» TAGGA TAGGA

I dag har det varit underbart väder, sånt man ska ha när man e ledig:D Har bakat drömtårta och mjuk pepparkaka idag. Sedan solade jag på altanen, mycket varmt var det. Har nyss ätit grillat;) Senare blir det glass i rån med kola sås som jag var i väg och köpte till oss förut.

Jagg taggar för fullt till turkiet resan nu, sett på massa bilder från en som redan är där nere. ÅÅHHH vad jag vill åka nu. Tiden går såå långsamt för tillfället. Men men snart e vi där. I morgon blir det jobb 8- 16, hoppas jag får shemat för hösten snart så jag vet hur mycket tider jag fått. Hoppas jag kan klara mig på dom tidera. Det är liksom nära och bra till jobbet, mycket bra betalt och det är inte dödstråkigt. Man överlevr liksom;) hehe. Sen vill jag utbilda mig till frisör, men då får jag ha jobbat och sprat lite.

I morgon åker mamma och pappa till stockholm. Dom ska fira sin 15-åriga bröllopsdag. Så dom kommer hem på lördag igen. Jag blir ensam hemma och får jobba. Jaja, nån som blir rik i alla fall :D hihi

   

Fest kommer det bli...

SABINA



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo