» Julia R.

Var nyss inne på min kompis Emmas blogg. Där hon gjort ett inlägg om mig och julia ;) Så lånade bilderna för att visa er. Så nu blir det ett inlägg om Julia.

Julia är en varmblods travare som föddes 7 maj 2004 i Ramkvilla utav uppföddaren William Zaar. Jag har undersökt mycket i hennes bakrund för att försöka veta vad som hänt henne. Hon blev senare köpt till en man och hans fru. Där började misshandeln utav henne. Mannen var alkolist och har inte behandlat henne väl. När sedan den nästkommande ägaren köpte henne var hon halt på alla fyra benen, hon var mager som ett benrangel och gick knappt att hantera. Hon fick medeciner som man ger till hundar eftersom det inte fanns något annat. Men tur hade dom för hon blev helt bra i bennen. Dock funkade hon inte till travet då hon fick en rörelsestörning av att blivit körd när hon varit såpass halt. Hon blev senare såld som ridhäst. Tror dock att ingen orkade med henne och ge henne den tid hon behövde. Hon hamnade tillsist hos mig. Och jag kan meddela att ibland har det varit ett rent Hel..ete!! Jag har funderat på att sälja henne så många gånger. Men jag har hela tiden tänkt att jag inte ska ge upp. Hon måte få en chans att bli bra. Och hon har verkligen gjort framsteg under detta året. Men misshandeln sitter fortfarande i henne och kommer fram periodvis. Jag tror att det kommer ta väldigt många år för att få henne helt bra och mycket tid. Jag har tyvärr inte den tiden just nu, just därför ska hon får komma till några som kan hålla på att bearbeta detta med henne varje dag. Så hon slipper kasta sig in i hage och box. Hon ser även i "syne" i bland. Kan kasta sig och bli livrädd utan att någonting ens hänt. Hon behöver bygga på sitt självförtroende. Och verrkligen veta att någon aldrig mer kommer slå henne eller behandla henne illa. Lära sig att lita på människor igen. Men hon är en bra bit på vägen. Hon är världens finaste och snällaste häst. Hon har aldrig gjort något ont med mening. Hon sparkas aldrig inte äns när hon blir rädd. Hon skadar då sig själv i stället för andra. Hon gör allt för att komma undan det farliga. Hon kan springa in i väggar stolpar staket och typ slå ihjäl sig. Hon har verkligen inte haft ett bra liv, en häst blir inte så här om den inte har varit med om något riktigt hemskt.

Men nu till lite mer possetivt. Skillnaden på då och nu!

Första dagen jag fått henne. Sep 09

Samma. sep 09

okt 09

Dec 09

Mars 10

April 10

Maj 10

Juli 10

Bilderna Emma tog i fredas.


<3<3<3<3 Såå fin !!!


nettan
06 September, 2010 - 12:52 / BLOGG: http://sweetbumbii.blogg.se/

Hej!:) va himla fin hon blivit nu d sista!:) Vad härligt o se! Det är hos Mig Julia va inackorderad hos innan och jag som hade Delvin från början o red in henne:)



Mvh Jeanette


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo