» Lördagskvällen

Japp, igår drog jag ju till Malin. Som vanligt tror man alltid att man har så gott om tid, men fick som vanligt stressa i slutet. Vi hade i alla fall trevligt. Hann slänga i oss lite godis och chips med. Vid kvart över 9 drog vi oss neråt mot stan var tvungna att lämna tillbaka filmer på hemmakväll. Som tur vara var vi ju ute i god tid, annars hade vi ju inte haft sittplats på bussen.

På baden blev det drinkar i alla fall 2 cider, 1 redbull/vodka, 1 som blev utskvätt, 1 rosa pantern av johanna dock blev det en 20:a lr nått om man nu kan kalla det det lite för stark, sen blev jag bjuden på nån drink av nån kille plus shotar på det. Ja slutade med att jag la mig och sov i en soffa. SKÖNT :D hehe

Ett tips är att inte ta på sig skor med 10 cm klack när man går från tureborg till kampenhof, är på baden och dansar från 23.00 till 03.00 och sedan går från kampenhof till tureborg igen... att jag ens har känsel kvar i fötterna är ju fan otroligt. Idag blev det i alla fall en lång sovmorgon eftersom vi inte kom i säng för en 05.30. Har även varit hos malin och ridit. Nu har jag fått duschat så nu blir det godis och slapp framför tvn ;)

SABINA




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo