa han (ursäkta er djuräkskare). Jag gillar djur, men ödlor ormar och små äckliga kryp är inget för mig. Men ser ut som han kanske får leva tills jag åkt. Men vågat ju knappt röra mig här inne nu. Äckel ödla!

Orkar inte packa mer idag, har ju knappt sovit. Så är så trött, får packa i morgon.

Sån här äcklig är det :(




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo